Σάββας Πούμπουρας – «Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω, να μην ξυπνήσω το πρωί»

07:39 - 07/07/2020

Στα «μεσάνυχτα» της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος ο Σάββας Πούμπουρας, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο παρουσιαστής […] The post Σάββας Πούμπουρας – «Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω, να μην ξυπνήσω το πρωί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάββας Πούμπουρας: Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως θέλω να πεθάνω

Ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας, ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σάββας Πούμπουρας: Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω, να μην ξυπνήσω το πρωί (VIDEO)

Στα «μεσάνυχτα» της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος ο Σάββας Πούμπουρας, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε μέσα σε όλα με ειλικρίνεια, για πρώτη φορά,  για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν. Παράλληλα, στα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας, ο Σάββας Πούμπουρας παραδέχθηκε πως η τηλεόραση ήρθε απρόσμενα στη ζωή του και ο ίδιος πέρασε αρκετές στρεσαρισμένες περιόδους σε αυτό τον χώρο. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως «θέλω να πεθάνω ρε.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Σάββας Πούμπουρας για τον αλκοολισμό: «Έπινα από το πρωί – Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω»

O Σάββας Πούμπουρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν.  The post Σάββας Πούμπουρας για τον αλκοολισμό: «Έπινα από το πρωί – Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονίζει ο Σάββας Πούμπουρας: «Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω, να μην ξυπνήσω το πρωί»

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής στην Ελεονώρα Μελέτη. The post Συγκλονίζει ο Σάββας Πούμπουρας: «Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω, να μην ξυπνήσω το πρωί» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σάββας Πούμπουρας: «Έπεφτα για ύπνο και έλεγα να μην ξυπνήσω, θέλω να πεθάνω»

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν ο Σάββας Πούμπουρας το βράδυ της Δευτέρας, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε κατά το παρελθόν. «Έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως «θέλω να πεθάνω ρε. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί; Δεν θέλω να ξυπνήσω. Δεν θέλω να ξυπνάω έτσι». Η Αρετή ένα πρωί, όταν τα πρωτοφτιάξαμε, είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε βρει μέσα μπουκάλια με αλκοόλ. Έπινα κατά τις 11, 11 μιση το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω. Για να φύγω από όλο αυτό το άγχος, όλη α

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Συγκλονίζει ο Σάββας Πούμπουρας: «Ήθελα να πεθάνω…να μην ξυπνήσω το πρωί» (video)

Ο γνωστός παρουσιαστής σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε, μεταξύ άλλων, ανοιχτά για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Σοκάρει ο Σάββας Πούμπουρας: Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω, να μην ξυπνήσω το πρωί

“Από την πρώτη στιγμή που ήμουν στην τηλεόραση πέρναγα κρίση μέσα μου”, είπε ο Σάββας Πούμπουρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Μεσάνυχα. “Σε καμία περίπτωση δεν ψωνίστηκα από τη δημοσιότητα γιατί έκανα διαφημιστικά, πάνω κάτω ήξεραν ποιος ήμουν, ήμουν σε δουλειές, δούλευα σε μπαρ που γούσταρα, ήμουν με κόσμο, γενικότερα δεν κυνηγούσα την προσοχή. Όταν αρχίζουν […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Σάββας Πούμπουρας: Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω, να μην ξυπνήσω το πρωί

«Έπινα κατά τις 11, 11 μιση το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω»

Διαβάστε το στο news.gr

Συγκλονίζει ο Σάββας Πούμπουρας: «Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω, να μην ξυπνήσω το πρωί»

Στα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος ο Σάββας Πούμπουρας. Ο παρουσιαστής παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε πρώτη φορά στο πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν. «Έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σκ@τ@. Υπήρχαν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο Πούμπουρας συγκλονίζει: Έπεφτα για ύπνο και ήθελα να πεθάνω, να μην ξυπνήσω το πρωί

Ο Σάββας Πούμπουρας καλεσμένος της εκπομπής Μεσάνυχτα έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση. Αναφέρθηκε στον εθισμό του στο αλκοόλ και στις μαύρες σκέψεις που έκανε την περίοδο εκείνη. Έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως θέλω να πεθάνω ρε. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί; Δεν θέλω να ξυπνήσω. Δεν θέλω να ξυπνάω έτσι. Η Αρετή ένα πρωί, όταν τα πρωτοφτιάξαμε, είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε βρει μέσα μπουκάλια με αλκοόλ. Έπινα κατά τις 11, 11μιση το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω. Για να φύγω από όλο αυτό το άγχος, όλη αυτή τη βαβούρα έπινα ποτό. Έπινα πάρα πολύ

Διαβάστε το στο spoilers

Σάββας Πούμπουρας: «Έπινα από τις 11 το πρωί, ήθελα να πεθάνω»

Στην εκπομπή της Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας που φετινή σεζόν έκανε δυναμικό comeback με την εκπομπή που έκανε φάρσες.Στην Ελεονώρα Μελέτη μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο Σάββας Πούμπουρας.  Μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν αλλά και για την κακή κριτική που δέχτηκε για την παρουσία του στην τηλεόραση. «Για τα πάντα ρίχνω φταίξιμο πρώτα στον εαυτό μου. Τότε, δεν ήμουν δουλεμένος με αυτά. Θυμάμαι έπεφτα το βράδυ για ύπνο και είχα ενοχές και τύψεις. Έλεγα το πρωί να μην ξυπνήσω, γιατί ξύπναγα σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα «θέλω να πεθάνω. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί;

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Σάββας Πούμπουρας: "Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω, να μην ξυπνήσω το πρωί"

Συγκλονίζει με τη συνέντευξή του

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Σοκάρει o Σάββας Πούμπουρας: «Θέλω να πεθάνω. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί;» (video)

Ο Σάββας Πόυμπουρας είναι παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός, επιχειρηματίας και ηθοποιός. Από το 2000 ξεκίνησε να δουλεύει σε κάποια διαφημιστικά σποτ ως character, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός μεσώ της δουλείας του το 2004. Τότε συμμετείχε σε μία τηλεοπτική διαφήμιση μεγάλης εταιρίας συνδρομητικής τηλεόρασης υποδυόμενος έναν φίλαθλο βαμμένο στα χρώματα της εθνικής πανηγυρίζοντας για την νίκη της […] The post Σοκάρει o Σάββας Πούμπουρας: «Θέλω να πεθάνω. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί;» (video) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Σάββας Πούμπουρας: "Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω" (video)

"Nα μην ξυπνήσω το πρωί"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο