Κ.Μητσοτάκης: «Ανασχηματισμός θα γίνει αλλά θα το μάθετε από μένα - Είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο κύμα κορωνοϊού»
11:02 - 07/07/2020
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, έκανε τον απολογισμό του ενός χρόνου στην κυβέρνηση. Μάλιστα, παράλληλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο των εκλογών, της νέας καραντίνας, αλλά και στην Τουρκία και το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου.
Για τον ανασχηματισμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά: Ανασχηματισμός θα γίνει αλλά θα το μάθετε από μένα.
Η δυσκολότερη απόφαση ήταν να κλείσουμε τη χώρα με πολύ δραστικό τρόπο. Ήταν δύσκολο ότι έπρεπε να προστατεύσουμε την ασφάλεια των πολιτών και γνώριζα ότι θα οδηγούσα την οικονομία σε βαθιά ύφεση. Η χώρα είναι πιο ισχυρή παρά την βαθιά ύφεση.
Για τις εκλογές, επανέλαβε ότι θα γίνουν στο τέλος της τετραετία
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης: Ανασχηματισμός θα γίνει αλλά θα το μάθετε από εμένα – Αν χρειαστεί θα κλείσουμε πάλι τα σύνορα
Τον απολογισμό του ενός χρόνου στην κυβέρνηση κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Στην αρχή της συνέντευξης ο πρωθυπουργός είπε πως η δυσκολότερη απόφαση που κλήθηκε να πάρει τον έναν χρόνο διακυβέρνησης ήταν «να κλείσουμε τη χώρα με αποφασιστικό τρόπο» λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. «Η...
The post Μητσοτάκης: Ανασχηματισμός θα γίνει αλλά θα το μάθετε από εμένα – Αν χρειαστεί θα κλείσουμε πάλι τα σύνορα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜητσοτάκης για ανασχηματισμό: "Θα γίνει και θα το μάθετε από μένα" - Η πιο δύσκολη στιγμή του στον ένα χρόνο διακυβέρνησης
Ο πρωθυπουργός είπε για τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν: "Η επικοινωνία είχε διακοπεί, αλλά όχι με δίκη μου υπαιτιότητα".
Διαβάστε το στο thetoc.grΜητσοτάκης: «Ανασχηματισμός θα γίνει αλλά θα το μάθετε από μένα-Έτοιμοι για το 2ο κύμα κοροναϊού»
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, έκανε τον απολογισμό του ενός χρόνου στην κυβέρνηση. Μάλιστα, παράλληλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο των εκλογών, της νέας καραντίνας, αλλά και στην Τουρκία και το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου. Για τον ανασχηματισμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά: Ανασχηματισμός θα γίνει αλλά...
Διαβάστε το στο crashonline.grΜητσοτάκης για ανασχηματισμό: Θα το μάθετε από μένα - Αν χρειαστεί θα κλείσουμε ξανά τα σύνορα
Τον απολογισμό του ενός χρόνου στην κυβέρνηση κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.Στην αρχή της συνέντευξης ο πρωθυπουργός είπε πως η δυσκολότερη απόφαση που κλήθηκε να πάρει τον έναν χρόνο διακυβέρνησης ήταν «να κλείσουμε τη χώρα με αποφασιστικό τρόπο» λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. «Η απόφαση στον Έβρο ήταν αυτονόητη. Αλλά για το κλείσιμο της χώρας έπρεπε να συλλέξω πολλά δεδομένα, να συζητήσω με τους ειδικούς… Πήραμε την απόφαση πιο νωρίς από άλλες χώρες και φαίνεται πως δικαιονόμαστε. Πιο δύσκολη απόφαση ως προς την υλοποίησή της ήταν το ξανάνοιγμα της οικονομίας», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «αυτό που με ενδιαφέρει στις μετρήσεις είναι τα ποιοτικ
Διαβάστε το στο dikaiologitika.grΜητσοτάκης για ανασχηματισμό: Όταν είναι θα το μάθετε από εμένα
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του πρώτο χρόνο έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος…
Διαβάστε το στο Cnn.grΜητσοτάκης: Ανασχηματισμός θα γίνει αλλά θα το μάθετε από εμένα – Πολιτικά ανέντιμο να πάω σε εκλογές
Lamianow.gr
Μητσοτάκης: Ανασχηματισμός θα γίνει αλλά θα το μάθετε από εμένα – Πολιτικά ανέντιμο να πάω σε εκλογές
Τον απολογισμό του ενός χρόνου στην κυβέρνηση κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Μονόδρομος η αποπομπή του Νίκου Παππά, είπε ο πρωθυπουργός. Τι είπε για τα πανηγύρια, για τον Ερντογάν, τη λίστα των ΜΜΕ και την πιο δύσκολη στιγμή του. Για τον ανασχηματισμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά: Ανασχηματισμός θα γίνει […]
Μητσοτάκης: Ανασχηματισμός θα γίνει αλλά θα το μάθετε από εμένα – Πολιτικά ανέντιμο να πάω σε εκλογές
Νewsroom
Διαβάστε το στο lamianow.grΜητσοτάκης: Ανασχηματισμός θα γίνει αλλά θα το μάθετε από εμένα
Τον απολογισμό του ενός χρόνου στην κυβέρνηση κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Στην αρχή της συνέντευξης ο πρωθυπουργός είπε πως η δυσκολότερη απόφαση που κλήθηκε να πάρει τον έναν χρόνο διακυβέρνησης ήταν «να κλείσουμε τη χώρα με αποφασιστικό τρόπο» λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. «Η απόφαση στον Έβρο ήταν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜητσοτάκης: Ανασχηματισμός θα γίνει αλλά θα το μάθετε από εμένα- Αν χρειαστεί θα κλείσουμε πάλι τα σύνορα
Τον απολογισμό του ενός χρόνου στην κυβέρνηση κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Στην αρχή της συνέντευξης ο πρωθυπουργός είπε πως η δυσκολότερη απόφαση που κλήθηκε να πάρει τον έναν χρόνο διακυβέρνησης ήταν «να κλείσουμε τη χώρα με αποφασιστικό τρόπο» λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. «Η απόφαση στον Έβρο ήταν ...
The post Μητσοτάκης: Ανασχηματισμός θα γίνει αλλά θα το μάθετε από εμένα- Αν χρειαστεί θα κλείσουμε πάλι τα σύνορα appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.grΜητσοτάκης: «Ανασχηματισμός θα γίνει, αλλά θα τον ανακοινώσω εγώ»
Κάποια στιγμή θα γίνουν αλλαγές στην κυβέρνηση, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι της στιγμής. Τι είπε για την πανδημία, τις εκλογές και τα ελληνοτουρκικά.Απολογισμό για τον έναν χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και άνοιξε τα χαρτιά του για εκλογές, ανασχηματισμό και το ενδεχόμενο μιας νέας καραντίνας.
Ο πρωθυπουργός μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών ότι επίκειται ανασχηματισμός της κυβέρνησης, ξεκαθάρισε όμως ότι όλες τις λεπτομέρειες θα τις μάθουμε από τον ίδιο.
Ερωτηθείς για το ποια ήταν η δυσκολότερη απόφαση που χρειάστηκε να πάρει τον χρόνο αυτόν, ο κ. Μητσοτάκ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜητσοτάκης: Ανασχηματισμός θα γίνει αλλά θα το μάθετε από μένα
Τον απολογισμό του ενός χρόνου στην κυβέρνηση κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Στην αρχή της...
The post Μητσοτάκης: Ανασχηματισμός θα γίνει αλλά θα το μάθετε από μένα appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr