#Γιάννης Σπαλιάρας

Γιάννης Σπαλιάρας: Η αμηχανία on camera όταν ρωτήθηκε για την απουσία της συντρόφου του

govastileto.gr
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή και την απουσία της συντρόφου του από το πλευρό του. «Δεν συνοδεύομαι σήμερα από την αγαπημένη μου. Κάπου θα είναι, ξέρω εγώ… Βγαίνουμε και μαζί, βγαίνω και μόνος όπως όλα τα ζευγάρια», […]
21:00 26/02/2024

Αρραβωνιάστηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας; Η απάντησή του

NewsBomb
Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στη σχέση του Περισσότερα...
12:00 18/01/2024

Γιάννης Σπαλιάρας: «Με πλησίασε για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα»

NewsBomb
Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει ακραία περιστατικά στην καριέρα τουΠερισσότερα...
21:00 08/12/2023

Ο Αλέξανδρος Παρθένης είδε φωτογραφία του σε διαφήμιση ροζ γραμμής – Η αντίδρασή του

lamianow.gr
Ο Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το μόντελινγκ, τη σύντροφό του αλλά και τη συμμετοχή του σε ριάλιτι. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την τωρινή δουλειά του και για στιγμές που δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα ΜΜΕ. «Τέλειωσα από μία δύσκολη σεζόν όσον αφορά στη δουλειά μου. Ήμουν υπεύθυνος σε ένα μαγαζί, beach bar, στη Βούλα. Είμαι επικοινωνιακός, μου αρέσει η εστίαση, ο κόσμος. Όταν τα media ξεπερνούσαν τα όρια, ίσως τα ξεπερνούσα και εγώ και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Υπήρξε ένα περιοδικό το οποίο είχε πάρει φωτογραφία μου για να τη χρησιμοποιήσει σε γραμμή 090, και κινήθηκα νομικά απέναντι στη σελίδα και να υπάρχει και το αντίτιμο», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Π
16:37 29/11/2023

Γιάννης Σπαλιάρας: «Με έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος από το Survivor, νομίζουν ότι είμαι καλός άνθρωπος»

tlife.gr
Ο Γιάννης Σπαλιάρας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και μίλησε για τα social To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας: «Με έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος από το Survivor, νομίζουν ότι είμαι καλός άνθρωπος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 23/11/2023

Γιάννης Σπαλιάρας: «Είπε ότι με πήραν στο Netflix για το σώμα μου»

zappit.gr
Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα του Πρωινού ΣουΣου για τα κακεντρεχή σχόλια που έχει ακούσει στη δουλειά του. «Μου […] The post Γιάννης Σπαλιάρας: «Είπε ότι με πήραν στο Netflix για το σώμα μου» appeared first on Zappit.
20:00 14/11/2023

Γιάννης Σπαλιάρας για Σπύρο Φωκά: «Μας μιλούσε σαν πατέρας» – Η ανάρτηση για τον θάνατο του ηθοποιού

tlife.gr
Με μια φωτογραφία από την περίοδο της συνεργασίας τους, ο Γιάννης Σπαλιάρας αποχαιρετά τον Σπύρο Φωκά, To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας για Σπύρο Φωκά: «Μας μιλούσε σαν πατέρας» – Η ανάρτηση για τον θάνατο του ηθοποιού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 10/11/2023

Διακοπές με άρωμα Survivor: Γιάννης Σπαλιάρας, Βασίλης Σίμος και Πάνος Θεοδώρου κάνουν τα μπάνια τους στο Λιτόχωρο

okmag.gr
Μπορεί να συμμετείχαν σε διαφορετικά Survivor, ωστόσο οι κοινές τους εμπειρίες τους έχουν οδηγήσει να κάνουν στενή παρέα. Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Βασίλη Σίμο και τον Πάνο Θεοδώρου που αποφάσισαν να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στο Λιτόχωρο Πιερίας. Ο φωτογραφικός φακός του okmag τους απαθανάτισε στο γνωστό beach bar της […] The post Διακοπές με άρωμα Survivor: Γιάννης Σπαλιάρας, Βασίλης Σίμος και Πάνος Θεοδώρου κάνουν τα μπάνια τους στο Λιτόχωρο appeared first on OK! Magazine.
21:58 12/08/2023

Γιάννης Σπαλιάρας για τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix: «Δεν έχω νιώσει πιο περήφανος»

govastileto.gr
Ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στο κίνημα metoo, την ταμπέλα του ωραίου άντρα, αλλά και το highlight της καριέρας του, η συμμετοχή του σε σειρά του Netflix. Είσαι από τους ελάχιστους Έλληνες ηθοποιούς που έχουν παίξει και σε σειρά του Netflix… Είχα την τύχη να έχω αυτή την εμπειρία. Ένιωσα πολύ υπερήφανος […]
23:00 03/08/2023

Γιάννης Σπαλιάρας: Πώς είναι η σχέση του σήμερα με τον Ντάνο και τον Χρανιώτη;

thecaller.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας.Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας.Μάλιστα, μεταξύ άλλων, απάντησε και για τις σχέσεις στο σήμερα με τους συμπαίκτες του από το Survivor. -Αρκετοί συμπαίκτες σου από τον πρώτο κύκλο, που πήγαν στο «All Star», δήλωσαν ότι τώρα επικρατούσε ανθρωποφαγία. Η αλήθεια είναι πως θα συμφωνήσω σ’ αυτό κι εγώ […]
11:00 02/08/2023

Γιάννης Σπαλιάρας: Πέρασαν χρήματα από τα χέρια μου, αλλά είμαι λίγο σπάταλος

thebest.gr
Το γνωστό μοντέλο, ηθοποιίς κια πρώην παίκτης του Survivor, Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.
17:00 30/07/2023

Γιάννης Σπαλιάρας: «Ήρθε προς το μέρος μου, έβγαλε τη μπλούζα και έδειξε το στήθος της»

zappit.gr
Για την δύναμη της ωραίας εμφάνισης, το φλερτ και από τα δυο φύλα αλλά και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού μίλησε […] The post Γιάννης Σπαλιάρας: «Ήρθε προς το μέρος μου, έβγαλε τη μπλούζα και έδειξε το στήθος της» appeared first on Zappit.
00:00 23/07/2023

Γιάννης Σπαλιάρας: Έδωσε νεο αριθμό. Έχω παρει 20.000…

koolnews.gr
Ο Γιάννης Σπαλιάρας λατρεύει τους αριθμούς και το απέδειξε σε ακόμα μία συνέντευξη του! Μπορεί εσύ να έχεις μείνει στον αριθμό 4.000 που ακολουθούσε τον Γιάννη Σπαλιάρα έως τώρα όμως αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει! Γιάννης Σπαλιάρας αυτή τη φορά που μίλησε για χρήματα. Τα περισσότερα που έχει πάρει για μία δουλειά είναι 20.000 και αφορούσε […] The post Γιάννης Σπαλιάρας: Έδωσε νεο αριθμό. Έχω παρει 20.000… appeared first on Koolnews.gr.
15:58 21/07/2023

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω πάρει 20.000 ευρώ από παγκόσμια καμπάνια για γυαλιά ηλίου»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ […] The post Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω πάρει 20.000 ευρώ από παγκόσμια καμπάνια για γυαλιά ηλίου» appeared first on Zappit.
09:00 21/07/2023

Γιάννης Σπαλιάρας: Αποκαλύπτει το… περίεργο μήνυμα που δέχτηκε πρόσφατα από κοπέλα στα social media

tlife.gr
Στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος βρέθηκε στην πρεμιέρα για To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας: Αποκαλύπτει το… περίεργο μήνυμα που δέχτηκε πρόσφατα από κοπέλα στα social media δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 21/07/2023

«Το θέατρο θα επιβιώσει δύσκολα χωρίς εμένα»

irafina.gr
Ο Γιάννης Σπαλιάρας απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes», κατά τη διάρκεια της avant πρεμιέρας της ταινίας Barbie. Αρχικά το μοντέλο δήλωσε πως ιδανική Barbie για εκείνον είναι η Ελένη Μενεγάκη, την οποία θεωρεί μία πολύ όμορφη, ξεχωριστή και πολύ λαμπερή γυναίκα. Αναφορικά με το Survivor, ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε πως […]
21:46 20/07/2023

«Άκουσα ένα γατίσιο κλάμα στη βροχή» - Όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας συνάντησε τη Χούμπι

ProtoThema.gr
«Μεγάλωσα σε μονοκατοικία. Είχαμε πάντα κάποιο σκυλί έξω στον κήπο. Αλλά αυτό που ζω αυτή τη στιγμή με τη Χούμπι δεν το έχω ξαναζήσει. Είναι πολύ διαφορετικό να έχεις ένα πλάσμα μέσα στο σπίτι σου, να κοιμάται δίπλα σου, και άλλο να ζει έξω.
12:00 06/07/2023

Βίκυ Κουλιανού: Ποζάρει με την Ελληνική σημαία και ο γύπας Γιάννης Σπαλιάρας αποθεώνει – Δες τι έγραψε

koolnews.gr
Η Βίκυ Κουλιανού, γεννημένη στην Αθήνα, είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Ελλάδας και θεωρείται η πρώτη Ελληνίδα supermodel. Η καριέρα της στο χώρο της μόδας ξεκίνησε όταν την ανακάλυψε ο Μιχάλης Ασλάνης και απογειώθηκε στη συνέχεια με την συμμετοχή της σε πολυάριθμα εξωτερικά fashion shows και εμφανίσεις σε περιοδικά μόδας. Έχει συνεργαστεί […] The post Βίκυ Κουλιανού: Ποζάρει με την Ελληνική σημαία και ο γύπας Γιάννης Σπαλιάρας αποθεώνει – Δες τι έγραψε appeared first on Koolnews.gr.
17:58 24/06/2023

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα στο Survivor All Star – Δεν λειτουργώ με μοναδικό κριτήριο τα χρήματα»

neolaia.gr
Ο Γιάννης Σπαλιάρας σχολίασε το Survivor All Star και μίλησε για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη «Γη της Ελιάς».
11:46 21/06/2023

Γιάννης Σπαλιάρας: Η αποκάλυψη για τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά

okmag.gr
Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν λέει όχι στο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. «Το σκέφτομαι, η ζωή είναι απρόβλεπτη όπως και η δουλειά μας. Δεν ξέρουμε ποτέ πότε θα ερωτευτούμε, μπορεί τώρα, μπορεί αύριο, μπορεί ποτέ… Είμαι καλά, όμορφα, ωραία» είπε το μοντέλο και ηθοποιός στην εκπομπή «Το Πρωινό». Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε […] The post Γιάννης Σπαλιάρας: Η αποκάλυψη για τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά appeared first on OK! Magazine.
14:22 28/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load