#Νίκος Κουρής

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Η κίνηση της νύφης στο «η δε γυνή» που προκάλεσε αντιδράσεις

vimaorthodoxias.gr
ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΓΑΜΟΣ – Ο Νίκος Κουρής μίλησε για την ημέρα του γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου και κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε, μια κίνησή της στην εκκλησία. Η χορεύτρια και επίσης ηθοποιός, έκανε μια χορευτική κίνηση, σηκώνοντας το πόδι της ψηλά και πίσω από τον σύζυγό της. Αυτί συνέβη τη στιγμή που […]
19:09 09/01/2024

«Η Εκατομμυριούχος»: Ρίχνει αυλαία η υπερπαραγωγή της χρονιάς

Newsbeast.gr
«Η Εκατομμυριούχος», η παράσταση στην οποία η Ελεονώρα Ζουγανέλη ξεδίπλωσε το υποκριτικό της ταλέντο, αποτελώντας μια ευχάριστη έκπληξη, ρίχνει αυλαία. Η αισθηματική κωμωδία του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, κλείνει τον κύκλο των παραστάσεων της στις 21 Ιανουαρίου στο Θέατρο Παλλάς. Τον ομώνυμο ρόλο της εκκεντρικής εκατομμυριούχου, αναλαμβάνει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ιδεαλιστή γιατρού ενσαρκώνει ο Νίκος Κουρής. Μαζί τους επί σκηνής, μια ομάδα εκλεκτών ηθοποιών, 10 ακόμα ηθοποιούς, χορευτές και ζωντανή ορχήστρα. Το πολυσυλλεκτικό ανέβασμα του Γιάννη Κακλέα, σε ολοκαίνουργια διασκευή του Βασίλη Τσιγκριστάρη και του ιδίου, δίνει μια φρέσκια μ
13:00 08/01/2024

Νίκος Κουρής: Δείτε πώς ήταν ο ηθοποιός το 2007

onsports.gr
Θυμάστε πώς ήταν ο Νίκος Κουρής το 2007, πριν 16…
04:17 30/12/2023

Νίκος Κουρής: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου – «Είναι αυτή η μέρα που κάτι συμβαίνει»

tlife.gr
Την πρώτη του ανάρτηση λίγες ημέρες μετά τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου έκανε ο To άρθρο Νίκος Κουρής: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου – «Είναι αυτή η μέρα που κάτι συμβαίνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 21/12/2023

Έλενα Τοπαλίδου – Νίκος Κουρής: Οι νέες φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι τους

tlife.gr
Μια εβδομάδα μετά τον παραμυθένιο γάμο της με τον αγαπημένο ηθοποιό, Νίκο Κουρή, η Έλενα Τοπαλίδου To άρθρο Έλενα Τοπαλίδου – Νίκος Κουρής: Οι νέες φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 20/12/2023

Στα πρώτα posts μετά το γάμο η Έλενα Τοπαλίδου μίλησε με λατρεία για τους άντρες της ζωής της

queen.gr
Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Τα τρυφερά λόγια της ηθοποιού και οι πρώτες δηλώσεις μετά το γάμο.Περισσότερα...
00:09 16/12/2023

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Αντιδράσεις για την πιρουέτα – «Είναι θέμα αισθητικής, ασέβεια»

zappit.gr
Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και την ώρα του μυστηρίου, όταν ο ιερέας είπε […] The post Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Αντιδράσεις για την πιρουέτα – «Είναι θέμα αισθητικής, ασέβεια» appeared first on Zappit.
14:00 13/12/2023

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Το ταγκό της ηθοποιού με τον γιο τους, Πέτρο στο γάμο τους

govastileto.gr
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 12/12 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου, μετά από 18 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού, του 16χρονου Πέτρου. Η Έλενα Τοπαλίδου έφτασε στην εκκλησία με νυφικό σε vintage γραμμή συνοδευόμενη από τον […]
12:00 13/12/2023

Τοπαλίδου - Κουρής: Στιγμιότυπα από την προετοιμασία του γάμου τους

onsports.gr
Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής σε λίγο ανεβαίνουν…
02:17 13/12/2023

Παντρεύτηκαν Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου – Αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά έξω από την εκκλησία

zappit.gr
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώνονται σήμερα ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, Παναγίτσα […] The post Παντρεύτηκαν Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου – Αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά έξω από την εκκλησία appeared first on Zappit.
18:00 12/12/2023

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Σήμερα ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού

govastileto.gr
Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν σήμερα ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου. Οι δύο ηθοποιοί μπορεί να είναι μαζί 18 χρόνια και να έχουν αποκτήσει και ένα γιο, τον Πέτρο, ωστόσο το μεγάλο βήμα του γάμου, αποφάσισαν να το κάνουν σήμερα. Η είδηση του γάμου τους έγινε στα μέσα Οκτωβρίου μέσω […]
11:00 12/12/2023

