Συγκίνησε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον πατέρα του: «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου» (ΕΙΚΟΝΑ)

00:00 - 03/11/2019

O Γιάννης Σπαλιάρας, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν στην απώλεια του πατέρα του, που του του στοίχισε πολύ The post Συγκίνησε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον πατέρα του: «Τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου» (ΕΙΚΟΝΑ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί ο Γιάννης Σπαλιάρας με το μήνυμα του για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του (ΦΩΤΟ)

Ένα συγκινητικό μήνυμα δημοσίευσε στα social media, ο Γιάννης Σπαλιάρας με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του. "τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου και είναι σαν χθες…σ’αγαπώ" έγραψε και πόσταρε φωτογραφίες του πατέρα του. Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας