Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τον ψευτογιατρό - Θα εκπαίδευε σεκιούριτι σε όπλα....της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας

17:59 - 04/07/2020

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία με τη δράση του 47χρονου ψευτογιατρού, ο οποίος  εκμεταλλευόταν την απελπισία ασθενών με βαρύτατα νοσήματα. Διαπιστωμένα πλέον, οι «υπηρεσίες» του έφταναν μέχρι το Άγιο Όρος, όπου έβρισκε θύματα, μέσα από την γνωριμία του με μοναχούς. Το γεγονός επιβεβαιώνει ανακοίνωση της νόμιμης αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, που επιρρίπτει ευθύνες για την δράση του ψευτογιατρού στους καταληψίες μοναχούς της Μονής. Αλλάζουν τα δεδομένα της υπόθεσης του ψευτογιατρού, μετά τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις που είχε αναπτύξει ο Νίκος...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει