Κατερίνα Παπουτσάκη: Μπέρδεψε τα γενέθλια των παιδιών της! [video]

11:42 - 07/07/2020

Τι έγινε στη συνάντηση της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Μελέτη Ηλία στην ΕΡΤ… The post Κατερίνα Παπουτσάκη: Μπέρδεψε τα γενέθλια των παιδιών της! [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπέρδεψε τις ημερομηνίες γέννησης των γιων της: Ξεφτιλιστήκαμε

Στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1 συναντήθηκαν η Κατερίνα Παπουτσάκη...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Απίστευτη Παπουτσάκη: Μπέρδεψε τα γενέθλια των παιδιών της on air - "Ξεφτιλιστήκαμε!" [Βίντεο]

Σε αμηχανία ήρθε η γνωστή ηθοποιός που δεν μπορούσε να θυμηθεί τις ημερομηνίες γέννησης των δύο της γιων.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Απολαυστική η Κατερίνα Παπουτσάκη! Μπέρδεψε τα γενέθλια των παιδιών της: Ξεφτιλιστήκαμε!

Μια πραγματικά απολαυστική συνάντηση είχαν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας στην εκπομπή της ΕΡΤ1, “Σημείο συνάντησης” . Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για όλα ενώ μοναδική ήταν η στιγμή που η Κατερίνα μιλώντας για τα  δυο παιδιά της, μπέρδεψε τις ημερομηνίες γέννησής τους! Δείτε το στιγμιότυπο    

Διαβάστε το στο entertv.gr

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπέρδεψε τα γενέθλια των παιδιών της: «Έχω πρόβλημα με τη μνήμη μου! Ξεφτιλιστήκαμε» (video)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μία γλυκύτατη ηθοποιός, σύζυγος και μανούλα. Στο «Σημείο συνάντησης» βρέθηκε χτες με τον ηθοποιό Μελέτης Ηλίας, με τον οποίο θα πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια». Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανοίχτηκε στον συμπρωταγωνιστή της και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως κάνει ψυχοθεραπείες μόνη αλλά και με τον σύζυγό της, […] The post Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπέρδεψε τα γενέθλια των παιδιών της: «Έχω πρόβλημα με τη μνήμη μου! Ξεφτιλιστήκαμε» (video) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της