Τόνυ Δημητρίου: Αποκαλύπτει τον λόγο που παντρεύτηκε και δεν θα τον πιστεύεις (Photos)

05:17 - 03/11/2019

Αποφεύγει τις συνεντεύξεις και να μιλάει για τα προσωπικά του, καθώς δεν του αρέσει καθόλου. Ο Τόνυ Δημητρίου όμως μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ για όσα συμβαίνουν… The post Τόνυ Δημητρίου: Αποκαλύπτει τον λόγο που παντρεύτηκε και δεν θα τον πιστεύεις (Photos) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τόνυ Δημητρίου: Αποκαλύπτει τον λόγο που παντρεύτηκε

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δύο παιδιά του, την κόρη και το γιο του, δήλωσε ότι είναι κατά του γάμου, ενώ εξήγησε το λόγο που τον έκανε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μία φορά Η προσωπική ζωή σου στερείται πράγματα λόγω της επαγγελματικής; «Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική ζωή, είμαι τυχερός και ίσως να χαίρομαι και πράγματα που δεν ι μου αξίζουν. Έχω βρει μια κοπέλα που ίσως και να μη μου αξίζει, είναι τόσο καλή περίπτωση. Εγώ δεν μιλάω ποτέ για τα προσωπικά μου, αλλά θα σου πω ότι ένας άνθρωπος που είναι με έναν καλλιτέχνη, ο οποίος δεν έχει καμία σιγουριά για τίποτα, δουλειά έχει... δουλειά δεν έχει... περιοδείες, ταξίδια... λείπεις... πρέπει να

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι