#Σάσα Σταμάτη

Ελεονώρα Μελέτη: «Επί τρία χρόνια κάθε μέρα “δολοφονούσαν” την προσωπικότητα μου»

tlife.gr
Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το ένθετο Secret των To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Επί τρία χρόνια κάθε μέρα “δολοφονούσαν” την προσωπικότητα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 22/04/2024

Ελεονώρα Μελέτη: «Επί τρία χρόνια κάθε μέρα δολοφονούσαν την προσωπικότητα μου»

zappit.gr
Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το ένθετο Secret των Παραπολιτικών […] The post Ελεονώρα Μελέτη: «Επί τρία χρόνια κάθε μέρα δολοφονούσαν την προσωπικότητα μου» appeared first on Zappit.
22:00 20/04/2024

Γιάννης Καπετάνιος: «Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή τελείωσε, έκλεισε ο κύκλος»

zappit.gr
Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Καπετάνιος. Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ο κύκλος […] The post Γιάννης Καπετάνιος: «Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή τελείωσε, έκλεισε ο κύκλος» appeared first on Zappit.
11:00 20/04/2024

Πύρρος Δήμας για Αφροδίτη Σκαφίδα: «Στο πρόσωπο της βρήκα μια σύντροφο που έχει τα ίδια πιστεύω με εμένα»

govastileto.gr
Ο εμβληματικός Ολυμπιονίκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής µε τη Ν.∆. Πύρρος Δήμας παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και μίλησε για τους στόχους του, αλλά και την προσωπική του ζωή. Πρόσφατα ενωθήκατε µε τα ιερά δεσμά του γάμου µε την αθλήτρια Αφροδίτη Σκαφίδα και περιμένετε το πέμπτο παιδί σας… Τι σας έκανε να προχωρήσετε σε ένα τόσο […]
19:00 07/04/2024

Βούλα Πατουλίδου: «Ήρθε η ώρα να µε ψηφίσει και η µάνα µου στις Ευρωεκλογές»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βούλα Πατουλίδου στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη με αφορμή […] The post Βούλα Πατουλίδου: «Ήρθε η ώρα να µε ψηφίσει και η µάνα µου στις Ευρωεκλογές» appeared first on Zappit.
18:00 23/03/2024

Σάσα Σταμάτη: Η τελευταία της συνάντηση με την Καλή Καλό και το «αντίο» – Τι της είχε ζητήσει η ηθοποιός;

tlife.gr
Σε ηλικία 98 ετών έφυγε η ηθοποιός Καλή Καλό η οποία το τελευταίο διάστημα ζούσε στο To άρθρο Σάσα Σταμάτη: Η τελευταία της συνάντηση με την Καλή Καλό και το «αντίο» – Τι της είχε ζητήσει η ηθοποιός; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 08/03/2024

Φίλιππος Τσαγκρίδης: «Είναι απόλαυση να μαγειρεύεις για τους αγαπημένους σου ανθρώπους»

tlife.gr
Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στο ένθετο Secret και τη Σάσα Σταμάτη. Ο γνωστός To άρθρο Φίλιππος Τσαγκρίδης: «Είναι απόλαυση να μαγειρεύεις για τους αγαπημένους σου ανθρώπους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 24/02/2024

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Ψάχνω κόμμα για να κατέβω στις ευρωεκλογές»

zappit.gr
Συνέντευξη στη Secret και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η νικήτρια του Big Brother 2020 απέχει από […] The post Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Ψάχνω κόμμα για να κατέβω στις ευρωεκλογές» appeared first on Zappit.
11:00 10/02/2024

Μικαέλα Φωτιάδη μετά την επίθεση που δέχτηκε: «Έχω κάποιες φίλες φίδια που κάθονται και λένε για μένα πράγματα»

govastileto.gr
Η Σταρ Ελλάς 2015 και πρώην παίκτρια του GNTM, Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία πριν από λίγες ώρες σόκαρε τους διαδικτυακούς της φίλους, όταν δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες της όπου φαίνεται η ίδια βαριά χτυπημένη. Η Μικαέλα Φωτιάδη μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη για γνωστή εφημερίδα τόνισε: «Έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα και ανησυχούν οι […]
11:00 08/02/2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την πιο άσχημη στιγμή της ζωής της: «Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό»

zappit.gr
Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Τραϊάνα Ανανία. Η ηθοποιός απάντησε για τον έρωτα, […] The post Η Τραϊάνα Ανανία για την πιο άσχημη στιγμή της ζωής της: «Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό» appeared first on Zappit.
09:00 05/02/2024

Βρυξέλλες: Στη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη ο Βουλευτής Σταύρος Παπασωτηρίου

e-ptolemeos.gr
Στο πλαίσιο επίσκεψής του στις Βρυξέλλες, ο βουλευτής Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου έδωσε συνέντευξη στη δημοσιογράφο από τα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” Σάσα Σταμάτη, με το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο να το μοιράζεται μέσω story ο βουλευτής.
15:53 01/02/2024

Μικρούτσικος για την σύντροφό του: «Σκίστηκε για να φέρνει ένα μεροκάματο, έγινε βενζινού»

irafina.gr
Για την αγαπημένη του σύντροφο, η οποία στάθηκε δίπλα του σε όλες τις δυσκολίες μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρωτήθηκε, εάν η Ελένη είναι ο φύλακας-άγγελός του, με τον γνωστό παρουσιαστή να απαντά πως είναι εξαιρετική. «Γιατί να πεις ότι το […]
01:46 29/01/2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Από τη μία μέρα στην άλλη, έφτασα να είμαι “πένης και αλήτης”

eretikos.gr
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη. Ο παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την περίοδο που υπέστη οικονομική καταστροφή. «Όταν συνέβη η οικονομική μου καταστροφή, έχασα τα πάντα μέσα σε μία εβδομάδα. Από τη μία μέρα στην άλλη, έφτασα να είμαι “πένης και αλήτης”. Καταλαβαίνεις πώς το λέω, να μην […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
15:58 27/01/2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το ήπια το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους

Newsit
«Έχασα τα πάντα μέσα σε μία εβδομάδα, έφτασα να είμαι πένης και αλήτης», λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την περίοδο που υπέστη οικονομική καταστροφή. «Όταν συνέβη η οικονομική μου καταστροφή, έχασα τα πάντα μέσα σε μία ... Περισσότερα To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: Το ήπια το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 27/01/2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Όλο αυτό είναι “καρφωτή” από κάποια γκόµενα που ζηλεύει»

zappit.gr
Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας απάντησε για τον χαμό […] The post Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Όλο αυτό είναι “καρφωτή” από κάποια γκόµενα που ζηλεύει» appeared first on Zappit.
09:00 27/01/2024

Συγκλονίζει η Κατερίνα Τσάβαλου: «Μου λείπει, ήταν 26 χρόνων κι έφυγε από καρκίνο στο νωτιαίο μυελό»

thecaller.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Κατερίνα Τσάβαλου. Η ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, τόνισε πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, ενώ αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Κατερίνα Τσάβαλου. Η ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, τόνισε πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, ενώ αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Έχεις μία κόρη, τη Μαρία-Μελίνα, που είναι έξι χρόνων. Πώς είναι οι σχέσεις σας; Είναι η καλύτερη […]
10:00 24/01/2024

Στεφανία Γονίδη: «Ο Χάρης Κωστόπουλος ήταν οικογένειά μου»

zappit.gr
Στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Στεφανία Γονίδη. Η τραγουδίστρια απάντησε για τη σχέση της […] The post Στεφανία Γονίδη: «Ο Χάρης Κωστόπουλος ήταν οικογένειά μου» appeared first on Zappit.
09:00 23/01/2024

Άλεξ Μάντη: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να με αναγνωρίσει, τον έχω δει δυο φορές στη ζωή μου»

tlife.gr
Η τραγουδίστρια Άλεξ Μάντη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη. Η ταλαντούχα To άρθρο Άλεξ Μάντη: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να με αναγνωρίσει, τον έχω δει δυο φορές στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 17/01/2024

Ρούλα Καρακατσάνη για Θύμιο Καρακατσάνη: «Το μάρμαρο που τον σκεπάζει είναι 2,5 τόνους, δυστυχώς θα ταφώ με την πεθερά μου»

zappit.gr
Τη Ρούλα Καρακατσάνη, την επί 45 χρόνια σύζυγο του αείμνηστου ηθοποιού Θύμιου Καρακατσάνη, συνάντησε η Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή συγγραφέας […] The post Ρούλα Καρακατσάνη για Θύμιο Καρακατσάνη: «Το μάρμαρο που τον σκεπάζει είναι 2,5 τόνους, δυστυχώς θα ταφώ με την πεθερά μου» appeared first on Zappit.
21:00 11/01/2024

Στάθης Αγγελόπουλος: «Δύσκολα θα σκεφτόμουν τρίτο γάμο και τρίτο παιδί, έχει καεί η γούνα μου στο παρελθόν»

zappit.gr
Ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε στην εφημερίδα On Time και στην Σάσα Σταμάτη για τις δικαστικές διαμάχες με τις πρώην συζύγους […] The post Στάθης Αγγελόπουλος: «Δύσκολα θα σκεφτόμουν τρίτο γάμο και τρίτο παιδί, έχει καεί η γούνα μου στο παρελθόν» appeared first on Zappit.
08:00 04/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load