Ποιος ζωντανός θρύλος εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου
11:32 - 03/11/2019
Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.Για πρώτη φορά στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» έδωσε το παρών η Εβίνα Μάλτση.
Ο θρύλος του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου, στο χθεσινό μουσικό αφιέρωμα στον Μίλτο Καρατζά.
«Καλησπερίζω, τιμή μου και χαρά μου που είναι για πρώτη φορά στην εκπομπή μας η κυρία Εβίνα Μάλτση. Ένας ζωντανός θρύλος του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, και στην εθνική μας ομάδα και στον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως στην εθνική ομάδα», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
«Καλώς σας βρήκα, ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση. Η τιμή και η χαρά είναι όλη δική μου που βρίσκομαι απόψε μαζί σας γιατί παρόλο που δεν με γνωρί
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το "καυτό" τσιφτετέλι της Ερρικας Πρεζεράκου στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου (VIDEO)
Στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" ήταν χθες καλεσμένη η Ερρικα Πρεζεράκου.
Οταν ο Σταμάτης Γονίδης πήρε το μικρόφωνο, η Ερρικά, που έχει ξαναχορέψει στην εκπομπή, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και χόρεψε τσιφτετέλι υπό τους ήχους του τραγουδιού "Μια αγάπη δεν τελειώνει".
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε το στο thestival.grΑποθεώθηκε ο Χρηστος Κυριάζης στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.
Ήταν μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του Χρήστου Κυριαζη. Χαρακτηριστική ήταν ανταπόκριση και του τηλεοπτικού κοινού καθώς κατά τη…
Διαβάστε το στο olympia.gr