Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Ελένη Φουρέιρα – Η εξομολόγηση που την έφερε σε αμηχανία

09:39 - 11/07/2020

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, η Ελένη Φουρέιρα στο τελευταίο «After Dark» της χρονιάς. Σε μια […] The post Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Ελένη Φουρέιρα – Η εξομολόγηση που την έφερε σε αμηχανία appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Ελένη Φουρέιρα – Η εξομολόγηση που την έφερε σε αμηχανία

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ, απαντώντας και σε πικάντικες ερωτήσεις, εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark. Έχει κάνει σεξ στο καμαρίνι; Το μέγεθος μετράει; Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση ποιον θεωρεί η Ελένη Φουρέιρα τον πιο sexy άντρα της σόουμπι αυτή την περίοδο, η Ελένη Φουρέιρα απάντησε πως » θα πω τον πιο πρόσφατο που τον βλέπω και συχνά. Κωνσταντίνος Αργυρός! Είναι κούκλος, καλλονός. Μπορεί να είναι φίλος μου αλλά είναι sexy το αγόρι». Όσον αφορά το καμαρίνι και εάν έχει βρεθεί σε ερωτική συνεύρεση κάποια στιγμή σε αυτό, η τραγουδίστρια ήταν σαφής! «Όχι. Δεν έχω κάνει τίποτα. Τόσα χρόνια. Εκεί δουλεύω. Πότε προλαβαίνεις να κάνεις σεξ, αγάπη μου; Θα τελε

Διαβάστε το στο thestival.gr

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Ελένη Φουρέιρα – Η εξομολόγηση που την έφερε σε αμηχανία (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, η Ελένη Φουρέιρα στο τελευταίο «After Dark» της χρονιάς. Σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η εκρηκτική τραγουδίστρια βρέθηκε στο περίφημο… εξομολογητήριο και μίλησε για τα πάντα! Έχει κάνει σεξ στο καμαρίνι; Το μέγεθος μετράει; Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση ποιον θεωρεί η Ελένη Φουρέιρα τον πιο sexy άντρα της σόουμπι αυτή την περίοδο, η τραγουδίστρια απάντησε πως » θα πω τον πιο πρόσφατο που τον βλέπω και συχνά. Κωνσταντίνος Αργυρός! Είναι κούκλος, καλλονός. Μπορεί να είναι φίλος μου αλλά είναι sexy το αγόρι». Όσον αφορά το καμαρίνι και εάν έχει βρεθεί σε ερωτική συνεύρεση κάποια στιγμή σε αυτό, η τραγο

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο