Αντετοκούνμπο: "Το σπίτι μου στην Ελλάδα ήταν μικρότερο από το δωμάτιό μου στο Ορλάντο"
15:39 - 12/07/2020
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε τα πράγματα στην σωστή τους βάση ενόψει της επανέναρξης της σεζόν του ΝΒΑ στο Ορλάντο, λέγοντας ότι το διαμέρισμα που έμενε στην Ελλάδα ήταν μικρότερο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντετοκούνμπο : «Το σπίτι μου στην Ελλάδα, πριν έρθω στο ΝΒΑ, ήταν μικρότερο από το δωμάτιο που έχω εδώ»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μία εκπληκτική δήλωση για το θέμα του ξενοδοχείου στο Ορλάντο.
Διαβάστε το στο Αντετοκούνμπο: Το σπίτι μου στην Ελλάδα ήταν μικρότερο από το δωμάτιό μου στο Ορλάντο
Έτοιμος για την επανέναρξη του NBA είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Διαβάστε το στο NewsBombΑντετοκούνμπο: «Το σπίτι μου στην Ελλάδα ήταν μικρότερο από το δωμάτιό μου στο Ορλάντο» (Video)
ΑΘΛΗΤΙΚA
Μπορεί τα παράπονα να διαδέχονται το ένα το άλλο για τη «φούσκα» του Ορλάντο, όπου έχουν καταλύσει οι Μπακς και άλλες 21 ομάδες, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε στόματα.
Αναφερόμενος στο διαμέρισμα όπου έμενε με τους γονείς και τα αδέλφια του στα Σεπόλια, ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ είπε: «Το διάμερισμά μου στην Ελλάδα, πριν έρθω στο ΝΒΑ, ήταν πιο μικρό από αυτό το δωμάτιο...».
BACK TO WORK. pic.twitter.com/3fBflAyZva
— Milwaukee Bucks (@Bucks) July 11, 2020
ΜπακςορλάντοΣεπόλιαΓιάννης ΑντετοκούνμποHas video: Exclude from popular: 0
Διαβάστε το στο topontiki.grΑφοπλιστικός Αντετοκούνμπο: "Το σπίτι μου στην Ελλάδα ήταν μικρότερο από το δωμάτιό μου στο Ορλάντο"
Έστειλε μηνυμα σε όσους διαμαρτύρονται για τον περιορισμό του χώρου τους
Διαβάστε το στο thetoc.grΑντετοκούνμπο: «Το σπίτι μου στην Ελλάδα ήταν μικρότερο από το δωμάτιό μου στο Ορλάντο»
Ο Έλληνας σούπερ σταρ ανέβασε και φωτογραφίες από την προπόνηση των Μπακς στο Ορλάντο, τονίζοντας πως «πρέπει να τελειώσουμε ότι ξεκινήσαμε»
Διαβάστε το στο mononews.grΑντετοκούνμπο: “Το σπίτι μου στην Ελλάδα ήταν μικρότερο από το δωμάτιό μου στο Ορλάντο”
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε τα πράγματα στην σωστή τους βάση ενόψει της επανέναρξης της σεζόν του ΝΒΑ στο Ορλάντο, λέγοντας ότι το διαμέρισμα που έμενε στην Ελλάδα ήταν μικρότερο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει. Οι 22 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην επανέναρξη της σεζόν βρίσκονται στο Ορλαντο (τζάμπολ στις 30 Ιουλίου), έχοντας ξεκινήσει […]
The post Αντετοκούνμπο: “Το σπίτι μου στην Ελλάδα ήταν μικρότερο από το δωμάτιό μου στο Ορλάντο” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΓιάννης Αντετοκούνμπο: Το σπίτι μου στην Ελλάδα ήταν μικρότερο από το δωμάτιό μου στο Ορλάντο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για το δωμάτιό του στη «φούσκα» του Ορλάντο, όπου έχει καταλύσει μαζί με τους Μιλγουόκι Μπακς και άλλες 21 ομάδες και η απάντησή του ήταν αποστομωτική. Αφού γύρισε τον χρόνο πολύ πίσω και συγκεκριμένα, όταν έμενε μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια του στα Σεπόλια, είπε: «Το διαμέρισμά μου στην […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΑντετοκούνμπο: Το σπίτι μου στην Ελλάδα ήταν μικρότερο από το δωμάτιό μου στο Ορλάντο
Έτοιμος για την επανέναρξη του NBA είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Διαβάστε το στο Cnn.grΑντετοκούνμπο : «Το σπίτι μου στην Ελλάδα, πριν έρθω στο ΝΒΑ, ήταν μικρότερο από το δωμάτιο που έχω εδώ»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μία τρομερή δήλωση για το θέμα του ξενοδοχείου στο Ορλάντο.
Διαβάστε το στο to10.gr