Διαβεβαιώσεις Αδ. Γεωργιάδη για επαναλειτουργία της βιομηχανίας Shelman στη Κομοτηνή

13:46 - 01/07/2020

«Βούληση και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και δική μου, είναι το εργοστάσιο της βιομηχανίας Shelman στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, να ξεκινήσει σύντομα να επαναλειτουργεί».

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διαβεβαιώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για επαναλειτουργία βιομηχανίας Shelman στη Κομοτηνή

«Βούληση και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και δική μου, είναι το εργοστάσιο της βιομηχανίας...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δέσμευση Γεωργιάδη για επαναλειτουργία της βιομηχανίας Shelman στη Κομοτηνή

«Βούληση και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και δική μου, είναι το εργοστάσιο της βιομηχανίας Shelman στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, να ξεκινήσει σύντομα να επαναλειτουργεί». Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Χαρίτου. Ο βουλευτής Ροδόπης επισήμανε ότι […] The post Δέσμευση Γεωργιάδη για επαναλειτουργία της βιομηχανίας Shelman στη Κομοτηνή appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026

Στην κυριότητα της MSC τα πέντε πλοία της Moby που πήρε σε πλειστηριασμό