Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Σχοινά στο Προεδρικό Μέγαρο

17:01 - 03/07/2020

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιου για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής μας Μαργαρίτη Σχοινά. Ο Μαργαρίτης Σχοινάς ανέφερε πως: Είναι η πρώτη εν σώματι παρουσία μου στην Ελλάδα μετά την περίοδο της καραντίνας και επιτρέψτε μου πριν απ’ όλα να σας ευχηθώ -κάτι για το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιου για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής μας Μαργαρίτη Σχοινά. Ο Μαργαρίτης Σχοινάς ανέφερε πως: Είναι η πρώτη εν σώματι παρουσία μου στην Ελλάδα μετά την περίοδο της καραντίνας και επιτρέψτε μου πριν απ’ όλα να σας ευχηθώ -κάτι για το οποίο είμαι σίγουρος- κάθε επιτυχία στα καθήκοντά σας ως αρχηγού του κράτους. Έχουμε μπροστά μας έναν ευρωπαϊκό Ιούλιο όπου αναμένουμε με αισιοδοξία την Σύνοδο Κορυφής και τη συμφωνία των αρχηγών – κρατών και κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πακέτο ανάκαμψης και την οικονομική επανεκκίνηση. Πιστεύω ότι και για τη χώρα μας είναι μια μονα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιου για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής μας Μαργαρίτη Σχοινά. Ο Μαργαρίτης Σχοινάς ανέφερε πως: Είναι η πρώτη εν σώματι παρουσία μου στην Ελλάδα μετά την περίοδο της καραντίνας και επιτρέψτε μου πριν απ’ όλα να σας ευχηθώ -κάτι για το […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Συνάντηση Σακελλαροπούλου - Σχοινά

Η επικείμενη Σύνοδος Κορυφής εντός του Ιουλίου και οι αποφάσεις που αναμένεται να ληφθούν, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα το μεσημέρι, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, στο Προεδρικό [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Τετ α τετ Σακελλαροπούλου - Σχοινά

Στο επίκεντρό των συνομιλιών, της ΠτΔ και του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η επικείμενη Σύνοδος Κορυφής.Η επικείμενη Σύνοδος Κορυφής εντός του Ιουλίου και οι κρίσιμες αποφάσεις που αναμένεται να ληφθούν για την επανεκκίνηση της ευρωπαϊκής οικονομίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα το μεσημέρι, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο κ. Μαργαρίτης υπογράμμισε ότι «έχουμε μπροστά μας έναν ευρωπαϊκό Ιούλιο όπου αναμένουμε με αισιοδοξία την Σύνοδο Κορυφής και τη συμφωνία των αρχηγών -κρατών και κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πακέτο ανάκαμψης και την οικονομι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Tα Βαρδούσια

Συντάξεις: Αναδρομικά έως 16.500 ευρώ σε 970.000 συνταξιούχους

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (22-12-2025)

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή

Άστατος ο καιρός έως και το τέλος της εβδομάδας – Πού αναμένονται βροχές και που χιόνια