#Αλέξης Κούγιας

ΣΟΚ με Κούγια στην “Ωρα του Σωτήρη”:«Είδα δύο στημένες διαιτησίες, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός να καταλάβουν πια τι γίνεται…» (+video)

sportstonoto.gr
Χαμός χθες το βράδυ με Αλέξη Κούγια και τις δηλώσεις του στην “Ώρα του Σωτήρη” και στον Σωτήρη Γεωργούντζου, στο φοβερό  κανάλι  του Sportstonoto.gr,  στο Sportstonoto,  στο YouTube! Ο γνωστός ποινικολόγος και στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε λοιπόν  ξανά  για μια περίπου  ώρα στην εκπομπή του δημοσιογράφου, Σωτήρη Γεωργούντζου. Μεταξύ  πολλών άλλων ο Αλέξης Κούγιας […]
09:46 09/04/2024

Κούγιας: «Είδα δύο στημένες διαιτησίες, σκοπός ήταν να μην κερδίσουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ»

onsports.gr
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, μίλησε σε διαδικτυακή…
09:17 09/04/2024

“Η ώρα του Σωτήρη” σήμερα Δευτέρα με Αλέξη Κούγια (22:30′ Sportstonoto/YouTube)

sportstonoto.gr
Μην χάσετε φυσικά ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ και σήμερα  την “Ώρα του Σωτήρη” με τον Σωτήρη Γεωργούντζο,  στο φοβερό  κανάλι του Sportstonoto.gr,  το Sportstonoto, στο YouTube! Καλεσμένος  – σήμερα  – της εκπομπής ο Αλέξης Κούγιας, που θα μιλήσει βέβαια  για όλους  και για όλα:
20:46 08/04/2024

Κούγιας: «Μαρινάκης και Ολυμπιακός μηνύουν 59 άτομα για στημένα πρωταθλήματα»

sportstonoto.gr
Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταθέτουν μήνυση 200 σελίδων, η οποία θα κάνει λόγο για στημένα πρωταθλήματα και θα στρέφεται σε 59 κατηγορούμενους. Αποκάλυψη-βόμβα από τον Αλέξη Κούγια μετά το φινάλε του Λαμία-Ολυμπιακός,. Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού ανέφερε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν σε μήνυση κατά 59 ατόμων, οι οποίοι ασχολούνται […]
09:47 08/04/2024

«Βόμβες» Κούγια: Μήνυση για στημένα πρωταθλήματα με 59 κατηγορούμενους- Την καταθέτει μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός

lykavitos.gr
Μήνυση 200 σελίδων, που θα περιλαμβάνει 59 κατηγορούμενους από όλη την Ελλάδα και θα αφορά στημένα πρωταθλήματα, θα καταθέσει μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος και νομικός εκπρόσωπος της πειραϊκής ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας.
23:17 07/04/2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα Κούγια για αναβολή της δίκης

logiastarata.gr
«Όχι» είπε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στο αίτημα αναβολής που υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, στην υπό εξέλιξη δίκη για τους θανάτους, των μικρότερων κοριτσιών παιδιών της Ίριδας και της Μαλένας. Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας επικαλέστηκε προβλήματα υγείας και την απόφαση του ανώτατου πειθαρχικού συμβουλίου για παύση της […] The post Ρούλα Πισπιρίγκου: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα Κούγια για αναβολή της δίκης appeared first on Λόγια-Σταράτα.
20:00 05/04/2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής της δίκης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

news.gr
Την αναβολή ζήτησε ο συνήγορος της Αλέξης Κούγιας για λόγους υγείας και λόγω της πειθαρχικής ποινής που του επέβαλε ο Άρειος Πάγος
14:37 05/04/2024

Δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα σε Κούγια και Κόρινθο

thessports.gr
Απολογούμενος στην αθλητική δικαιοσύνη για τις συμπεριφορές του στα γήπεδα θα βρεθεί για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον γνωστό ποινικολόγο ως αξιωματούχο της Κορίνθου, για παράνομη είσοδο στο γήπεδο και υβριστική συμπεριφορά στο παιχνίδι με τον Παναργειακό. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Ο Αναπληρωτής […]
18:53 02/04/2024

Κούγιας: «Ο Μελισσανίδης και η παρέα του θα καταλάβουν την δύναμη του Ολυμπιακού»

Gazzetta
Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας απάντησε στις καταγγελίες της ΑΕΚ αναφορικά με την συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
11:00 02/04/2024

Κούγιας εναντίον ΑΕΚ και Μελισσανίδη: «Έφεραν φουσκωτούς, με έβριζε το γήπεδο»

aek1924.gr
Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση για όσα έγιναν στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena» την Κυριακή (31/3). Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρεται στον Δημήτρη Μελισσανίδη, στον κόσμο που τον αποδοκίμαζε, ενώ αναφέρεται και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (1/4) κυκλοφόρησε βίντεο με τις αντιδράσεις του Κούγια από τη σουίτα προς […] The post Κούγιας εναντίον ΑΕΚ και Μελισσανίδη: «Έφεραν φουσκωτούς, με έβριζε το γήπεδο» appeared first on AEK1924.gr.
10:37 02/04/2024

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε χαμό στον αέρα του Mega κι έκλεισε το τηλέφωνο: «Όταν μιλάει ο Κούγιας θα ακούτε» – «Δε πάτε να κάνετε καμιά εκπομπή καλύτερα;»

zappit.gr
Στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βγήκε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση της […] The post Ο Αλέξης Κούγιας έκανε χαμό στον αέρα του Mega κι έκλεισε το τηλέφωνο: «Όταν μιλάει ο Κούγιας θα ακούτε» – «Δε πάτε να κάνετε καμιά εκπομπή καλύτερα;» appeared first on Zappit.
17:00 30/03/2024

Επιμένει ο Κούγιας με δήλωση «βόμβα»: «Αν δεν αθωωθεί η Πισπιρίγκου, παρατάω την δικηγορία» (vid)

Gazzetta
Ο Αλέξης Κούγιας λίγες ώρες μετά την απόφαση για την Ρούλα Πισπιρίγκου, ξεκαθάρισε ότι δεν αθωωθεί θα παρατήσει την δικηγορία.
12:00 30/03/2024

Κούγιας για την ενοχή Πισπιρίγκου: «Θα καταθέσουμε έφεση, εξεπλάγην με την απόφαση του δικαστηρίου»

empisteutiko.gr
Την πρώτη του δήλωση μετά την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο έκρινε ένοχη την Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έκανε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος έκανε λόγο «για ένα τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μια μεγάλη δικαστική πλάνη». «Βεβαίως είχα προειδοποιηθεί από την αρχή από συναδέλφους ακόμα της κυρίας προέδρου ότι […] The post Κούγιας για την ενοχή Πισπιρίγκου: «Θα καταθέσουμε έφεση, εξεπλάγην με την απόφαση του δικαστηρίου» appeared first on Empisteutiko.gr.
18:58 29/03/2024

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Πρόκειται για μεγάλη δικαστική πλάνη – Δεν ζητήσαμε ελαφρυντικά

aek1924.gr
Περιμένω με νομική αγωνία την καθαρογραφή της απόφασης, να δω το σκεπτικό και σε ποιο αποδεικτικό στοιχείο βασίστηκε, ανέφερε ο συνήγορος της 35χρονης μετά την καταδίκη της Τη έκπληξή του για την απόφαση του δικαστηρίου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, εξέφρασε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, προσθέτοντας πως δεν θα ζητήσει χορήγηση ελαφρυντικών για την 35χρονη. […] The post Κούγιας για Πισπιρίγκου: Πρόκειται για μεγάλη δικαστική πλάνη – Δεν ζητήσαμε ελαφρυντικά appeared first on AEK1924.gr.
13:37 29/03/2024

Αλέξης Κούγιας: Η πρώτη αντίδραση μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο»

tlife.gr
Μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις To άρθρο Αλέξης Κούγιας: Η πρώτη αντίδραση μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 29/03/2024

Αλέξης Κούγιας για Πέτρο Κουσουλό: «Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή – Τα τελευταία χρόνια ήταν χωρίς δουλειά»

govastileto.gr
Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα ρωτήθηκε για την τηλεοπτική επιστροφή του Πέτρου Κουσουλού με τη νέα του εκπομπή, «Ανοιχτές Υποθέσεις» στο Open. Ο γνωστός ποινικολόγος δεν γνώριζε για την πρεμιέρα της εκπομπής κι ανέφερε: «Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή. Δεν γνωρίζω, κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο ποτέ για να […]
22:00 22/03/2024

Πέτρος Κουσουλός για Αλέξη Κούγια: «Να πάει στην Νικολούλη να ψάξει σε ποιο κανάλι κάνω εκπομπή»

thecaller.gr
Απάντηση στον Αλέξη Κούγια έδωσε ο Πέτρος Κουσουλός που είπε στην Κατερίνα Καινούργιου αναφορικά με τη νέα εκπομπή του δεύτερου πως «Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή – Τα τελευταία χρόνια χωρίς ήταν χωρίς δουλειά».Απάντηση στον Αλέξη Κούγια έδωσε ο Πέτρος Κουσουλός που είπε στην Κατερίνα Καινούργιου αναφορικά με τη νέα εκπομπή του δεύτερου πως «Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή – Τα τελευταία χρόνια χωρίς ήταν χωρίς δουλειά».Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα ρωτήθηκε για την τηλεοπτική επιστροφή του Πέτρου Κουσουλού με τη νέα […]
14:00 22/03/2024

«Χείμαρρος» ο Κούγιας στη δίκη Πισπιρίγκου: «Ένας αδίστακτος παλιάνθρωπος που παγίδευσε μια χαροκαμένη μάνα»

empisteutiko.gr
Συνεχίστηκε σήμερα, Πέμπτη, η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση της δολοφονίας της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, με την αγόρευση του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια, ο οποίος σκοπεύει, όπως είπε, να ολοκληρώσει μέχρι αύριο. Ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του εντατικολόγου, Ανδρέα Ηλιάδη, τον οποίο χαρακτήρισε ως «έναν αδίστακτο παλιάνθρωπο που παγίδευσε μια χαροκαμένη μάνα». «Ρε Ηλιάδη ποτέ λες […] The post «Χείμαρρος» ο Κούγιας στη δίκη Πισπιρίγκου: «Ένας αδίστακτος παλιάνθρωπος που παγίδευσε μια χαροκαμένη μάνα» appeared first on Empisteutiko.gr.
20:58 21/03/2024

Η αγόρευση του Αλέξη Κούγια στη δίκη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

thebest.gr
Την αγόρευσή του συνέχισε σήμερα (21/3/24) ο Αλέξης Κούγιας, στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου… Ο δικηγρόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, αρχικά δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα όσα έχουν ειπωθεί για τον ίδιο, ότι καθυστερεί τη διαδικασία.
19:00 21/03/2024

ΑΕΛ και Κούγιας προσπάθησαν ν’ αποκλείσουν την ΑΕΚ Β’ απ’ τα playoffs

aek1924.gr
Η Λάρισα και ο Αλέξης Κούγιας με… ανύπαρκτες αιτιάσεις, προσπάθησαν να μπλοκάρουν την συμμετοχή της ΑΕΚ Β’, στα playoffs της Super League 2. Πριν την έναρξη της κλήρωσης των playoffs της Super League 2, η Λάρισα, έκανε προσπάθεια για ν’ αποκλείσει την ΑΕΚ Β’ απ’ τα playoffs, ισχυριζόμενη ότι θα υπάρξει αλλοίωση του πρωταθλήματος, λόγω […] The post ΑΕΛ και Κούγιας προσπάθησαν ν’ αποκλείσουν την ΑΕΚ Β’ απ’ τα playoffs appeared first on AEK1924.gr.
18:37 19/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load