#Σπύρος Παπαδόπουλος

Σπύρος Παπαδόπουλος σε Αθηναϊδα Νέγκα: «Μην με προκαλείς με την πολιτική ορθότητα, θα μιλήσω άσχημα»

zappit.gr
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος συνάντησε την Αθηναϊδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής του Action 24, «Καλύτερα αργά» με αφορμή την δεύτερη σεζόν […] The post Σπύρος Παπαδόπουλος σε Αθηναϊδα Νέγκα: «Μην με προκαλείς με την πολιτική ορθότητα, θα μιλήσω άσχημα» appeared first on Zappit.
21:00 28/12/2023

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Mου έκανε κακό το «Στην υγεία μας» ως προς τους ρόλους μου»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην Αθηναϊδα Νέγκα και την εκπομπή «Καλύτερα αργά» στο Action 24. […] The post Σπύρος Παπαδόπουλος: «Mου έκανε κακό το «Στην υγεία μας» ως προς τους ρόλους μου» appeared first on Zappit.
17:00 28/12/2023

Ο Παπαδόπουλος μίλησε για απιστία & αυτά είναι 4 facts σχέσεων από τον δάσκαλο του Κάνε ότι Κοιμάσαι

queen.gr
«Μπορεί να αγαπάς μια γυναίκα και να την απατήσεις», δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μας έκανε να αναρωτηθούμε «πόσα ξέρει για τις σχέσεις»;Περισσότερα...
14:17 28/12/2023

Ο Παπαδόπουλος, η Χριστοπούλου, τα γενέθλια του Γρηγόρη και η Μουτίδου

youfly.com
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το τηλεφώνημα στο Πρωθυπουργό, οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου, το πάρτυ του Αρναούτογλου, τα βίντεο της Σοφίας Μουτίδου και η νέα έξοδος Μπάρκα - Τσαγκρίδη. The post Ο Παπαδόπουλος, η Χριστοπούλου, τα γενέθλια του Γρηγόρη και η Μουτίδου appeared first on Youfly.
06:58 20/12/2023

Φαίη Σκορδά: «Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, τα νούμερα τηλεθέασης σε αφορούν»

youfly.com
Με αφορμή τα όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τα νούμερα τηλεθέασης η Φαίη Σκορδά σχολίασε ότι τα παρακολουθεί και την αφορούν. The post Φαίη Σκορδά: «Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, τα νούμερα τηλεθέασης σε αφορούν» appeared first on Youfly.
12:58 18/12/2023

Σπύρος Παπαδόπουλος: Με έχει πείσει ο Μητσοτάκης, δεν του το ‘χα – Το άγνωστο τηλεφώνημα με τον πρωθυπουργό στις 11 το βράδυ

empisteutiko.gr
Μια μικρή ιστορία, με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Δύο στις 10» στην ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει προσωπικά τον πρωθυπουργό, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Έχουμε μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο, επειδή είχα κάνει αυτό στο σποτ για τον κορωνοϊό. Με πήρε να με ευχαριστήσει και […] The post Σπύρος Παπαδόπουλος: Με έχει πείσει ο Μητσοτάκης, δεν του το ‘χα – Το άγνωστο τηλεφώνημα με τον πρωθυπουργό στις 11 το βράδυ appeared first on Empisteutiko.gr.
22:58 17/12/2023

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Τηλεφώνησα στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 11 το βράδυ»

irafina.gr
Μια άγνωστη ιστορία με ένα τηλεφώνημα που έκανε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ένα βράδυ στις 23:00 αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ και αποκάλυψε τα δύο τηλεφωνήματα που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εκ των οποίων το ένα του το έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός […]
18:46 17/12/2023

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Τηλεφώνησα στις 11 το βράδυ στον Μητσοτάκη, με έχει πείσει, δεν του το είχα» (vid)

Gazzetta
Ένα άγνωστο τηλεφώνημα που είχε κάνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
12:00 17/12/2023

