Σε λειτουργία Μητρώο Ασθενών που πάσχουν από κυστική ίνωση με απόφαση Β. Κικίλια

10:04 - 08/07/2020

Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, δημιουργείται -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- και τίθεται σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, Εθνικό Μητρώο Ασθενών που πάσχουν από Κυστική Ίνωση, όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο. Η κυστική ίνωση είναι η πιο συχνή, παγκοσμίως, κληρονομική νόσος που προκαλείται από τη μετάλλαξη ενός γονιδίου, […] The post Σε λειτουργία Μητρώο Ασθενών που πάσχουν από κυστική ίνωση με απόφαση Β. Κικίλια appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εθνικό Μητρώο Ασθενών με Κυστική Ίνωση ανακοίνωσε ο Κικίλιας

Εθνικό Μητρώο Ασθενών με Κυστική Ινωση δημιουργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τίθεται σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, κατόπιν υπουργικής απόφασης του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Η Κυστική Ινωση είναι η πιο συχνή, παγκοσμίως, κληρονομική νόσος που προκαλείται από τη μετάλλαξη ενός γονιδίου και η οποία... The post Εθνικό Μητρώο Ασθενών με Κυστική Ίνωση ανακοίνωσε ο Κικίλιας appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σε λειτουργία το πρώτο εθνικό μητρώο ασθενών με κυστική ίνωση

Ηταν χρόνιο αίτημα των ασθενών, καθώς επρόκειτο για ένα έλλειμμα που δημιουργούσε προσκόμματα στις υπηρεσίες υγείας που λάμβαναν οι ασθενείς και στην πρόσβασή τους στις νέες θεραπείες The post Σε λειτουργία το πρώτο εθνικό μητρώο ασθενών με κυστική ίνωση appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Δημιουργείται για πρώτη φορά Εθνικό Μητρώο Ασθενών με κυστική ίνωση με απόφαση Κικίλια

Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, δημιουργείται -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- και τίθεται σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία στο…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Δημιουργία Εθνικού Μητρώου Ασθενών με Κυστική Ίνωση με απόφαση του Β. Κικίλια

Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, δημιουργείται -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- και τίθεται σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, Εθνικό Μητρώο Ασθενών που πάσχουν από Κυστική Ίνωση, όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Εθνικό Μητρώο Ασθενών με Κυστική Ίνωση ανακοίνωσε ο Β. Κικίλιας

Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, δημιουργείται -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- και τίθεται σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, Εθνικό Μητρώο Ασθενών που πάσχουν από Κυστική Ίνωση, όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Εθνικό Μητρώο Ασθενών Κυστική Ίνωση: Δημιουργείται με απόφαση του Κικίλια

Εθνικό Μητρώο Ασθενών Κυστική Ίνωση: Η σύστασή του αποτελούσε χρόνιο αίτημα των ασθενών, καθώς επρόκειτο για ένα έλλειμμα που δημιουργούσε προσκόμματα στις υπηρεσίες υγείας.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Δημιουργία Εθνικού Μητρώου Ασθενών με Κυστική Ίνωση με απόφαση Κικίλια

Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, δημιουργείται -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- και τίθεται σε πλήρη...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Συνέντευξη Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Μέσα σε 9 μήνες προκηρύξαμε διαγωνισμούς ύψους 1,5 δισ. ευρώ – Θα δώσουμε μάχη το καλοκαίρι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ζωή της μετά το «Survivor» και ο νέος της σύντροφος

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται για την απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές

Μητσοτάκης για το Πρόγραμμα “Αιγίς”: Η πρόληψη, η καταστολή και η αποκατάσταση, το τρίπτυχο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής

Κεραμέως από Βρυξέλλες: Η Τεχνική Υποστήριξη της Κομισιόν, πολύτιμος αρωγός στα μεταρρυθμιστικά επιτεύγματα της χώρας μας