#ΑΝΤ1

«Η Μάγισσα»: Ο Σίλβιο μαθαίνει το ύποπτο παρελθόν του Τζουζέπε

Newsit
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά». Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 22:30, στον ΑΝΤ1. Η Μάγισσα: Τρίτη 22 Οκτωβρίου Η συνύπαρξη της Πανδώρας με τη Ρενάτα, για τη δημιουργία του νέου οικισμού, κάθε άλλο παρά ευοίωνη προμηνύεται. Ένα μήνυμα απ’ τη Βενετία ... Περισσότερα To άρθρο «Η Μάγισσα»: Ο Σίλβιο μαθαίνει το ύποπτο παρελθόν του Τζουζέπε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:00 22/10/2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Η Πανδώρα πιστεύει πως έπεσε θύμα της Λεώνης! Τα Βασανιστήρια από τον Τζουζέπε

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς Η ΜΑΓΙΣΣΑ – ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ που ξεκίνησε στον ΑΝΤ1. Η Λεώνη και ο Άδωνις θα πέσουν στα χέρια των Ενετών μετά από μια μακάβρια αποκάλυψη. Ο Αντόνιο στρέφεται σ’ έναν ερημίτη πνευματικό ζητώντας την βοήθεια του προκειμένου να λύσει τον πιο επικίνδυνο γρίφο που έχει συναντήσει… Η Πανδώρα πιστεύει πως […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Η Πανδώρα πιστεύει πως έπεσε θύμα της Λεώνης! Τα Βασανιστήρια από τον Τζουζέπε appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:52 21/10/2024

Grand Hotel: Ένα μυστικό αποκαλύπτεται και εμπλέξει τον Ρήγα στην εξαφάνιση της Βασιλικής

Newsit
Στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Hotel θύματα και θύτες μπερδεύονται σε έναν κυκεώνα μυστικών, ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς που θα προβληθούν την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1. Ο Ιορδάνης βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μια μονομαχία και προσπαθεί να βρει τρόπο να ... Περισσότερα To άρθρο Grand Hotel: Ένα μυστικό αποκαλύπτεται και εμπλέξει τον Ρήγα στην εξαφάνιση της Βασιλικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:37 21/10/2024

Grand Hotel: Η Κυβέλη εξοργίζεται με τον Ρήγα

zappit.gr
Grand Hotel, Δευτέρα 21/10 (21:00, ΑΝΤ1) – Η Αλίκη μαθαίνει σοκαρισμένη ότι ο Πέτρος καταζητείται για φόνο και αποφασίζει να τον […] The post Grand Hotel: Η Κυβέλη εξοργίζεται με τον Ρήγα appeared first on Zappit.
20:26 21/10/2024

GRAND HOTEL – Spoiler: Τι στο διάολο πήγες και έκανες; Άφησες έγκυο την καμαριέρα;»

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς GRAND HOTEL που ξεκίνησε στον ΑΝΤ1. Η Αλίκη μαθαίνει σοκαρισμένη ότι ο Πέτρος καταζητείται για φόνο και αποφασίζει να τον ενημερώσει. Εκείνος τα χάνει και προσπαθεί να την πείσει πως είναι αθώος, αλλά εκείνη δεν ξέρει πια τι να πιστέψει… Η Κυβέλη, έξαλλη με αυτό που έμαθε για […] The post GRAND HOTEL – Spoiler: Τι στο διάολο πήγες και έκανες; Άφησες έγκυο την καμαριέρα;» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
20:26 21/10/2024

Πρώτος ο ΑΝΤ1 στην prime time την εβδομάδα 14-20 Οκτωβρίου

Newsbeast.gr
Tην προηγούμενη εβδομάδα (14-20 Οκτωβρίου) ο ΑΝΤ1 μπήκε δυνατά στη μάχη της τηλεθέασης κόβοντας πρώτος το νήμα στην prime time στο δυναμικό κοινό 18-54. Συγκεκριμένα, με τις αγαπημένες σειρές μυθοπλασίας και τις απολαυστικές ψυχαγωγικές εκπομπές του, ο ΑΝΤ1 από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου κατέκτησε την πρωτιά στην τηλεθέαση στο slot 21:00 – 00:00 με ποσοστό 12,4%.
20:21 21/10/2024

H μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Η εξομολόγηση του Σίλβιο στη Ρενάτα

Newsbeast.gr
Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «H μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά». Ο Τζουζέπε βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο, προκειμένου να ξεσκεπάσει τον Μήτρο Γερακάρη. Θα καταφέρει να τον ρίξει στην παγίδα του; Η Πανδώρα παίρνει μια απόφαση για καλό σκοπό, αλλά θα βρεθεί απέναντι στις ισχυρές αντιστάσεις του Τζουζέπε και θα στραφεί για βοήθεια στον Σίλβιο, προκαλώντας καινούριες αναταράξεις στα δυο ζευγάρια. Η επίσκεψη του Αντόνιο στο νεκροταφείο θα τον οδηγήσει σε μια περίεργη ανακάλυψη που σχετίζεται με τις μυστηριώδεις δολοφονίες των κοριτσιών, αλλά και σε απόκρυφα και μυστικιστικά μονοπάτια.
20:21 21/10/2024

Τάσεις φυγής από το "Πρωινό" του Γιώργου Λιάγκα - Τι συμβαίνει στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Παραπολιτικά
Ορισµένοι εκ των συνεργατών του Γιώργου Λιάγκα δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για όσα συνέβησαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 την επόμενη μέρα του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ
15:27 21/10/2024

Μιχάλης Μητρούσης: «Ασφαλώς και θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Newsit
«Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας πάρα πολύ καλός και άξιος ηθοποιός», είπε ο Μιχάλης Μητρούσης. Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Μητρούσης. Ο ηθοποιός μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή, τον Στάθη Ψάλτη, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Πέτρο Χαϊκάλη, αλλά και για την κόρη του, Μαρίλια Μητρούση. «Ο Σεφερλής είναι ένας πάρα πολύ καλός ... Περισσότερα To άρθρο Μιχάλης Μητρούσης: «Ασφαλώς και θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:28 21/10/2024

Θανάσης Πάτρας: «Με την μετακόμιση στον ΑΝΤ1 αισθάνομαι σαν το ΠΑΣΟΚ του ’81»

zappit.gr
Ο Θανάσης Πάτρας έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Real life και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα με αφορμή το […] The post Θανάσης Πάτρας: «Με την μετακόμιση στον ΑΝΤ1 αισθάνομαι σαν το ΠΑΣΟΚ του ’81» appeared first on Zappit.
21:02 20/10/2024

Οι δυνατές στιγμές των πρώτων 4 επεισοδίων της «Μάγισσας – Φλεγόμενη καρδιά»

Newsbeast.gr
Οι δυνατές στιγμές των πρώτων 4 επεισοδίων της «Μάγισσας – Φλεγόμενη καρδιά» που προβάλλει ο ΑΝΤ1 ξετυλίγονται μέσα σε λίγα λεπτά και αποκαλύπτουν τα δυνατά ερωτήματα της συγκλονιστικής ιστορίας. Τι θα κάνει η Πανδώρα όταν ο διάολος εμφανιστεί μπροστά της, προσφέροντας όλα τα δώρα που λαχταρά; Θα τον πολεμήσει ή θα αφεθεί στα χέρια του; Πόσο μακριά είναι έτοιμη να φτάσει για να γευτεί τον απαγορευμένο καρπό; Θα θυσιάσει αθώες ψυχές, θα προσφέρει ακόμα και τη δική της; Και όταν η τελευταία καρδιά, που θα αφαιρεθεί, μείνει ζωντανή και καταδικασμένη να χτυπάει αιώνια, υπάρχει τρόπος να λυτρωθεί και να λυτρώσει αυτόν που θυσιάστηκε, αφήνοντας το αποτύπωμά του σε όσους προήλθαν από τη γενιά το
20:03 20/10/2024

Grand Hotel: Η Καλλιόπη βρίσκεται νεκρή και ο πατέρας της, συνταγματάρχης Δενδρινός αποφασίζει να πάρει εκδίκηση

Newsbeast.gr
Το «Grand Hotel», η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 μάς μεταφέρει στους μυστηριώδεις διαδρόμους του πολυτελούς ξενοδοχείου, εκεί όπου θύματα και θύτες μπερδεύονται σε έναν κυκεώνα μυστικών, ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος… Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια  ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 Η Αλίκη μαθαίνει σοκαρισμένη ότι ο Πέτρος καταζητείται για φόνο και αποφασίζει να τον ενημερώσει. Εκείνος τα χάνει και προσπαθεί να την πείσει πως είναι αθώος, αλλά εκείνη δεν ξέρει πια τι να πιστέψει… Η Κυβέλη, έξαλλη με αυτό που έμαθε για τον Ρήγα, του δίνει να καταλάβει ότι τα περιθώρια στενεύουν. Ο Συνταγματάρχης Δενδρινός βρίσκει την κόρη του, Καλλιόπη, νεκρή και είναι αποφ
20:02 20/10/2024

Νικόλας Φαραντούρης: «Το κράξιμο στα social media είναι αναμενόμενο, δεν ιδρώνει το αυτί μου»

Newsbeast.gr
Με αφορμή την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νικόλας Φαραντούρης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Δημήτρη Πανόπουλο και την κάμερα της εκπομπής Weekenders το πρωινό της Κυριακής στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο ευρωβουλευτής κλήθηκε να εκφέρει άποψη για τον «έκπτωτο» πρώην πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στέφανο Κασσελάκη ενώ μίλησε για την ακίνητη του περιουσία και τα social media. Ειδικότερα, ο Νικόλας Φαραντούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά γιατί οι αποφάσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη είναι συγκεκριμένες και τροχοδρομημένες και ο καθένας επωμίζεται τις συνέπειες των επιλογών του. Θα προτιμούσα τον Στέφανο
20:02 20/10/2024

«Η Μάγισσα»: Δυο γυναίκες σε πόλεμο, ποια θα επικρατήσει;

Newsit
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 22:30, στον ΑΝΤ1. Μια απόφαση της Πανδώρας θα προκαλέσει νέους τριγμούς ανάμεσα στα δυο ζευγάρια. Ο διοικητής του Μυστρά θα αποκαλύψει στον Σίλβιο, το ύποπτο παρελθόν του ... Περισσότερα To άρθρο «Η Μάγισσα»: Δυο γυναίκες σε πόλεμο, ποια θα επικρατήσει; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:36 20/10/2024

Grand Hotel: Η Αλίκη μαθαίνει ότι ο Πέτρος καταζητείται για φόνο

Newsit
Στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Hotel θύματα και θύτες μπερδεύονται σε έναν κυκεώνα μυστικών, ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς που θα προβληθούν από τη Δευτέρα 21 έως την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1. Ο Χρόνης είναι αποφασισμένος να βρει τον Πέτρο. Ο Συνταγματάρχης Δενδρινός βρίσκει ... Περισσότερα To άρθρο Grand Hotel: Η Αλίκη μαθαίνει ότι ο Πέτρος καταζητείται για φόνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:37 20/10/2024

Νίκος Βερλέκης: «Πολύς κόσμος φοβάται να φλερτάρει και να αγγίξει γιατί υπάρχει ο φόβος της καταγγελίας»

tlife.gr
Συνέντευξη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στον Ισίδωρο Φίκαρη παραχώρησε ο ηθοποιός Νίκος Βερλέκης. Μεταξύ άλλων, To άρθρο Νίκος Βερλέκης: «Πολύς κόσμος φοβάται να φλερτάρει και να αγγίξει γιατί υπάρχει ο φόβος της καταγγελίας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:53 19/10/2024

Ελένη Καρακάση: «Μου έβαλαν τη ρόμπα, είχα τα σωληνάκια, κρύωνα και μου ζήτησε να βγάλουμε selfie»

zappit.gr
Με αφορμή τη σειρά Grand Hotel του ΑΝΤ1, η Ελένη Καρακάση παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο […] The post Ελένη Καρακάση: «Μου έβαλαν τη ρόμπα, είχα τα σωληνάκια, κρύωνα και μου ζήτησε να βγάλουμε selfie» appeared first on Zappit.
23:52 19/10/2024

Ο Νίνο εξηγεί τη μορφή συνεργασίας που έχει με την Πάολα και τον Χρήστο Μενιδιάτη: “Τι σημαίνει γκεστ;”

thecaller.gr
“Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση για να είμαι σε κάποια κριτική επιτροπή σε μουσικό τάλεντ σόου” αποκαλύπτει, παράλληλα, ο Νίνο. Ο Νίνο έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Weekenders και τον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη, το πρωινό του Σαββάτου, στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε τόσο […]
23:51 19/10/2024

Grand Hotel: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του ΑΝΤ1

govastileto.gr
Το «Grand Hotel», η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 μάς μεταφέρει στους μυστηριώδεις διαδρόμους του πολυτελούς ξενοδοχείου, εκεί όπου θύματα και θύτες μπερδεύονται σε έναν κυκεώνα μυστικών, ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος… ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 Η Αλίκη μαθαίνει σοκαρισμένη ότι ο Πέτρος καταζητείται για φόνο και αποφασίζει να τον ενημερώσει. Εκείνος […]
23:48 19/10/2024

Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Ασθενείς, όπως εκείνη, είναι ευσυγκίνητοι στην κατάστασή τους – Καλό είναι να μη δέχονται επισκέψεις»

tlife.gr
Η Ματίνα Παγώνη φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την εξέλιξη της υγείας της Μαρινέλλας, η To άρθρο Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Ασθενείς, όπως εκείνη, είναι ευσυγκίνητοι στην κατάστασή τους – Καλό είναι να μη δέχονται επισκέψεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:53 18/10/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load