Δείτε πως ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ η Τατιάνα Στεφανίδου
15:48 - 05/07/2020
Τελειώνει σήμερα η εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» στον ΣΚΑΪ, με την Τατιάνα Σεφανίδου η οποία ανακοίνωσε ότι αυτή θα είναι η τελευταία της εκπομπή στον σταθμό του Φαλήρου. «Καλησπέρα σας! Σήμερα είναι η τελευταία «Καλησπέρα» που λέμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πολλοί αποχαιρετισμοί έχουν γίνει τελευταία στις τηλεοράσεις. Δάκρυ έχει...
The post Δείτε πως ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ η Τατιάνα Στεφανίδου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τ. Στεφανίδου: Επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ (βίντεο)
Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται, έστω και με μικρή καθυστέρηση και αρκετά είναι τα πρόσωπα που αναμένεται να αλλάξουν στέγη, όπως και η Τατιάνα Στεφανίδου που ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.
«Καλησπέρα σας! Σήμερα είναι η τελευταία «Καλησπέρα» που λέμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πολλοί αποχαιρετισμοί έχουν γίνει τελευταία στις τηλεοράσεις. Δάκρυ έχει πέσει. Πάρτι έχουν γίνει. Λέω και εγώ πώς θα αποχαιρετήσω; Επειδή δεν τα μπορώ τα πολύ συναισθηματικά… Με έχετε παρακολουθήσει αρκετά χρόνια, είμαι και ευσυγκίνητη. Θα κάνω μια κανονική εκπομπή σήμερα, χωρίς πολλά πολλά, χωρίς αποχαιρετισμούς. Θέλω να σας πω – γιατί όσο περνάει η ώρα γινόμαστε και
Διαβάστε το στο pronews.gr