Secret Song: H καντάδα στη Σμαράγδα Καρύδη σαν αυτές που της τραγουδούσε ο παππούς της

okmag.gr
Η Σμαράγδα Καρύδη δεν έκρυψε τη συγκίνησή μετά την έκπληξη που την περίμενε στο σημερινό  Secret Song. Οι φίλοι της από τον κόσμο της υποκριτικής αποφάσισαν να της τραγουδήσουν μια καντάδα σαν αυτές που της τραγουδούσε ο παππούς της. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Νίκος Κουρής και ο Μιχάλης Μαρίνος αποκάλυψαν και την πρώτη στιγμή που […] The post Secret Song: H καντάδα στη Σμαράγδα Καρύδη σαν αυτές που της τραγουδούσε ο παππούς της appeared first on OK! Magazine.
22:58 19/11/2023

Ο Νίκος Κουρής για τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια σχέσης: «Πιο πολύ ξαφνιάστηκε ο γιος μας»

tlife.gr
Για την απόφασή του να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Έλενα Τοπαλίδου To άρθρο Ο Νίκος Κουρής για τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια σχέσης: «Πιο πολύ ξαφνιάστηκε ο γιος μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 06/11/2023

Κουρής:Η αποκάλυψη για τον γάμο του που συγκίνησε την Ελένη

NewsBomb
Ο Νίκος Κουρής ήταν καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τον γάμο του που θα γίνει τον Δεκέμβριο με…Περισσότερα...
16:00 06/11/2023

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Οι λεπτομέρειες για τον θρησκευτικό γάμο τους – «Η ημερομηνία είναι τυχαία»

tlife.gr
Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου είναι ζευγάρι εδώ και 18 χρόνια και μαζί έχουν To άρθρο Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Οι λεπτομέρειες για τον θρησκευτικό γάμο τους – «Η ημερομηνία είναι τυχαία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 29/10/2023

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Tι απαντά για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

okmag.gr
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, μετά το διαζύγιό της από τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου. Η τραγουδίστρια και ο Νίκος Κουρής βρέθηκαν στην εκπομπή «Στούντιο 4» με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστούν «Εκατομμυριούχος» στο θέατρο Παλλάς. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, έχει έρθει πολύ κοντά με τον δημοσιογράφο, Νίκο Συρίγο, ωστόσο, αποφεύγουν να μιλούν για τη […] The post Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Tι απαντά για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου appeared first on OK! Magazine.
18:58 25/10/2023

Παντρεύονται Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια σχέσης [βίντεο]

thetoc.gr
Ο Νίκος Κουρής αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο γιος του όταν έμαθε ότι οι γονείς του θα παντρευτούν.
18:09 25/10/2023

Νίκος Κουρής: Tι απαντά για τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου – «Ο γιος μας χαίρεται πάρα πολύ»

okmag.gr
Ο Νίκος Κουρής ετοιμάζεται να παντρευτεί με τη σύντροφό του, Ελένα Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια σχέσης. Ο ηθοποιός και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, βρέθηκαν στην εκπομπή «Στούντιο 4» με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστούν «Ο Εκατομμυριούχος» στο θέατρο Παλλάς. Ο Νίκος Κουρής ανέφερε πότε θα γίνει ο γάμος του και τι θα ζητήσει από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ναι θα παντρευτώ. […] The post Νίκος Κουρής: Tι απαντά για τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου – «Ο γιος μας χαίρεται πάρα πολύ» appeared first on OK! Magazine.
17:58 25/10/2023

Νίκος Κουρής – Ελένη Τοπαλίδου: Παντρεύτηκαν έπειτα από 18 χρόνια σχέσης – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Ο Νίκος Κουρής και η Ελένη Τοπαλίδου παντρεύτηκαν την Τρίτη έπειτα από 18 χρόνια σχέσης. Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media και τις αναρτήσεις που έκαναν οι φίλοι τους. Οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι έχουν αποκτήσει έναν γιο, αποφάσισαν τελικά να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της […] The post Νίκος Κουρής – Ελένη Τοπαλίδου: Παντρεύτηκαν έπειτα από 18 χρόνια σχέσης – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
14:46 18/10/2023

Η Έλενα Τοπαλίδου στο okmag: «Δεν παντρευτήκαμε με τον Νίκο Κουρή. Στις 12 Δεκεμβρίου ο γάμος»

okmag.gr
«Με την Έλενα δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα, αλλά πλησιάζει. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό πως θα το κάνουμε. Είμαστε μαζί 18 χρόνια και τώρα είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε», είχε δηλώσει προ ημερών ο Νίκος Κουρής αφού με την Έλενα Τοπαλίδου αν και μετρούν 18 χρόνια κοινής πορείας δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, […] The post Η Έλενα Τοπαλίδου στο okmag: «Δεν παντρευτήκαμε με τον Νίκο Κουρή. Στις 12 Δεκεμβρίου ο γάμος» appeared first on OK! Magazine.
13:58 18/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load