Έντρομος ο Νίκος Κουρής στη Μύκονο- «Βγήκα μετά από τεσσεράμισι ώρες από το νερό από την ντροπή μου»

16:00 - 08/07/2020

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε ο Νίκος Κουρής. Ο ηθοποιός, που τη φετινή χρονιά δοκιμάζει […] The post Έντρομος ο Νίκος Κουρής στη Μύκονο- «Βγήκα μετά από τεσσεράμισι ώρες από το νερό από την ντροπή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το ντροπιαστικό περιστατικό του Νίκου Κουρή στη Μύκονο: Βγήκα μετά από τεσσεράμισι ώρες από το νερό

Ο Νίκος Κουρής, ο ηθοποιός που τη φετινή χρονιά δοκιμάζει τις ικανότητες του στην παρουσίαση, την Πέμπτη...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έντρομος ο Ν. Κουρής στη Μύκονο: Βγήκα μετά από τεσσεράμισι ώρες από το νερό από την ντροπή μου (VIDEO)

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε ο Νίκος Κουρής. Ο ηθοποιός, που τη φετινή χρονιά δοκιμάζει τις ικανότητες του και στο κομμάτι της παρουσίασης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλον σε ένα πρωτοφανές σκηνικό που του συνέβη πριν μερικά χρόνια στο νησί των Ανέμων. Ειδικότερα, ο Νίκος Κουρής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με αυτή την σκέψη του καρχαρία που σε παρακολουθεί, είμαι στη Μύκονο… πισίνα η θάλασσα. Κάπως έχει ένα εξογκωματάκι, αλλά πολύ λείο. Το πατάω και άρχισα να ουρλιάζω». «Γίνεται ένα πράγμα τρομερό, σηκώνεται όλη η πλαζ! Γυρίζω, κοιτάω και βλέπω την παραλία όλη να με κοιτάζει» πρόσθεσε, με χιούμορ, ο ηθοποιός και παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Δες και βρες». «Βγήκα με

Διαβάστε το στο thestival.gr

Νίκος Κουρής στη Μύκονο: Βγήκα μετά από 4,5 ώρες από το νερό από την ντροπή μου

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο