#Ρίκα Διαλυνά

Αποκάλυψη Ρίκας Διαλυνά για πασίγνωστο ηθοποιό: «Με άρπαξε και με πήγε στο δωμάτιο του- Έγινε μεγάλη μάχη… Θα ήταν βιασμός»

thecaller.gr
Η Νανά Παλαιτσάκη μέσω του προσωπικού της αρχείου έφερε στην επικαιρότητα μέσα από την εκπομπή «Μega Καλημέρα» την συνάντησή της με την Ρίκα Διαλυνά πριν από 27 χρόνια.Η Νανά Παλαιτσάκη μέσω του προσωπικού της αρχείου έφερε στην επικαιρότητα μέσα από την εκπομπή «Μega Καλημέρα» την συνάντησή της με την Ρίκα Διαλυνά πριν από 27 χρόνια.Το 1996 η γνωστή δημοσιογράφος, μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία της με τον αστέρα του Χόλυγουντ, Γουόρεν Μπίτι. «Ο Γουόρεν Μπίτι, άφησε την συνέντευξη που έδινε στην […]
11:00 17/11/2023

Σπύρος Φωκάς: Ραγίζει καρδιές η Ρίκα Διαλυνά με το αντίο στον δικό της Σπύρο

zappit.gr
Ο Σπύρος Φωκάς έφυγε από τη ζωή, το πρωινό της Παρασκευής, σε ηλικία 86 ετών βυθίζοντας σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο […] The post Σπύρος Φωκάς: Ραγίζει καρδιές η Ρίκα Διαλυνά με το αντίο στον δικό της Σπύρο appeared first on Zappit.
22:00 10/11/2023

Ρίκα Διαλυνά: «Λύγισε» για το αντικείμενο που πήγε στο «Cash or Trash» – «Δεν μπορείτε κάτι παραπάνω;»

govastileto.gr
Η Ρίκα Διαλυνά βρέθηκε καλεσμένη στο «Cash or Trash» το απόγευμα της Πέμπτης 26/10 για να φέρει μπροστά στους εκτιμητές δύο ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας παραβάν. Η ηθοποιός έφερε τα τρίφυλλα παραβάν στην εκπομπή, για τα οποία και εκτιμήθηκε, αρχικά, ως αξία τα 1000 ευρώ. Στη συνέχεια διηγήθηκε την ιστορία για τα αντικείμενα, προσπαθώντας να διεκδικήσει […]
09:00 27/10/2023

Ρίκα Διαλυνά: «Λύγισε» στον αέρα του Star

NewsBomb
Στο Cash or Trash της Πέμπτης 26/10 βρέθηκε η Ρίκα Διαλυνά με σκοπό να πουλήσει ένα συλλεκτικό παραβάν του παππού…Περισσότερα...
22:00 26/10/2023

Τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas βραβεύουν τη Ρίκα Διαλυνά

eleftherostypos.gr
Τα Εθνικά καλλιστεία GS HELLAS 2023 βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη πραγματοποίηση του μεγάλου τελικού τους, που θα πραγματοποιηθεί 28 Σεπτεμβρίου 2023. Ο μεγαλύτερος θεσμός ομορφιάς για την χώρα μας, μετσξύ άλλων θέλει να τιμήσει γυναίκες με διαχρονική ομορφιά που έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους στο ελληνικό γίγνεσθαι, ξεκινώντας την καριέρα τους από εστεμμένες. […] Το άρθρο Τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas βραβεύουν τη Ρίκα Διαλυνά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 23/09/2023

Ρίκα Διαλυνά: Σπάνια φωτογραφία από τη βραδιά που κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1954

instyle.gr
H Ρίκα Διαλυνά υπήρξε μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς. Το 1954 κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου συμμετείχε στα καλλιστεία, που έγιναν στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος, όπου κατέλαβε την 5η θέση. Η επίσημη σελίδα του Σπιτιού του Ηθοποιού στο Instagram […] The post Ρίκα Διαλυνά: Σπάνια φωτογραφία από τη βραδιά που κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1954 appeared first on InStyle.
16:46 19/09/2023

