Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ετοιμάζει τηλεοπτικό comeback

10:51 - 11/07/2020

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παραχώρησε μια εφ’ όλης της στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών. Η αγαπημένη μαγείρισσα […] The post Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ετοιμάζει τηλεοπτικό comeback appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μιλάει για τη νέα της τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΙ…

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παραχώρησε μια εφ’ όλης της στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών. Η αγαπημένη μαγείρισσα αποκάλυψε τα νέα της επαγγελματικά σχέδια προδίδοντας πως ετοιμάζει το τηλεοπτικό της comeback! Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε αυτή την περίοδο; Τρέχω πυρετωδώς για το site μου, www.argiro.gr. Παράλληλα, καθημερινά ανεβάζω συνταγές στο κανάλι μου στο Youtube, argigo barbarigou, και είμαι σε συζητήσεις για μια νέα εκπομπή μαγειρικής. Έχεις φανατικό κοινό, που σε ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια. Πώς αποφάσισες να ξαναγυρίσεις στην τηλεόραση με κάτι δικό σου; Αυτό είναι μια σκέψη που έχει γίνει και στο παρελθόν, καθώς κάθε χρόνο είχα προτάσεις, αλλά για κάποιους λό

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο