Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!

10:00 - 01/07/2020

Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό γοητευτικού δικηγόρου φαίνεται να βιώνει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την οποία το απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: O άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό γοητευτικού δικηγόρου φαίνεται να βιώνει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την οποία το απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του...

Διαβάστε το στο Zougla

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος (pics)

Είναι ξανά ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Είναι ερωτευμένη- Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά! ΒΙΝΤΕΟ

Ερωτευμένη και πάλι είναι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και βλέπει τη ζωή… με διαφορετικό μάτι! Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού δικηγόρου Σπύρου Δημητρίου και τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού δημοσίευσε αποκλειστικά σήμερα το περιοδικό OK! Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού απαθανάτισε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου σε απόδρασή τους στα Κουφονήσια και οι δυο τους έδειχναν να είναι πολύ δεμένοι! Ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά O δικηγόρος ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο στην Αθήνα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά! [pics]

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού απαθανάτισε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου σε απόδρασή τους στα Κουφονήσια και οι δυο τους έδειχναν να είναι πολύ δεμένοι! The post Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά! [pics] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Διαβάστε το στο onmed.gr

Ελεονώρα Ζουγανέλη:Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος-Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή

Τρελά ερωτευμένη είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Διαβάστε το στο queen.gr

Διαβάστε το στο onsports.gr

Διαβάστε το στο astrology.gr

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Γνωστός δικηγόρος ο νέος της σύντροφος (video)

Πού τους απαθανάτισε ο φακός;

Διαβάστε το στο mononews.gr

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ο δικηγόρος που της… έκλεψε την καρδιά (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Σελίδα στη ζωή της γύρισε η Ελεονώρα Ζουγανέλη καθώς είναι ερωτευμένη με τον γνωστό δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της την είδηση δείχνοντας ότι τον γνωρίζει προσωπικά: «Είναι ο Σπύρος Δημητρίου. Προσωπικά τον γνωρίζω. Μου τον έχει συστήσει ο Θέμης. Επικοινώνησε μαζί μας και η Ζήνα Κουτσελίνη που μας […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»