Νέο βίντεο από τον φόνο του Τζορτζ Φλόιντ: «Μαμά σ’αγαπώ. Πες στα παιδιά ότι τα αγαπώ. Είμαι νεκρός»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τα τελευταία λόγια του Τζόρτζ Φλόιντ: «Μαμά σ’ αγαπώ! Πες στα παιδιά ότι τα αγαπώ! Είμαι νεκρός»
Σε βίντεο εννέα λεπτών που είναι και τα τελευταία 9 λεπτά της ζωής του, ο Τζορτζ Φλόιντ ακούγεται 20 φορές να λέει ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει. Ο αστυνομικός όμως την ώρα που ξεψυχούσε τον ειρωνευόταν λέγοντάς του να μην σπαταλάει οξυγόνο! Επί 9 ολόκληρα λεπτά ο Τζορτζ Φλόιντ παρακαλούσε τον αστυνομικό – δολοφόνο του να σταματήσει να τον […]
The post Τα τελευταία λόγια του Τζόρτζ Φλόιντ: «Μαμά σ’ αγαπώ! Πες στα παιδιά ότι τα αγαπώ! Είμαι νεκρός» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΝέο βίντεο με τον Τζορτζ Φλόιντ: “Μαμά σ’αγαπώ. Πες στα παιδιά ότι τα αγαπώ. Είμαι νεκρός”
Σε νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα με τα τελευταία 9 λεπτά του Τζορτζ Φλόιντ φαίνεται πως εκλιπαρεί να τον αφήσουν να αναπνεύσει ενώ νιώθοντας ότι πεθαίνει απευθύνεται στη νεκρή μητέρα του και αποχαιρετά τα παιδιά του. Ο πρώην αστυνομικός στις ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, είπε στο θύμα […]
The post Νέο βίντεο με τον Τζορτζ Φλόιντ: “Μαμά σ’αγαπώ. Πες στα παιδιά ότι τα αγαπώ. Είμαι νεκρός” appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΤζορτζ Φλόιντ: «Μαμά πες στα παιδιά ότι τα αγαπώ. Είμαι νεκρός» - Τα τελευταία λόγια του σε βίντεο!
Τζορτζ Φλόιντ: «Μαμά πες στα παιδιά ότι τα αγαπώ. Είμαι νεκρός» - Τα τελευταία λόγια του σε βίντεο!
09/07/2020
Διαβάστε το στο filathlos.grΤα τελευταία λόγια του Τζόρτζ Φλόιντ: «Μαμά σ’ αγαπώ! Πες στα παιδιά ότι τα αγαπώ! Είμαι νεκρός»
Σε βίντεο εννέα λεπτών που είναι και τα τελευταία 9 λεπτά της ζωής του, ο Τζορτζ Φλόιντ ακούγεται 20 φορές να λέει ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει. Ο αστυνομικός όμως την ώρα που ξεψυχούσε τον ειρωνευόταν λέγοντάς του να μην σπαταλάει οξυγόνο!
Επί 9 ολόκληρα λεπτά ο Τζορτζ Φλόιντ παρακαλούσε τον αστυνομικό – δολοφόνο του να σταματήσει να τον πιέζει στο λαιμό. Οι τελευταίες στιγμές του απομαγνητοφωνήθηκαν και όσα ακούγονται είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικά.
Το οπτικό υλικό από την κάμερα που είχε πάνω στο κράνος του ο αστυνομικός, το οποίο δόθηκε τώρα...
Διαβάστε το στο entertv.grΔολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Μαμά σ’αγαπώ, πες στα παιδιά ότι τα αγαπώ, είμαι νεκρός
Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Ένα νέο ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία λόγια του αδικοχαμένου πολίτη.
Διαβάστε το στο pagenews.gr