#Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Είναι ζευγάρι και εκτός «Σασμού»; Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

tlife.gr
«Φωτιές» φαίνεται πως άναψε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας On Time το οποίο θέλει τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου To άρθρο Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Είναι ζευγάρι και εκτός «Σασμού»; Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 28/03/2024

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την επικοινωνία με τον πατέρα του Σάκη Τανιμανίδη: "Μου έστειλε ένα βιντεάκι και ήταν…"

thetoc.gr
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την πρόσφατη επικοινωνία που είχε με τον πατέρα του παρουσιαστή, Στέφανο Τανιμανίδη
12:09 27/03/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιούλικα Σκαφιδά: «Κάτι θέλει να πει, που δεν το λέει ξεκάθαρα, αλλά το αφήνει να εννοηθεί»

tlife.gr
Την αποκάλυψη που έκανε η Γιούλικα Σκαφιδά στην εκπομπή «Ελένη» για την προσωπική της ζωή, σχολίασαν To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιούλικα Σκαφιδά: «Κάτι θέλει να πει, που δεν το λέει ξεκάθαρα, αλλά το αφήνει να εννοηθεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 27/03/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Καμάρωσε την κόρη της, Νάγια στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου – Φωτογραφία

tlife.gr
Μετά το ξέφρενο διήμερο που πέρασε στον Παρνασσό με τις φίλες της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Καμάρωσε την κόρη της, Νάγια στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 25/03/2024

Νίκος Κοκλώνης για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη: «Στέλνω μήνυμα στη Δέσποινα Βανδή και δεν ήταν καθόλου καλά»

govastileto.gr
Συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο «Happy Day» παραχώρησε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο Βασίλης Μπισμπίκης. «Είμαι ελεύθερος κι ωραίος. Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή αλλά είναι επικίνδυνο για μένα γιατί βάζω πρώτη προτεραιότητα στον έρωτα. Μετά πέφτω στα […]
13:00 25/03/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για τον Βαγγέλη Περρή – «Δεν το έχω ξαναπεί, το έχω απωθημένο»

zappit.gr
Την αποκάλυψη για την παρ’ ολίγο συνεργασία της με τον Βαγγέλη Περρή έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για τον Βαγγέλη Περρή – «Δεν το έχω ξαναπεί, το έχω απωθημένο» appeared first on Zappit.
11:00 25/03/2024

Happy Day – Τσιμτσιλή: Με ελληνικές σημαίες ανήμερα 25η Μαρτίου

youfly.com
Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πάνελ της, καλημέρισαν το κοινό με ελληνικές σημαίες, ένεκα της Εθνικής επετείου. The post Happy Day – Τσιμτσιλή: Με ελληνικές σημαίες ανήμερα 25η Μαρτίου appeared first on Youfly.
08:58 25/03/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στο γήπεδο με τα παιδιά της για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος

govastileto.gr
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το βράδυ της Πέμπτης 21/3 βρέθηκε στο γήπεδο «Αγία Σοφία – Opap Arena» προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Καζακστάν. Η Εθνική Ελλάδος έδωσε τον πρώτο τελικό πρόκρισης κόντρα στο Καζακστάν σε νοκ άουτ παιχνίδι και κατάφερε να νικήσει 5-0. Έτσι το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογέτ πήρε […]
10:00 22/03/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε και πάλι παιδί – Τα παιχνίδια με τα παιδιά της στη φύση

govastileto.gr
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε και πάλι παιδί για χάρη των παιδιών της. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μία εκδρομή στη φύση, όπου μάλιστα έπαιξε ξέγνοιαστα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να περάσει την φετινή Καθαρά Δευτέρα οικογενειακά μαζί με τα παιδιά και τον σύζυγό της, απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα. Έτσι, με παιχνιδιάρικη διάθεση παρασύρθηκε από τα παιδιά […]
00:00 20/03/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το οικογενειακό ταξίδι στο εξωτερικό

tlife.gr
Έναν εναλλακτικό προορισμό επέλεξε για να περάσει φέτος το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το οικογενειακό ταξίδι στο εξωτερικό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 19/03/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε και πάλι παιδί – Το απολαυστικό βίντεο στα social media

tlife.gr
Παιδί για χάρη των παιδιών της έγινε για λίγο η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Alpha To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε και πάλι παιδί – Το απολαυστικό βίντεο στα social media δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 18/03/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επιτυχία του Happy Day, οι Ελληνίδες παρουσιάστριες και οι τηλεοπτικές κόντρες

