Πάτρα : Πανηγυρίζει το Σαββατοκύριακο το εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου

13:00 - 09/07/2020

Πάτρα: Ιερά πανήγυρη θα γίνει στο παρεκκλήσι που είναι αφιερωμένο στον Γέροντα Παΐσιο, στο πλάι του ναού του Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα, αυτό το σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου 2020. Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης υπήρξε Έλληνας μοναχός του 20ού αιώνα που έγινε ευρέως γνωστός για τον βίο και το έργο του καθώς και τα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: Προχωράει η ενεργειακή αναβάθμιση του 7ου Γυμνασίου

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής του έργου  της ενεργειακής αναβάθμισης του 7ου Γυμνασίου της Πάτρας, προϋπολογισμού, 610.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Έντονη ζέστη το Σαββατοκύριακο στην Αιτωλοακαρνανία

Αίθριος καιρός και έντονη ζέστη προβλέπονται για το Σαββατοκύριακο στην Αιτωλοακαρνανία. Αναλυτικά : Για την περιοχή του Μεσολογγίου προβλέπεται: Παρασκευή 10-7-2020 Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 βαθμούς η ελάχιστη έως 34 βαθμούς η μέγιστη. Σάββατο 11-7-2020 Ηλιοφάνεια με ... The post Έντονη ζέστη το Σαββατοκύριακο στην Αιτωλοακαρνανία appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο