ΗΠΑ: Απεργία σε δεκάδες πόλεις στις 20 Ιουλίου

09:11 - 11/07/2020

Απεργία για τις 20 Ιουλίου σε τουλάχιστον 25 μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ διοργανώνουν συνδικάτα από τους κλάδους της εκπαίδευσης, της αγροτικής παραγωγής, των υπηρεσιών, των μεταφορών κ.λπ., ως συνέχεια των αντιρατσιστικών διαδηλώσεων. Όπως αναφέρεται σε αμερικανικά ΜΜΕ, στη διοργάνωση 24ωρης απεργίας συμμετέχουν περίπου 150 οργανώσεις και συνδικάτα που στηρίζουν το κίνημα Οι Ζωές των Μαύρων Έχουν Σημασία (Black Lives Matter – ή BLM). Μεταξύ αυτών αναφέρονται το αμερικανο-καναδικό συνδικάτο International Brotherhood of Teamsters (IBT), η Αμερικανική Ομοσπονδία Δασκάλων (AMF), συνδικάτα εργατών γης, οργανώσεις όπως το Κέντρο για τη Λαϊκή Δημοκρατία και η Εθνική Συμμαχία Οικιακών Βοηθών. Τα αιτήματα π

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάση εργασίας των γιατρών στις 15 Ιουλίου

Στάση εργασίας θα έχουν οι γιατροί στις 15 Ιουλίου, ζητώντας την μονιμοποίηση των επικουρικών και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους. Το ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά ( ΕΙΝΑΠ) δηλώνει τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση, από 08:00 έως 12:00, και καλεί τα μέλη της σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από του υπουργείο Υγείας στις 08:30.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Στάση εργασίας των γιατρών στις 15 Ιουλίου

Στάση εργασίας θα έχουν οι γιατροί στις 15 Ιουλίου, ζητώντας τη μονιμοποίηση των επικουρικών και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη