Λιβάγια: «Πιστεύω θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

16:33 - 04/07/2020

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου αλλά και για τις καλές εμφανίσεις της ομάδας του.Αισιόδοξος για την συνέχεια είναι ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στις καλές εμφανίσεις της ΑΕΚ, στα τελευταία παιχνίδια αλλά και στις καλές επιδόσεις που έχει ο ίδιος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κροάτης διεθνής μίλησε και για τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό τονίζοντας «Προσωπικά πιστεύω θα τον κερδίσουμε». Αναλυτικά είπε: «Προσωπικά είμαι χαρούμενος, αλλά δεν νομίζω ότι οφείλεται στη δική μου προσωπική απόδοση, αλλά σε όλης της ομάδας. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, η ομάδα δούλεψε πολύ καλά. Ολοι στ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά