Επική μπηχτή από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον ΣΚΑΙ – Η δήλωση της παρουσιάστριας που θα συζητηθεί

09:30 - 10/07/2020

Τις δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη για την αποχώρησή της από την τηλεόραση σχολίασαν στον αέρα του Happy Day. […] The post Επική μπηχτή από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον ΣΚΑΙ – Η δήλωση της παρουσιάστριας που θα συζητηθεί appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η σπόντα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον ΣΚΑΪ που θα συζητηθεί!

Το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τον αέρα του Happy Day σχολίασε μαζί με την ομάδα της τις δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

To «καρφί» της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον ΣΚΑΪ – Η δήλωση που θα συζητηθεί

MEDIA  Τις δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη για την αποχώρησή της από την τηλεόραση σχολίασαν στον αέρα της εκπομπής «Happy Day». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βέβαια, δεν παρέλειψε να ρίξει και το «καρφί» της στον ΣΚΑΙ, μια δήλωση της παρουσιάστριας που σίγουρα θα συζητηθεί. «Δεν είναι μια χρονιά την οποία δεν θα ξαναζούσα, αν ξεκινούσε από την αρχή. Θα την ξαναζούσα 100%, θεωρώ ότι είμαι τελείως διαφορετική τώρα απ’ ότι ήμουν πέρυσι τέτοια εποχή. “Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα”, έλεγε η γιαγιά μου. Αλλά δεν την έχεις ποτέ πρώτα, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Η τηλεόραση δεν έχει κάτι για μένα τώρα, ούτε εγώ για εκείνη. Ο Γιώργος Λιάγκας συζητάει για να κάνει κάτι διαφορετικό του χρόνου, αλλ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

ΒΙΝΤΕΟ: «Καρφώνει» τον ΣΚΑΪ η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η μπηχτή της παρουσιάστριας που θα συζητηθεί!

ΒΙΝΤΕΟ: «Καρφώνει» τον ΣΚΑΪ η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η μπηχτή της παρουσιάστριας που θα συζητηθεί! 10/07/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο