Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε το «Χρυσάνθεμο»; Δείτε πώς είναι σήμερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

12:18 - 08/07/2020

Η Αναστασία Κοζαδίνου που έχουμε δει πολλές πολλές φορές στην τηλεόραση, ήταν το αξιολάτρευτο «Χρυσάνθεμο» από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης». The post Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε το «Χρυσάνθεμο»; Δείτε πώς είναι σήμερα! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωσταντίνου και Ελένης: Θυμάσαι το Χρυσάνθεμο; Μια κούκλα στα 22 της χρόνια

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το αξιαγάπητο τηλεοπτικό «Χρυσάνθεμο» που λατρέψαν πρωταγωνιστές…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Κωσταντίνου και Ελένης: Θυμάσαι το Χρυσάνθεμο; Μια κούκλα στα 22 της χρόνια

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το αξιαγάπητο τηλεοπτικό «Χρυσάνθεμο» που λατρέψαν πρωταγωνιστές και τηλεοπτικό κοινό, σήμερα είναι μια κούκλα!

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δείτε πώς είναι σήμερα το “Χρυσάνθεμο” (βίντεο)

Η Αναστασία σήμερα είναι 22 ετών και είναι μια κούκλα! Όλοι θυμόμαστε το “Χρυσάνθεμο”, το μωράκι που εμφανίστηκε στην επιτυχημένη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” και που έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών στο επεισόδιο “Μωρό μου, μωρό μου εσύ”. Η ηθοποιός που έπαιξε το μωράκι ονομάζεται Αναστασία Κοζαδίνου και σήμερα είναι μια όμορφη κοπέλα 22 ετών, […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας