Κώστας Χαρδαβέλλας: «Η Βάσια Τριφύλλη έβγαινε στις εκπομπές κι έλεγε ότι είχε σχέση μαζί μου»
04:51 - 06/07/2020
Συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος μίλησε για την Βάσια Τριφύλλη και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που έκανε και δεν του άρεσε καθόλου.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Χαρδαβέλλας για Βάσια Τριφύλλη – «Έκανε ένα λάθος, κάτι που δεν μου άρεσε»
ΕΛΛAΔΑ
Στη Βάσια Τριφύλλη αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων – ο Κώστας Χαρδαβέλλας μιλώντας στο περιοδικό “Λοιπόν”. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος εξέφρασε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι η Βάσια Τριφύλλη ανέφερε συχνά τηλεοπτικά ότι είχαν σχέση και ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε, όμως, και για άλλες σχέσεις της ζωής του, τονίζοντας ότι στα νιάτα του δεν υπήρξε μονογαμικός.
“Σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή έβγαινε κι έλεγε: «Είχα σχέση με τον Κώστα Χαρδαβέλλα κι ήμουν ερωτευμένη…» Της είχα πει ότι δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα, να μιλάμε για τα προσωπικά μας θέματα, εκείνη «κόλλαγε» σ’ αυτό. Μετά είδα ότι το έχει ανάγκη να το κάνει κι είπα: «ας το κάνει». Αγαπώ τις γυναίκες,
Διαβάστε το στο topontiki.grKώστας Χαρδαβέλλας: Η Βάσια Τριφύλλη έκανε ένα λάθος, κάτι που δεν μου άρεσε...
O Kώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στο “Λοιπόν” και στη Ρενέ Σαραντινού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε κάτι που έκανε η Βάσια Τριφύλλη και δεν του άρεσε.
Θυμώνατε εύκολα, αυτό ήταν κάτι που μου είχε αναφέρει σε κουβέντα μας η Βάσια Τριφύλλη.
Την Βάσια την αγαπώ και την εκτιμώ πολύ, αλλά έκανε ένα λάθος, κάτι που δεν μου άρεσε…
Τι ήταν αυτό;
Σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή έβγαινε κι έλεγε: «Είχα σχέση με τον Κώστα Χαρδαβέλλα κι ήμουν ερωτευμένη…» Της είχα πει ότι δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα, να μιλάμε για...
Διαβάστε το στο entertv.gr