Σε μια παράσταση που έπαιζε η Αλίκη κάθε βράδυ ρωτούσε "πόσα εισιτήρια έκανα;", για να την ακούει ο Παπαμιχαήλ από το διπλανό καμαρίνι και να τρελαίνεται

09:59 - 03/11/2019

Η Τίνα Σακελλάριου παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και μίλησε για την ζωή της με τον Αλέκο Σακελλάριο και τα 45 χρόνια διαφοράς που είχαν, τα πνευματικά δικαιώματα που έχει αφήσει σε αυτήν και τα παιδιά του, καθώς και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το πώς έγινε «εθνική σταρ». Επίσης μίλησε και για τον Μάρκο Σεφερλή με τον οποίο δεν κατάφεραν να έχουν μια  επιτυχημένη συνεργασία στον «Ηλία του 16ου». " Η Αλίκη δε θα είχε γίνει «εθνική σταρ» αν δεν είχε κάνει το «Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο»", τόνισε χαρακτηριστικά. Δείτε όσα...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει