#Άγιος Παΐσιος

Άγιος Παΐσιος: Ήταν οι τροφές καθαρές τότε

ekklisiaonline.gr
Οσοι είχαν την τύχη να φτάσουν ως τη Παναγούδα, το κελί του οσίου Παϊσίου στο Άγιο Όρος θα διαπίστωναν τρία πράγματα: -την αφοσίωση του γέροντα στα «πνευματικά βότανα» για τη σωτηρία της ψυχής. Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: Ήταν οι τροφές καθαρές τότε εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:16 04/08/2022

Τι έζησε ο Άγιος Παΐσιος κατά τη νηστεία του Δεκαπενταύγουστου

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Οι άνθρωποι όταν δυσκολευόμαστε στη ζωή μας ζητάμε βοήθεια από τους Αγίους και την Παναγία. Το άρθρο Τι έζησε ο Άγιος Παΐσιος κατά τη νηστεία του Δεκαπενταύγουστου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:38 04/08/2022

Ρεμπέτισσα Μαριώ: «Ο Άγιος Παΐσιος ήταν θείος μου, μου στάθηκε σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωή μου»

diaforetiko.gr
Ρεμπέτισσα Μαριώ: «Ο Άγιος Παΐσιος ήταν θείος μου, μου στάθηκε σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωή μου» Στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα μίλησε η Μαριώ. Η γνωστή ρεμπέτισσα για πρώτη φορά αποκάλυψε την συγγένειά της με τον Άγιο Παΐσιο. «Είχα πάει στα Ιωάννινα, ήρθαν δύο κορίτσια στη ρεσεψιόν και μου άφησαν ένα σημείωμα. Συναντηθήκαμε και […]
12:38 04/08/2022

Άγιος Παΐσιος: Το καλό είναι που δεν μας εγκαταλείπει ο Θεός

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Στην κατάσταση που είναι σήμερα οι άνθρωποι ότι τους λέει ο λογισμός κάνουν. Άλλοι είναι με χάπια, άλλοι παίρνουν ναρκωτικά… Κάθε τόσο 3-4 ξεκινούν να κάνουν μια καινούργια θρησκεία. Ανάλογα, λίγα γίνονται, εγκλήματα, δυστυχήματα κλπ. Βοηθάει ο Θεός. Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: Το καλό είναι που δεν μας εγκαταλείπει ο Θεός εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:06 02/08/2022

Τι έλεγε ο Άγιος Παΐσιος για τους Μακκαβαίους που εορτάζουν σήμερα

ekklisiaonline.gr
Μακκαβαίοι ονομάζονται. Το άρθρο Τι έλεγε ο Άγιος Παΐσιος για τους Μακκαβαίους που εορτάζουν σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:50 01/08/2022

Άγιος Παΐσιος: Όταν στερούνται κάτι οι άνθρωποι τότε μπορούν νά αναγνωρίσουν τήν αξία του

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: -Γέροντα, γιατί σήμερα ο κόσμος ταλαιπωρείται τόσο πολύ; Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: Όταν στερούνται κάτι οι άνθρωποι τότε μπορούν νά αναγνωρίσουν τήν αξία του εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:04 01/08/2022

Άγιος Παΐσιος: Αν ζητούμε κάτι από τον Θεό χωρίς να θυσιάζουμε και κάτι δεν έχει αξία

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Αν ζητούμε κάτι από τον Θεό, χωρίς να θυσιάζουμε και κάτι, δεν έχει αξία. Αν κάθωμαι και λέω: «Θεέ μου, Σε παρακαλώ, κάνε καλά τον τάδε άρρωστο», χωρίς να κάνω κάποια θυσία, είναι σαν να λέω απλώς καλά λόγια. Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: Αν ζητούμε κάτι από τον Θεό χωρίς να θυσιάζουμε και κάτι δεν έχει αξία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:36 31/07/2022

Τι έζησε ο Άγιος Παΐσιος κατά τη νηστεία της Παναγίας; – Δεκαπενταύγουστος

ekklisiaonline.gr
Δεκαπενταύγουστος: Οι άνθρωποι όταν δυσκολευόμαστε στη ζωή μας ζητάμε βοήθεια από τους Αγίους και την Παναγία. Το άρθρο Τι έζησε ο Άγιος Παΐσιος κατά τη νηστεία της Παναγίας; – Δεκαπενταύγουστος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:00 31/07/2022

Ο Άγιος Παΐσιος για τα σαρκικά αμαρτήματα μέσα στον γάμο

ekklisiaonline.gr
Άγιος Παΐσιος: Γιά τίς σαρκικές διαστροφές εντός τού γάμου, Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου. Το άρθρο Ο Άγιος Παΐσιος για τα σαρκικά αμαρτήματα μέσα στον γάμο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:48 29/07/2022

Ηλεκτρονικές ταυτότητες και ο Άγιος Παΐσιος

ekklisiaonline.gr
Ηλεκτρονικές ταυτότητες και ηλεκτρονική σκλαβιά. Παρακάτω παρακολουθήστε τι έλεγε ο Άγιος Παΐσιος για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και γιατί δεν πρέπει οι Χριστιανοί να φοβούνται. Δείτε πως το τσιπάκι θα το διαφημίζουν ως το τέλειο σύστημα… Το άρθρο Ηλεκτρονικές ταυτότητες και ο Άγιος Παΐσιος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:44 28/07/2022

Άγιος Παΐσιος: Όσο περισσότερο προσεύχεται κανείς, τόσο περισσότερη πνευματική σιγουριά νιώθει

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Να νοιώσουμε την προσευχή ως ανάγκη. Όπως το σώμα για να ζήσει χρειάζεται τροφή, έτσι και η ψυχή για να ζήσει, πρέπει να τραφεί. Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: Όσο περισσότερο προσεύχεται κανείς, τόσο περισσότερη πνευματική σιγουριά νιώθει εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:34 27/07/2022

Άγιος Παΐσιος: Χωρίς πνευματικό διαιτητή δεν γίνεται

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: – Γέροντα, ποια βιβλία μπορούν να βοηθήσουν τους συζύγους; Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: Χωρίς πνευματικό διαιτητή δεν γίνεται εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:34 27/07/2022

Ο Άγιος Παΐσιος αποκτά το πρώτο του μοναστήρι στην Εκκλησία της Σερβίας

ekklisiaonline.gr
Το πρώτο του μοναστήρι στην Εκκλησία της Σερβίας αποκτά ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης. Το άρθρο Ο Άγιος Παΐσιος αποκτά το πρώτο του μοναστήρι στην Εκκλησία της Σερβίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:14 27/07/2022

Φωτιά Βάλια Κάλντα: Έκκληση για ελικόπτερα τύπου Erickson ώστε να σβήσει η πυρκαγιά-Δύσβατη η περιοχή (ΦΩΤΟ)

grtimes.gr
Δραματική έκκληση για αποστολή ελικοπτέρων τύπου Erickson απευθύνει μέσω του GRTimes, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Βωβούσας του δήμου Ζαγορίου στην Ήπειρο, Εύη Τάσιου προκειμένου να σβήσει η φωτιά που ξέσπασε και κατακαίει εκτάσεις του Εθνικού Πάρκου της Πίνδου (Βάλια Κάλντα) από την Κυριακή (17/7). Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα μεταφέρει η κα. Τάσιου η φωτιά που έχει ξεσπάσει από την Κυριακή (17/7) λόγω κεραυνών που έπεσαν στην περιοχή συνεχίζει να καίει δασικές εκτάσεις φτάνοντας μια ανάσα από τον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα. «Η φωτιά ελέγχεται καθημερινά, αλλά υπάρχουν συνέχεια αναζωπυρώσεις από τα καμένα δέντρα που πέφτουν και κατρακυλούν σε χαράδρες δημιουργώντας νέες μικρές εστίε
21:16 25/07/2022

Άγιος Παΐσιος: Κανέναν να μη καταδικάζουμε γιατί έτσι παίρνουμε την κρίση από τα χέρια του Θεού

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: – Γέροντα, σήμερα στη διαλογή των ελιών κατέκρινα μερικές αδελφές, γιατί έβλεπα ότι δεν έκαναν προσεκτικά τη δουλειά τους. Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: Κανέναν να μη καταδικάζουμε γιατί έτσι παίρνουμε την κρίση από τα χέρια του Θεού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:52 21/07/2022

Άγιος Παΐσιος: Ο Προφήτης Ηλίας έλεγε, έμεινα μόνος

ekklisiaonline.gr
Ηλίας άνθρωπος ην ομοιοπαθής ημίν, και προσευχή προσηύξατο του μη βρέξαι, και ουκ έβρεξεν επί της γης ενιαυτούς τρεις και μήνας εξ· και πάλιν προσηύξατο, και ο ουρανός υετόν έδωκε και η γη εβλάστησε τον καρπόν αυτής.” Επ. Ιακώβου 5, 17-18. Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: Ο Προφήτης Ηλίας έλεγε, έμεινα μόνος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:34 20/07/2022

Άγιος Παΐσιος: Η σωστή διαπαιδαγώγηση

ekklisiaonline.gr
Ο Χριστός είναι ο μόνος δρόμος, δεν υπάρχει άλλος. Άμα μεταδώσουν αυτό στα παιδιά τους, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: Η σωστή διαπαιδαγώγηση εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:52 19/07/2022

Άγιος Παΐσιος: «Η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η αχαριστία»

ekklisiaonline.gr
Να ζείτε σε διαρκή δοξολογία και ευχαριστία προς τον Θεό, διότι η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η αχαριστία και ο χειρότερος είναι ο αχάριστος». Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: «Η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η αχαριστία» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:46 19/07/2022

Άγιος Παΐσιος: Γιατί όταν προσευχόταν στην Παναγία έκοβε αγριολούλουδα

ekklisiaonline.gr
Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος, όταν ήθελε να πάει να προσευχηθεί στην Παναγία, έκοβε λίγα αγριολούλουδα έξω από την καλύβη του και τα πήγαινε στην Εικόνα Της. «Πώς να πάω με άδεια χέρια να Την παρακαλέσω;», έλεγε. Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: Γιατί όταν προσευχόταν στην Παναγία έκοβε αγριολούλουδα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:42 19/07/2022

Άγιος Παΐσιος: Το θέμα της τεκνοποιίας δεν εξαρτάται μόνον από τον άνθρωπο εξαρτάται και από τον Θεό

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Σε μερικές γυναίκες που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδιά λειτουργούν και οι πνευματικοί νόμοι, γιατί δεν κάνουν οικογένεια εγκαίρως. Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: Το θέμα της τεκνοποιίας δεν εξαρτάται μόνον από τον άνθρωπο εξαρτάται και από τον Θεό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:48 19/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load