Μάκης Βορίδης: Ενισχύεται με 35 εκατομμύρια ευρώ ο ΕΛΓΑ – Εντός 30 ημερών η εξόφληση των αποζημιώσεων- Δελτίο Τύπου

12:34 - 06/07/2020

O Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο και έπειτα από συνεννόηση με την Υφυπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη αποφάσισαν την ενίσχυση του ΕΛΓΑ με το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ.  Η ενίσχυση αυτή αποτελεί μέρος της εξαγγελθείσας αναμόρφωσης για την εξυγίανση ... The post Μάκης Βορίδης: Ενισχύεται με 35 εκατομμύρια ευρώ ο ΕΛΓΑ – Εντός 30 ημερών η εξόφληση των αποζημιώσεων- Δελτίο Τύπου appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ενισχύεται με 35 εκατ. ευρώ ο ΕΛΓΑ - Εντός 30 ημερών η εξόφληση των αποζημιώσεων

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ενισχύεται με 35 εκατομμύρια ευρώ ο ΕΛΓΑ- Εντός 30 ημερών η εξόφληση των αποζημιώσεων

O πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο και έπειτα από συνεννόηση με την Υφυπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη αποφάσισαν την ενίσχυση του ΕΛΓΑ με το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ. Η ενίσχυση αυτή αποτελεί μέρος της εξαγγελθείσας αναμόρφωσης για την εξυγίανση του οργανισμού η οποία ξεκίνησε με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που έχει τεθεί σε διαβούλευση και σύμφωνα με το οποίο εξορθολογίζεται η καταβολή αποζημιώσεων. Οι παρεμβάσεις αυτές εξυγιαίνουν τα οικονομικά του ΕΛΓΑ και του δίνουν τη δυνατότητα να επισπεύσει την καταβολή του 35% των οφειλο

Διαβάστε το στο thestival.gr

ΥΠΑΑΤ: Ενίσχυση ΕΛΓΑ με 35 εκατ. ευρώ - Εντός 30 ημερών οι αποζημιώσεις

Με 35 εκατ. ευρώ πρόκειται να ενισχυθεί ο ΕΛΓΑ, έπειτα από απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), Μάκη Βορίδη, σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Ανδρέα Λυκουρέντζο, σε συνεννόηση με την υφυπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

“Ένεση” 35 εκατ. ευρώ στον ΕΛΓΑ – Εντός 30 ημερών η εξόφληση των αγροτών

O Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο και έπειτα από συνεννόηση με την Υφυπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη αποφάσισαν την ενίσχυση του ΕΛΓΑ με το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ. Η ενίσχυση αυτή αποτελεί μέρος της εξαγγελθείσας αναμόρφωσης για την εξυγίανση […] The post “Ένεση” 35 εκατ. ευρώ στον ΕΛΓΑ – Εντός 30 ημερών η εξόφληση των αγροτών appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ενισχύεται με 35 εκ. € ο ΕΛΓΑ – Εντός 30 ημερών η εξόφληση των αποζημιώσεων

Ενισχύεται με 35 εκ. € ο ΕΛΓΑ - Εντός 30 ημερών η εξόφληση των αποζημιώσεων. The post Ενισχύεται με 35 εκ. € ο ΕΛΓΑ – Εντός 30 ημερών η εξόφληση των αποζημιώσεων appeared first on IN KOMOTINI NEWS - Ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Κομοτηνής/Ροδόπης/Θράκης.

Διαβάστε το στο inkomotini.news

ΕΛΓΑ: Ενισχύεται με 35 εκατ. ευρώ- Εντός 30 ημερών η εξόφληση αποζημιώσεων

Την ενίσχυση του ΕΛΓΑ με το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ αποφάσισαν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης... The post ΕΛΓΑ: Ενισχύεται με 35 εκατ. ευρώ- Εντός 30 ημερών η εξόφληση αποζημιώσεων appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Μεσόβουνο: Καταστροφές άχρηστων πυρομαχικών θα γίνονται 22-25/4 στο Πεδίο Βολής

Στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου ο Υπουργός Υγείας – VIDEO με όσα του έθεσαν διοίκηση, προσωπικό και ασθενείς

Το νέο εορταστικό φυλλάδιο προσφορών των Super Markets “ΠΤΟΛΕΜΑΪΣ ΕΠΕ” από 18/04 έως 16/05

Τι θέματα θα συζητηθούν στην λογοδοσία της Περιφερειακής Αρχής (β΄ δίμηνο)  την Δευτέρα 22/4

Κατάλληλο το νερό του Κρόκου μετά τις αναλύσεις- Προς χρήση για τους κατοίκους σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΚ

Α.Γεωργιάδης από Μποδοσάκειο: Απάντησε live σε tweet του Πολάκη σχετικά με το δήθεν κλείσιμο των ΜΕΘ της περιοχής