#γενέθλια

Spice Girls: Ένα απρόσμενο reunion για τα 50ά γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ

koolnews.gr
Στις 20 Απριλίου, η Victoria Beckham γιόρτασε τα 50ά γενέθλιά της με ένα λαμπερό πάρτι γεμάτο διάσημους καλεσμένους. Εκεί, όμως, έλαβε χώρα και μια έκπληξη που ενθουσίασε τους fans των Spice Girls σε όλο τον κόσμο: η επανένωση των πέντε Spice Girls!   Για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια, τα πέντε μέλη του θρυλικού […] The post Spice Girls: Ένα απρόσμενο reunion για τα 50ά γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ appeared first on Koolnews.gr.
16:59 23/04/2024

Η Κέιτ Μίντλετον ξαναχτυπά για τα 6α γενέθλια του πρίγκιπα Λούις

in.gr
Η Κέιτ Μίντλετον δεν φάνηκε να πτοείται από την αναστάτωση που προκάλεσε η τελευταία «πειραγμένη» οικογενειακή φωτογραφία και παίρνει ξανά τον ρόλο του φωτογράφου για το πορτρέτο του πρίγκιπα Λούις.
16:01 23/04/2024

Τη νέα φωτογραφία για τα γενέθλια του πρίγκιπα Louis τράβηξε η μαμά του Kate ή μήπως όχι;

queen.gr
Η φωτογραφία που περίμεναν πώς και πώς οι royal fans ήρθε και είναι και πάλι δια χειρός Kate Middleton.Περισσότερα...
15:17 23/04/2024

Ο πρίγκιπας Λούις γιορτάζει τα 6α γενέθλιά του και η Κέιτ Μίντλετον ανέβασε νέα φωτογραφία του λόγω της ημέρας

Newsit
«Χαρούμενα 6α γενέθλια πρίγκιπα Λούις!» έγραψε η Κέιτ Μίνλετον στην ανάρτησή της, την οποία συνοδεύει μία νέα φωτογραφία του γιου της, την οποία μάλιστα, έχει τραβήξει η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας! Η Κέιτ Μίντλετον αγαπάει πολύ τη φωτογραφία, μια αγάπη που την έχει βάλει και σε περιπέτειες (με την πρόσφατα «πειραγμένη» φωτογραφία της που ... Περισσότερα To άρθρο Ο πρίγκιπας Λούις γιορτάζει τα 6α γενέθλιά του και η Κέιτ Μίντλετον ανέβασε νέα φωτογραφία του λόγω της ημέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:01 23/04/2024

Η Kate Middleton εύχεται στον πρίγκιπα Louis για τα 6α του γενέθλια – Το νέο κλικ

instyle.gr
Η στιγμή που περιμέναμε ήρθε λίγο μετα τις 12.00 ώρα Ηνωμένου Βασιλείου. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έδωσαν στη δημοσιότητα μία αξιολάτρευτη φωτογραφία του πρίγκιπα Louis τιμώντας τα 6α του γενέθλια, χωρίς να σπάνε την οικογενειακή τους παράδοση. Παρά την καθυστέρηση, η οικογένεια χάρισε στους ακολούθους του το νέο εορταστικό πορτρέτο του Louis, […] The post Η Kate Middleton εύχεται στον πρίγκιπα Louis για τα 6α του γενέθλια – Το νέο κλικ appeared first on InStyle.
14:49 23/04/2024

Η Εύα Μέντες έγινε 50 ετών και το γιόρτασε μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τις δυο κόρες τους

Newsit
Πενήντα ετών έγινε η ηθοποιός Εύα Μέντες και το γιόρτασε μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγό της, Ράιαν Γκόσλινγκ, και τις δύο κόρες τους.  Μάλιστα, ο Ράιαν Γκόσλινγκ κατάφερε να κάνει τα φετινά γενέθλια – ορόσημο της Εύα Μέντες ξεχωριστά. Η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της στις 5 Μαρτίου και μια πηγή είπε ... Περισσότερα To άρθρο Η Εύα Μέντες έγινε 50 ετών και το γιόρτασε μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τις δυο κόρες τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:01 23/04/2024

Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Πώς απογοήτευσαν τους θαυμαστές του πρίγκιπα Louis

instyle.gr
Τα έκτα του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο πρίγκιπας Louis και οι θαυμαστές του ανυπομονούσαν για ένα εορταστικό πορτρέτοο, όπως μας έχουν συνηθίσει ολα τα χρόνια οι γονείς του. Ωστόσο, φέτος, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μας άφησαν στην αναμονή απογοητεύοντας τους ακολούθους τους. Ερώτημα παρέμενε μέχρι την ώρα που γραφόταν το άρθρο αν […] The post Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Πώς απογοήτευσαν τους θαυμαστές του πρίγκιπα Louis appeared first on InStyle.
12:48 23/04/2024

