Αλέξης Κούγιας: Είμαι πολύ συγκινημένος και χαρούμενος. Από σήμερα ο γιος μου είναι φοιτητής της Νομικής

10:30 - 11/07/2020

Πανευτυχής είναι από χθες ο Αλέξης Κούγιας μιας και ο γιος του Χρήστος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ  αρίστευσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις και  πέρασε στη Νομική. Ο διακεκριμένος ποινικολόγος μοιράστηκε τη χαρά του για το παιδί του μέσα από την επίσημη σελίδα των "βυσσινί". "Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου μετά τις ημέρες που γεννήθηκαν τα δύο παιδιά μου και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας. Ο γιός μου ο Χρήστος, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ μας, αρίστευσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις και από σήμερα είναι φοιτητής...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει