Λύγισε η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της
10:24 - 01/07/2020
Καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Κατερίνα Γκαγκάκη και μίλησε συγκινημένη στην Ελεονώρα Μελέτη για τον θάνατο του πατέρα...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Γκαγκάκη: Συγκλονίζει για την απώλεια του πατέρα της (video)
Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε ανοιχτά για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε μετά την απώλεια του πατέρα της. Η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε: «Θεωρούσα πως το 2019 ήταν μια εξαιρετικά καλή χρονιά για μένα. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 θεωρώ πως το πάλευα. Από τον Μάρτιο και μετά […]
Διαβάστε το στο mononews.grΤέλος για την Κατερίνα Γκαγκάκη – Άνω τελεία στην τηλεοπτική της πορεία
Την παύση στην τηλεοπτική της καριέρα ανακοίνωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη το βράδυ της Τρίτης. Η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα, βρέθηκε στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και εξήγησε γιατί η «ελλιπής κρίση» που έδειξε πρέπει να διορθωθεί. «Αποφάσισα ότι αυτός είναι ο δρόμος μου, η ενασχόλησή μου με τα κοινά και νομίζω ότι […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΗ Κατερίνα Γκαγκάκη μιλάει για την απώλεια του πατέρα της και το συμβάν με τη φοιτήτρια
Όσα δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην Ελεονώρα Μελέτη.
Διαβάστε το στο neolaia.gr