Τελικά... το μέγεθος μετράει; - Η Ελένη Φουρέιρα απαντάει (βίντεο)

12:26 - 11/07/2020

Αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Φουρέιρα! Η γνωστή τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε χθες το βράδυ από τον Θέμη Γεωργαντά, όπου και απάντησε σε πολλές «πιπεράτες» ερωτήσεις του.  Εκεί λοιπόν η πασίγνωστη τραγουδίστρια κλήθηκε να απαντήσει σε αρκετές σεξουαλικού περιεχομένου, όπως για παράδειγμα εάν έχει βρεθεί σε ερωτική συνεύρεση κάποια στιγμή σε αυτό, η τραγουδίστρια ήταν σαφής.  «Όχι. Δεν έχω κάνει τίποτα. Τόσα χρόνια. Εκεί δουλεύω. Πότε προλαβαίνεις να κάνεις σεξ, αγάπη μου; Θα τελειώσεις από τη σκηνή, μέχρι να ξεϊδρώσεις, να αλλάξεις μαλλιά και ρούχα, πότε θα το κάνεις;. Εγώ δεν έχω το καμαρίνι σαν δεύτερο σπίτι μου. Έχω το σπιτάκι μου και αν θέλω να κάνω τέτοια πράγματα τα κάνω στο σπιτάκι μου, όχι στο

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις