#Τατιάνα Στεφανίδου

Μάρα Ζαχαρέα - Τατιάνα Στεφανίδου: Η πρωινή έξοδος με παρόμοιο look και κοσμήματα Van Cleef & Arpels

thetoc.gr
Γεύμα σε εστιατόριο της Αθήνας για την Τατιάνα Στεφανίδου και τη Μάρα Ζαχαρέα - Τα εντυπωσιακά look τους και τα grecian κοσμήματα Van Cleef & Arpels.
11:11 23/04/2024

Με νέα χτενίσματα και σκούρο χρώμα, η Τατιάνα Στεφανίδου ακτινοβολεί νεανικότητα

koolnews.gr
Η Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή της την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 με μια νέα τάση στα μαλλιά της, που τράβηξε αμέσως την προσοχή του κοινού. Η δημοφιλής παρουσιάστρια υιοθέτησε μια πιο σκούρα απόχρωση του καστανού, η οποία θεωρείται “αντιγηραντική” και κολακευτική για το πρόσωπό της. Εκτός από το χρώμα, η Στεφανίδου δοκίμασε και curtain bangs, αφέλειες […] The post Με νέα χτενίσματα και σκούρο χρώμα, η Τατιάνα Στεφανίδου ακτινοβολεί νεανικότητα appeared first on Koolnews.gr.
15:58 20/04/2024

Τατιάνα Στεφανίδου σε Λιάγκα: «Γιώργο μου ξεχνάς γρήγορα»

thecaller.gr
Ο Δημήτρης Πανόπουλος ήταν σήμερα (17/04) καλεσμένος στο Tlive και ο οποίος, υπενθυμίζεται, πως θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ερχόμενες Ευρωεκλογές.Ο Δημήτρης Πανόπουλος ήταν σήμερα (17/04) καλεσμένος στο Tlive και ο οποίος, υπενθυμίζεται, πως θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ερχόμενες Ευρωεκλογές.Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με την Τατιάνα Στεφανίδου, η κουβέντα πήγε στα σχόλια που γίνονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με τους υποψήφιους που προέρχονται από τον χώρο της τηλεόρασης. Σε […]
17:00 17/04/2024

Πρόστιμο 95.000 ευρώ από το ΕΣΡ στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live!

irafina.gr
Βαρύ πρόστιμο επέβαλε το ΕΣΡ στον Alpha για την εκπομπή «T- live» της Τατιάνας Στεφανίδου για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε υποθέσεις, όπως για παράδειγμα το 2022 την ιστορία με τη 12χρονης από τον Κολωνό. Συγκεκριμένα, το ΕΣΡ διαπίστωσε τέσσερα σοβαρά παραπτώματα και για τον λόγο αυτό επέβαλε συνολικό πρόστιμο ύψους 95.000 ευρώ. Συγκεκριμένα: […]
13:46 17/04/2024

Τατιάνα Στεφανίδου: Βίντεο και φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της

thecaller.gr
Μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον μικρόκοσμο της TV, έχει επιλέξει να ζει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λόγος, άλλωστε, για τον οποίο η Τατιάνα Στεφανίδου σπάνια δίνει συνεντεύξεις. «Έχουμε ζωντανή σχέση, έχουμε δηλαδή ουσιαστική σχέση, τους έντονους καυγάδες μας και τις πολύ μεγάλες αγάπες μας. Όταν αγαπιόμαστε είμαστε […]
11:00 13/04/2024

Άγιοι Ανάργυροι – Πατέρας 28χρονης στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Θα πρέπει να πάω εγώ στο νεκροταφείο το κορίτσι μου αντί να με πάει εκείνη»

tlife.gr
Σοκάρει ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στους Αγίους Αναργύρους. To άρθρο Άγιοι Ανάργυροι – Πατέρας 28χρονης στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Θα πρέπει να πάω εγώ στο νεκροταφείο το κορίτσι μου αντί να με πάει εκείνη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 03/04/2024

Τατιάνα Στεφανίδου & Νίκος Ευαγγελάτος: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα… (ΦΩΤΟ)

sportime.gr
Τι έγινε με την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο; Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
14:46 01/04/2024