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή Opap Game Time με τη Λίλα Κουντουριώτη βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επιτυχία του Happy Day, οι Ελληνίδες παρουσιάστριες και οι τηλεοπτικές κόντρες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 15/03/2024

Μαρία Νικόλτσιου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη της Αθηνά στο bridal show του «Yes I Do»

govastileto.gr
Ο θεσμός «Yes I Do» και η Μυρτώ Κάζη γιόρτασαν τα δέκα τους χρόνια το βράδυ της Πέμπτης 14/3. Πολλές ήταν οι διάσημες Ελληνίδες celebrities που έλαβαν μέρος στο bridal show που πραγματοποιήθηκε στο ΜΕC Παιανίας. Ανάμεσα στα μοντέλα του σόου είδαμε τις Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Γερονικολού, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, Βάλια Χατζηθεοδώρου, […]
18:00 15/03/2024

Ο Γιώργος Λιάγκας έφερε σε δύσκολη θέση την Ελένη Βουλγαράκη – Της ζήτησε να πάρει συνέντευξη από τον Φώτη Ιωαννίδη

Newsbeast.gr
H Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε μια φράση σε συνέντευξή της και ο Γιώργος Λιάγκας πιάστηκε από αυτήν, φέροντας σε δύσκολη θέση τη συνεργάτιδά του, Ελένη Βουλγαράκη, καθώς της ζήτησε να πάρει συνέντευξη από τον αγαπημένο της, τον Φώτη Ιωαννίδη. Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε την επιθυμία να κάνει η ίδια συνέντευξη με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο Γιώργος Λιάγκας προέτρεψε την Ελένη Βουλγαράκη να σπεύσει να την προλάβει και να πάρει αυτή συνέντευξη από τον αγαπημένο της. «Τι είμαι Γιώργο μου; Να βάλω και μια κάμερα στο σπίτι μου. Όχι. Δεν θέλω», απάντησε εκείνη με έναν σχετικό εκνευρισμό. Πάντως, η Φωτεινή Πετρογιάννη προσφέρθηκε να κάνει εκείνη τη συνέντευξη με τον Φώτη Ιωαννίδη.
13:00 15/03/2024

OPAP GAME TIME> Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

kourdistoportocali.com
OΠΑΠ The post OPAP GAME TIME> Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
12:37 15/03/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

tlife.gr
Σε μια από τις καθιερωμένες βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Σταματίνα To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 12/03/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αδερφή της είχε γενέθλια και της ευχήθηκε με μια ανάμνηση από το καλοκαίρι

queen.gr
Με μια σπάνια φωτογραφία τους θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να ευχηθεί στη δεύτερη πιο σημαντική «Μαίρη» της ζωής της.Περισσότερα...
16:09 12/03/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για τη Δέσποινα Βανδή μετά τη διπλή επέμβαση του Βασίλη Μπισμπίκη – «Έβαλε τα κλάματα»

tlife.gr
Μία αποκάλυψη για τη Δέσποινα Βανδή έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, το πρωί της To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για τη Δέσποινα Βανδή μετά τη διπλή επέμβαση του Βασίλη Μπισμπίκη – «Έβαλε τα κλάματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 11/03/2024

Δέσποινα Βανδή: Απαντά για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη – «Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει»

lamianow.gr
Σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι εισήχθη ο Βασίλης Μπισμπίκης. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 8 Μαρτίου, ο γνωστός ηθοποιός οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από πόνους στο στήθος. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή η οποία οδήγησε η ίδια στο νοσοκομείο τον σύντροφό της με το αυτοκίνητό της, το βράδυ της Δευτέρας. «Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας το θέμα στον αέρα του Happy Day. Μετά από όσα έγιναν γνωστά για την περιπέτεια του ηθοποιού, το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσω instagram, φανερά ταλαιπωρημένη, αφού τα τελευταία 24ωρα βρίσκετα
11:37 09/03/2024

Μαριάντα Πιερίδη: Νέες λεπτομέρειες για τον άντρα που μπήκε στη ζωή της μετά τον χωρισμό

govastileto.gr
Νέος έρωτας χτύπησε την πόρτα της Μαριάντας Πιερίδη μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση. Η χαρμόσυνη είδηση για τη νέα σελίδα που γύρισε η αγαπημένη τραγουδίστρια στην προσωπική ζωή της έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες. «Βάλαμε […]
10:00 07/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load