Το ατύχημα της Έλενας Παπαρίζου με το… παντελόνι της – ΒΙΝΤΕΟ

00:01 - 03/11/2019

Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του The Voice ένα περιστατικό σε συναυλία της, όπου της είχε σκιστεί το παντελόνι της. «Το έχω πάθει να μου σκιστεί το τζιν… Πάρα πολύ άβολη η στιγμή. Είχε σκιστεί ο καβάλος από μέσα» είπε η τραγουδίστρια. «Μια φορά το είχα πάθει επί σκηνής πριν πάρα πολλά χρόνια όταν ήμουν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο glocal.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αμήχανη στιγμή της Ελενας Παπαρίζου – Όταν σκίστηκε το παντελόνι της επί σκηνής (video)

Ένα περιστατικό με ένα ατύχημα που είχε πάνω στη σκηνή παλαιότερα, ανέφερε κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου στο «The Voice», η Έλενα Παπαρίζου. Αφορμή για να μοιραστεί το περιστατικό η διάσημη τραγουδίστρια, στάθηκε το σχόλιο διαγωνιζόμενου, πως ασχολείται ερασιτεχνικά με τα ακροβατικά. Συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου του ζήτησε να κάνει κάποιο «κόλπο», αλλά αυτός … The post Η αμήχανη στιγμή της Ελενας Παπαρίζου – Όταν σκίστηκε το παντελόνι της επί σκηνής (video) appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ glocal.gr

Πανεπιστήμια: Ξεκινούν δια ζώσης πρακτικές, κλινικές εργαστηριακές ασκήσεις και κατατακτήριες εξετάσεις

Ανακοίνωση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για την υπερτιμολόγηση γαντιών από τον Καραμανλή

Τι απαντά ο Πάνος Καμμένος για τον εμβολιασμό του με Sputnik στη Σερβία

Η Δημοσιογράφος Υγείας Ιωάννα Λάκα, συζητά με τον γνωστό Γενικό Χειρουργό Φραγκίσκο Φαφουλάκη για τις κήλες

Κορονοϊός: Ένα βήμα από την ανθρωπιστική καταστροφή η Ινδία

Η UEFA δίνει χάρη στους 12 της European Super League