Τατιάνα Στεφανίδου: Συνεχίζει στον Alpha

zappit.gr
Μπορεί η συνεργασία της με τον Alpha να συνεχίζεται κανονικότατα, η Τατιάνα Στεφανίδου, όμως, κατά κάποιο τρόπο ξαναβρέθηκε στο επίκεντρο του […] The post Τατιάνα Στεφανίδου: Συνεχίζει στον Alpha appeared first on Zappit.
11:00 22/03/2024

Ιφιγένεια Λάγιου στο Tlive: «Μας είχαν τσιμπήσει παντού κοριοί στο κρατητήριο, είχαμε φουσκάλες»

zappit.gr
H Ιφιγένεια Λάγιου βρέθηκε στο πλατό  του Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τετάρτης, στον Alpha. Αφορμή στάθηκε το […] The post Ιφιγένεια Λάγιου στο Tlive: «Μας είχαν τσιμπήσει παντού κοριοί στο κρατητήριο, είχαμε φουσκάλες» appeared first on Zappit.
17:00 13/03/2024

Οργή από πατέρα διδύμων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη: Δεν έφερα δύο παιδιά στην κοινωνία για να μου τα φέρουν δολοφονημένα

Newsique.gr
Οργισμένος εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές δηλώσεις ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών από την Καλαμπάκα που σκοτώθηκαν στα Τέμπη μαζί με την ξαδέρφη τους, τονίζοντας πως τα παιδιά του δολοφονήθηκαν. Ο Νίκος Πλακιάς μίλησε στο Tlive και είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως «βλέπετε έναν πατέρα που έχει χάσει τρία παιδιά και όμως είναι όρθιος. Ο πόνος ο […] Το άρθρο Οργή από πατέρα διδύμων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη: Δεν έφερα δύο παιδιά στην κοινωνία για να μου τα φέρουν δολοφονημένα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
18:58 28/02/2024

Τατιάνα Στεφανίδου: Το πολυτελές σπίτι της με τον Νίκο Ευαγγελάτο – Πώς το σχολίασαν οι followers

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες της TV, με μακρά πορεία. Η Τατιάνα Στεφανίδου, εκτός της επαγγελματικής διαδρομής, ξεχωρίζει για το στυλ και το γούστο της. Λάτρης της μόδας, των ακριβώς οίκων και των iconic κομματιών, είναι πάντα κομψή με την αισθητική της να είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό της. Αυτή τη φορά, όμως, […] Το άρθρο Τατιάνα Στεφανίδου: Το πολυτελές σπίτι της με τον Νίκο Ευαγγελάτο – Πώς το σχολίασαν οι followers εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:00 22/02/2024

Η αυταπάρνηση του ήρωα:Ο Έλληνας πυροσβέστης που εξέπληξε τον κόσμο με το απίστευτο θάρρος του

Newside.gr
Ο Άγγελος Μπαρμπαγιάννης μοιράστηκε με την Τατιάνα Στεφανίδου τα δύσκολα στιγμιότυπα που έζησε πριν από 19 χρόνια, όταν είχε εμπλακεί σε μια τραγική περιστατικό. Συγκεκριμένα, το 1991, ενώ υπηρετούσε ως πυροσβέστης στη Χίο, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια φωτιά και χωρίς δισταγμό εκδήλωσε ηρωική πράξη, πετιέται μέσα στις φλόγες για να σώσει τους συναδέλφους του, τον […] Το άρθρο Η αυταπάρνηση του ήρωα:Ο Έλληνας πυροσβέστης που εξέπληξε τον κόσμο με το απίστευτο θάρρος του εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
12:00 23/01/2024

Τατιάνα Στεφανίδου – Σκληρή απάντηση στα αισχρά σχόλια για την κόρη Ζαμπέτογλου – Γαλακτερού: «Απόπατος της κοινωνίας»

zappit.gr
Τη δική της σκληρή απάντηση δίνει η Τατιάνα Στεφανίδου στα αισχρά σχόλια που γράφτηκαν από χρήστες του Twitter την παραμονή […] The post Τατιάνα Στεφανίδου – Σκληρή απάντηση στα αισχρά σχόλια για την κόρη Ζαμπέτογλου – Γαλακτερού: «Απόπατος της κοινωνίας» appeared first on Zappit.
17:00 05/01/2024

Τατιάνα Στεφανίδου: Η selfie φωτογραφία με τη Λυδία Ευαγγελάτου – «Μάνα και κόρη, ένας πανίσχυρος δεσμός»

tlife.gr
Γιορτές μαζί με την οικογένειά της έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία αυτή τη φορά μοιράστηκε To άρθρο Τατιάνα Στεφανίδου: Η selfie φωτογραφία με τη Λυδία Ευαγγελάτου – «Μάνα και κόρη, ένας πανίσχυρος δεσμός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 03/01/2024

Συγκινεί η Αννούλα Φλωρινιώτη: «Εγώ τώρα είμαι για τη μητέρα μου – Περνάει πολύ δύσκολα»

zappit.gr
Η Αννούλα Φλωρινιώτη φιλοξενήθηκε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για την απώλεια του αδερφού της, Νίκου Φλωρινιώτη, […] The post Συγκινεί η Αννούλα Φλωρινιώτη: «Εγώ τώρα είμαι για τη μητέρα μου – Περνάει πολύ δύσκολα» appeared first on Zappit.
18:00 21/12/2023

Τατιάνα Στεφανίδου: Το βίντεο με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

tlife.gr
Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων! Το βράδυ της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου η Τατιάνα To άρθρο Τατιάνα Στεφανίδου: Το βίντεο με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 12/12/2023

Τατιάνα Στεφανίδου: Οι νέες φωτογραφίες με χριστουγεννιάτικη διάθεση από το Λονδίνο

tlife.gr
Στο Λονδίνο βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος μαζί με τα παιδιά To άρθρο Τατιάνα Στεφανίδου: Οι νέες φωτογραφίες με χριστουγεννιάτικη διάθεση από το Λονδίνο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 29/11/2023

Νέο βίντεο από την επίθεση που δέχτηκε ο Βασίλης Τερλέγκας – Χαμός στο νυχτερινό κέντρο

Newsbeast.gr
Ο Βασίλης Τερλέγκας έχει βρεθεί στο επίκεντρο το τελευταίο 24ωρο, εξαιτίας της επίθεσης την οποία δέχτηκε από θαμώνα σε νυχτερινό κέντρο στην Αυστραλία. Το αρχικό βίντεο της επίθεσης έφερε στο φως το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Σε αυτό, ο τραγουδιστής έχει πλησιάσει σε ένα τραπέζι. «Μωρό μου, Παναγία μου. Κουκλάρα μου». Τρεις λέξεις του σε κάποια πιθανώς από τις γυναίκες της παρέας φαίνεται πως ήταν αρκετές, σύμφωνα με κάποιους θαμώνες, για να ανάψουν τα αίματα. Ένας άντρας σηκώνεται και τον πιάνει από τον λαιμό. Η εκπομπή επικοινώνησε με τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έδωσε τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο, λέγοντας πως για όλα φταίει μια παραγγελιά. «Μου ζήτησε το παλικάρι έν
14:00 17/11/2023

Αλέξης Κούγιας: Ξέσπασε on air στην Τατιάνα Στεφανίδου- Η αντίδρασή της

thecaller.gr
Ξέσπασε on air ο Αλέξης Κούγιας στην Τατιάνα Στεφανίδου, έξω από το δικαστήριο όπου σήμερα ξεκίνησε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου.Ξέσπασε on air ο Αλέξης Κούγιας στην Τατιάνα Στεφανίδου, έξω από το δικαστήριο όπου σήμερα ξεκίνησε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου.«Θα κάνω μια συγκεκριμένη δήλωσε σε μία εκπομπή και μετά θα μιλήσω σε όλους. Πληροφορήθηκα το πρωί, ότι σήμερα στην αρχή της εκπομπής εμφανίσατε κάποιον να με μιμείται και με έναν εντελώς γελοίο τρόπο να […]
19:00 15/11/2023

Εύη Βατίδου: «Ο Αλέξης Κούγιας με βοήθησε και με στήριξε, είναι πολύ σημαντικό αυτό»

okmag.gr
Η Εύη Βατίδου ενεπλάκη σε ένα επεισόδιο στη Γλυφάδα το βράδυ του Σαββάτου και κρατήθηκε για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και ένα αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα. Στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο Αλέξης Κούγιας αλλά και η Εύη Βατίδου λίγο αργότερα μετά την απολογία της στον ανακριτή ο οποίος την άφησε ελεύθερη για το τροχαίο που έγινε. Η Εύη […] The post Εύη Βατίδου: «Ο Αλέξης Κούγιας με βοήθησε και με στήριξε, είναι πολύ σημαντικό αυτό» appeared first on OK! Magazine.
16:58 13/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load