Η Ρίκα Διαλυνά εξομολογείται για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

13:54 - 05/07/2020

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα μίλησε η Ρίκα Διαλύνα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα. Από […] The post Η Ρίκα Διαλυνά εξομολογείται για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ρίκα Διαλυνά εξομολογείται για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα μίλησε η Ρίκα Διαλύνα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα. Από τους υπόλοιπους συναδέλφους σας, ποιον θαυμάζατε; Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, γιατί είχε μια άλλη αριστοκρατική ποιότητα από τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Βέβαια, πάνω στη σκηνή όταν παίζαμε, μας άφηνε κάποια… σ@ξουαλικά υπονοούμενα με φωτογραφίες που μας έδειχνε. Θυμάμαι, έπρεπε να πάω στο γραφείο του για να πάρω κάποιες φωτογραφίες που θα έδειχναν υφάσματα. Πάω και μου δείχνει πο@νό φωτογραφίες. Φεύγω τρέχοντας, αρχίζει τα γέλια και μου φωνάζει «πού πας, έλα να πάρεις τις κανονικές φωτογραφίες». Δεν κοίταξα ποτέ άλλον άντρα όσο ήμουν με τον πρώτο και με τον δεύτερο σύζυγό μου

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Ρίκα Διαλυνά εξομολογείται: Ο άφραγκος Χατζηχρήστος και η χυλόπιτα στον Μπράντο!

Η σπουδαία ηθοποιός με τη φινέτσα και τον αριστοκρατικό αέρα Ρίκα Διαλυνά, η οποία θεωρείται ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια του θεάτρου και του κινηματογράφου, μιλά στην «Espresso» και στον Νίκο Νικόλιζα -εν μέσω μετακόμισης- ξεδιπλώνοντας τη μυθιστορηματική ζωή της. Η «χυλόπιτα» στον Μάρλον Μπράντο, τα σεξουαλικά υπονοούμενα από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, το περιστατικό […] The post Η Ρίκα Διαλυνά εξομολογείται: Ο άφραγκος Χατζηχρήστος και η χυλόπιτα στον Μπράντο! appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Δημήτρης Κόκοτας: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος μαθαίνει την αλήθεια και παθαίνει κρίση

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Δεν αγαπάω τη δουλειά, ακόμα είμαι τρομαγμένη»

My Style Rocks – Άφωνη η Κατερίνα Καραβάτου με την εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά: «Είναι πέρα από κάθε φαντασία»

Έρωτας Φυγάς: Ο Κοντογιάννης αποκαλύπτει στον Ιάσονα τον φονιά του Μάρκου

Ηλίας Αλεξίου: «To 1994 έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι, ήταν το Mega Banca»