Σπύρος: Τι έγινε ρε παιδιά; Διαβάζω ότι θέλει να γίνει πρωθυπουργός ο Κασσελάκης, τόσο μπανανία είμαστε;

lykavitos.gr
Την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
13:17 20/11/2023

Σπύρος Παπαδόπουλος για Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι πολύ σκεπτικός, έχω διαβάσει πολλές αναλύσεις»

neolaia.gr
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.
16:46 19/11/2023

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δε μου λείπει η παρουσίαση»

tovima
Όπως αποκαλύπτει ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος, το άγχος είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δε θέλει να επιστρέψει στην παρουσίαση.
16:00 19/11/2023

Σπύρος Παπαδόπουλος για Κασσελάκη: «Τόσο μπανανία είμαστε; Τόσο αφύλακτο είναι το οικόπεδο;»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Σπύρος Παπαδόπουλος για Κασσελάκη: «Τόσο μπανανία είμαστε; Τόσο αφύλακτο είναι το οικόπεδο;» appeared first on Zappit.
14:00 19/11/2023

Σπύρος Παπαδόπουλος για τη νέα εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου στον ΣΚΑΙ: «Έλα ρε αλήθεια;»

zappit.gr
Για τη νέα μουσική εκπομπή με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο που αναμένεται να ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ ρωτήθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος […] The post Σπύρος Παπαδόπουλος για τη νέα εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου στον ΣΚΑΙ: «Έλα ρε αλήθεια;» appeared first on Zappit.
10:00 03/11/2023

Σπύρος Παπαδόπουλος: Στην εκκλησία πηγαίναμε περισσότερο για τα κορίτσια

sinidisi.gr
O Σπύρος Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Στην εκκλησία πηγαίναμε περισσότερο για τα κορίτσια, ήταν ο μόνος χώρος να τα βλέπουμε...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Σπύρος Παπαδόπουλος: Στην εκκλησία πηγαίναμε περισσότερο για τα κορίτσια
15:10 31/10/2023

Σπύρος Παπαδόπουλος: Χάναμε 1-0 από τον Ηρακλή και είχα γονατίσει στα εικονίσματα για να ισοφαρίσουμε

Newsit
«Στην εκκλησία πηγαίναμε περισσότερο για τα κορίτσια, ήταν ο μόνος χώρος να τα βλέπουμε», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. «Είμαστε 3η σεζόν στο ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Παπαδόπουλος: Χάναμε 1-0 από τον Ηρακλή και είχα γονατίσει στα εικονίσματα για να ισοφαρίσουμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 31/10/2023

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Μου έλεγαν ότι δεν περίμεναν πως θα τα καταφέρω»

zappit.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «ΕΡΤ Backstage» μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός σχολιάζει τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της […] The post Σπύρος Παπαδόπουλος: «Μου έλεγαν ότι δεν περίμεναν πως θα τα καταφέρω» appeared first on Zappit.
09:00 01/10/2023

Sexy Laundry: Σπύρος Παπαδόπουλος και Ρένια Λουιζίδου επιστρέφουν στο Θέατρο Κάππα

monopoli.gr
Το “Sexy Laundry” της Michele Riml επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο Θέατρο Κάππα.
12:53 27/09/2023

Σπύρος Παπαδόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν είναι πολύ κολακευτικό αυτό για την Αριστερά»

zappit.gr
Την άποψή του για τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Σπύρος […] The post Σπύρος Παπαδόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν είναι πολύ κολακευτικό αυτό για την Αριστερά» appeared first on Zappit.
23:00 18/09/2023

Σπύρος Παπαδόπουλος: Γι’ αυτό το λόγο ζητούσε χρήματα για να πηγαίνει καλεσμένος σε εκπομπές

neolaia.gr
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει τον λόγο που ζητούσε λεφτά για να πάει ως καλεσμένος σε εκπομπές στο παρελθόν.
12:46 18/09/2023

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τι αποκάλυψε για το «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» – «Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα»

neolaia.gr
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλάει για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» και όσα πρέπει να περιμένουμε στα νέα επεισόδια.
13:46 12/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load