ΑΕΚ-Αντβέρπ 1-2: Τέλος το Τσάμπιονς Λιγκ για την Ενωση – Συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ

eleftherostypos.gr
Η ΑΕΚ έχασε 2-1 από την Αντβέρπ στο opap arena και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα συνεχίσει στους  ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Περισσότερα σε λίγο… Ειδήσεις σήμερα Μαύρος Σεπτέμβρης γι αυτά τα 3 Ζώδια – Το “Μπλε Φεγγάρι” θα… ματώσει τη Ζωή σας Ρίκα Διαλυνά: Όταν έριξε ξεγυρισμένη «χυλόπιτα» στον Μάρλον […] Το άρθρο ΑΕΚ-Αντβέρπ 1-2: Τέλος το Τσάμπιονς Λιγκ για την Ενωση – Συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
00:00 31/08/2023

Συγκλονίζει η Ρίκα Διαλυνά: Πέρασα τραγικά, δεν ήξερα αν θα ξαναδώ

irafina.gr
«Με έβγαλαν από τη θάλασσα σχεδόν μισοπεθαμένη», λέει η Ρίκα Διαλυνά. Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε η Ρίκα Διαλυνά. Η ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την όρασή της, αλλά και το περιστατικό που παραλίγο να πνιγεί στη θάλασσα. Αντιμετώπισες πρόβλημα με την όρασή σου… Σήκωσα πολλά βάρυ […]
19:46 16/07/2023

Ρίκα Διαλυνά: «Με έβγαλαν από τη θάλασσα σχεδόν μισοπεθαμένη»

zappit.gr
Η Ρίκα Διαλυνά έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Ρενέ Σαραντινού. Η ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα που […] The post Ρίκα Διαλυνά: «Με έβγαλαν από τη θάλασσα σχεδόν μισοπεθαμένη» appeared first on Zappit.
13:00 16/07/2023

Έξαλλη η Ρίκα Διαλυνά με την Κατερίνα Καινούργιου: «Ούτε να την ξαναδώ δεν θέλω»

thecaller.gr
H Ρίκα Διαλυνά μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Ρενέ Σαραντινού όπου απάντησε και για την Κατερίνα Καινούργιου, τονίζοντας πως δεν θέλει ούτε να την ξαναδεί. H Ρίκα Διαλυνά μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Ρενέ Σαραντινού όπου απάντησε και για την Κατερίνα Καινούργιου, τονίζοντας πως δεν θέλει ούτε να την ξαναδεί. Με την Κατερίνα Καινούργιου τι συνέβη όταν σε κάλεσε στην εκπομπή της; Στην πολυκατοικία όπου έμενα, στο Παλαιό Φάληρο, είχε μπει ένας νέος που παρίστανε τον τεχνικό για […]
09:00 15/07/2023

Ρίκα Διαλυνά: Όταν η Ελληνίδα καλλονή είχε επιλεγεί ως μοντέλο για την “κόρη του Μίδα” – Σπάνια φωτογραφία

instyle.gr
Η Ρίκα Διαλυνά υπήρξε μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς, με διεθνή καριέρα. Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία της, όπου ποζάρει στο ατελιέ του γλύπτη Σαρλ Ντε Ντελμπλ το 1966 κατά την διάρκεια της φιλοτέχνησης ενός γλυπτού που θα αναπαριστά την πριγκίπισσα Μεδίνα, […] The post Ρίκα Διαλυνά: Όταν η Ελληνίδα καλλονή είχε επιλεγεί ως μοντέλο για την “κόρη του Μίδα” – Σπάνια φωτογραφία appeared first on InStyle.
14:46 23/06/2023

Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε on air συγγνώμη από τη Ρίκα Διαλυνά – «Η ευγένειά μου με κράτησε στην εκπομπή σας»

Newsbeast.gr
Για την άσχημη εμπειρία που βίωσε πριν 3 χρόνια, όταν έμενε στην Αθήνα, μίλησε σήμερα η Ρίκα Διαλυνά. Δημοσιεύματα ήθελαν την ηθοποιό να είχε έρθει αντιμέτωπη με τον επίδοξο στραγγαλιστή της, ωστόσο, κατά την εξιστόρηση του γεγονότος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», έγινε ένα άλλο περιστατικό, που ενόχλησε αρκετά την ίδια. Στην προσπάθειά της να πει δύο λόγια για τη ζωή της, η ηθοποιός διεκόπη από την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, κάτι που έφερε τη δυσαρέσκειά της. «Άκουσα όλη την εκπομπή σας. Αν ήμουν άλλη, θα είχα σταματήσει, αλλά επειδή σας σέβομαι γι’ αυτό… Με είχαν καλέσει πολλά κανάλια, αλλά δεν μπορώ να σας πω τι μου συνέβη ακριβώς, αν δεν σας πω τι πρόσωπο είμαι. Αν δεν θέλετε
16:52 19/05/2023

Ρίκα Διαλυνά: Η σοκαριστική ιστορία με τον παρ’ ολίγον στραγγαλιστή της – «Μου έδειξε ένα πρόσωπο τόσο άσχημο»

okmag.gr
Μια σοκαριστική ιστορία διηγήθηκε η Ρίκα Διαλυνά, η οποία πριν από τρία χρόνια, ήρθε αντιμέτωπη με έναν άνθρωπο που προσπάθησε να τη στραγγαλίσει. Χρειάστηκαν μάλιστα, να περάσουν τρία χρόνια ψυχοθεραπείας για να αποκαλυφθούν όσα τράβηξε στα χέρια του παρ’ ολίγον στραγγαλιστή της μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στο Παλαιό Φάληρο. Η ηθοποιός σήμερα μίλησε στην […] The post Ρίκα Διαλυνά: Η σοκαριστική ιστορία με τον παρ’ ολίγον στραγγαλιστή της – «Μου έδειξε ένα πρόσωπο τόσο άσχημο» appeared first on OK! Magazine.
12:30 19/05/2023

Κατερίνα Καινούργιου: «Κυρία Διαλυνά σας ζητώ προσωπικά συγγνώμη»

zappit.gr
Πριν από κάποια χρόνια η Ρίκα Διαλυνά ήρθε αντιμέτωπη με έναν άνθρωπο που προσπάθησε να την στραγγαλίσει σύμφωνα και με […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Κυρία Διαλυνά σας ζητώ προσωπικά συγγνώμη» appeared first on Zappit.
11:42 19/05/2023

Ρίκα Διαλυνά: Ήταν αποφασισμένοι, αφού πρώτα με βασανίσουν, να με δολοφονήσουν και μετά να αφήσουν το άψυχο κορμί μου

Newsit
Οι στιγμές τρόμου που έζησε η Ρίκα Διαλυνά στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο. Έπρεπε να περάσουν τρία χρόνια ψυχοθεραπείας και πάλης με τους πιο τρομακτικούς εφιάλτες για να αποκαλυφθούν σήμερα (18.05.2023) όσα τράβηξε η Ρίκα Διαλυνά στα χέρια του παρ’ ολίγον στραγγαλιστή της μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στο Παλαιό Φάληρο. Η Ρίκα ... Περισσότερα To άρθρο Ρίκα Διαλυνά: Ήταν αποφασισμένοι, αφού πρώτα με βασανίσουν, να με δολοφονήσουν και μετά να αφήσουν το άψυχο κορμί μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:54 18/05/2023

Ρίκα Διαλυνά: Τετ α τετ με τον παραλίγο στραγγαλιστή της – Οι σοκαριστικές στιγμές που έζησε η ηθοποιός

tlife.gr
Τετ α τετ με τον παραλίγο στραγγαλιστή της είχε έρθει πριν από τρία χρόνια η Ρίκα To άρθρο Ρίκα Διαλυνά: Τετ α τετ με τον παραλίγο στραγγαλιστή της – Οι σοκαριστικές στιγμές που έζησε η ηθοποιός δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:08 18/05/2023

Ρίκα Διαλυνά – Οι στιγμές τρόμου που έζησε στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο: «Θα με είχε στραγγαλίσει»

zappit.gr
Έπρεπε να περάσουν τρία χρόνια ψυχοθεραπείας  και πάλης με τους πιο τρομακτικούς εφιάλτες για να αποκαλυφθούν σήμερα όσα τράβηξε η […] The post Ρίκα Διαλυνά – Οι στιγμές τρόμου που έζησε στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο: «Θα με είχε στραγγαλίσει» appeared first on Zappit.
08:52 18/05/2023

Ρίκα ∆ιαλυνά: «Δεν µπορούσα να το συνειδητοποιήσω και έπεσα σε βαθιά κατάθλιψη»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ρίκα Διαλυνά στη Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Μέσα […] The post Ρίκα ∆ιαλυνά: «Δεν µπορούσα να το συνειδητοποιήσω και έπεσα σε βαθιά κατάθλιψη» appeared first on Zappit.
22:02 04/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load