Ο Γιώργος Λιανός έχει γενέθλια και τα γιορτάζει στον Άγιο Δομίνικο από το 2021 μέχρι και σήμερα

queen.gr
Ο Γιώργος Λιανός σύνδεσε για πρώτη φορά τη ζωή του με τον Άγιο Δομίνικο το 2018, όταν βρέθηκε να συμπαρουσιάζει το ριάλιτι επιβίωσης μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη.Περισσότερα...
11:17 23/04/2024

Ράϊαν Γκόσλινγκ - Εύα Μέντες: «Είναι πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, της λέει συνέχεια ότι είναι όμορφη»

Gazzetta
Ο Ράϊαν Γκόσλινγκ έκανε ξεχωριστά τα πρόσφατα 50ά γενέθλια της συζύγου του Εύα Μέντες: «Είναι «πραγματικά ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι», λένε οι οικείοι τους
11:03 23/04/2024

Ράιαν Γκόσλινγκ: Έκανε τα 50ά γενέθλια της Εύα Μέντες πολύ ξεχωριστά

ProtoThema.gr
Ο Ράιαν της λέει συνεχώς ότι είναι όμορφη, δήλωσε πηγή
11:00 23/04/2024

Θεσπέσιαλ έκπληξη στον LamiaPolis 87,7 – Ο Τίγρης εισέβαλε στο στούντιο με τούρτα και…Κάλας! – ΒΙΝΤΕΟ

lamianow.gr
Δράστης: Τίγρης - Λουκάς Κωτσούλας, ο viral ταβερνιάρης του Πολύδροσου και πάσης Ελλάδος Συνεργοί: Οι συνεργάτες του LamiaPolis 87,7 Αφορμή: Tα γενέθλια του Πάνου Κατσώνη Δευτέρα 22 Απριλίου. Ωρα 9.10 το πρωί. Οι "αεράτοι" Πάνος Κατσώνης και Λίλιαν Χαχοπούλου μπροστά στα μικρόφωνα σχολιάζουν την επικαιρότητα, όταν ξαφνικά…. η πόρτα του στούντιο ανοίγει και εισβάλλει ο Λουκάς Κωτσούλας με τούρτα, αναμένα κεράκια και έναν κουβά…Κάλας! https://youtu.be/SuwVnjShTj4 Η έκπληξη που οργανώθηκε με κάθε μυστικότητα, άφησε πράγματι έκπληκτο τον εορτάζοντα, που κοίταζε άφωνος τον Τίγρη να μοιράζει ευχές, αλάτι και Μπραλιώτικια.Για το υπόλοιπο της εκπομπής, ο Λουκάς φιλοξενήθηκε στους "αερ
08:38 23/04/2024

O πρίγκιπας Louis γίνεται 6 ετών και αυτές είναι 5 αξέχαστες στιγμές με εκείνον πρωταγωνιστή

queen.gr
Με αφορμή τα γενέθλια του Louis, λοιπόν, συγκεντρώσαμε πέντε αξιολάτρευτες στιγμές που μας έχει χαρίσει και έχει κάνει τους πάντες να τον θεωρούν το αγαπημένο παιδί των Wales.Περισσότερα...
22:17 22/04/2024

Η Ρώμη γιόρτασε χθες τα 2.777 χρόνια της (video)

el.gr
Ένα ταξίδι στο χρόνο έκαναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι κάτοικοι της Ρώμης, οι οποίοι γιόρτασαν τα 2.777α γενέθλια της «Αιώνιας Πόλης» Το άρθρο Η Ρώμη γιόρτασε χθες τα 2.777 χρόνια της (video) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
22:13 22/04/2024

16+1 μαθήματα μόδας από την Κέιτ Μος

ProtoThema.gr
To πιο επιτυχημένο μοντέλο όλων των εποχών γιορτάζει σήμερα τα 49α του γενέθλια.
22:00 22/04/2024

Βασιλιάς Κάρολος: Πώς τίμησε τα 98α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ

instyle.gr
Μία έντονα συναισθηματική ημέρα ήταν η 21η Απριλίου για τη βασιλική οικογένεια, καθώς ήταν τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ. Δεύτερη χρονιά που η ημέρα αυτή τιμάται ως ημέρα ανάμνησης της γέννησης της αείμνηστης μονάρχη, με τον βασιλιά Κάρολο να παρίσταται σε θρησκευτική λειτουργία μαζι με τη σύζυγό του, βασίλισσα Camilla. Το βασιλικό ζευγάρι εθεάθη να […] The post Βασιλιάς Κάρολος: Πώς τίμησε τα 98α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ appeared first on InStyle.
18:48 22/04/2024

Spice Girls: Το πιο διάσημο γυναικείο συγκρότημα ξανά μαζί για τα γενέλθια της… «Posh» Βικτόρια Μπέκαμ (Video)

documentonews.gr
Το θρυλικό γυναικείο συγκρότημα των 90s Spice Girls «επανενώθηκε», με αφορμή τα 50α γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ – η πρώην… Το άρθρο Spice Girls: Το πιο διάσημο γυναικείο συγκρότημα ξανά μαζί για τα γενέλθια της… «Posh» Βικτόρια Μπέκαμ (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
15:10 22/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load