Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Λευτέρης Πετρούνιας - Και πάλι έγκυος η Βασιλική Μιλλούση (φωτο)

20:37 - 12/07/2020

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Λευτέρης Πετρούνιας καθώς η Βασιλική Μιλλούση είναι και πάλι έγκυος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Το ζευγάρι το ανακοίνωσε μέσω Instagram. Συγκεκριμένα η Βασιλική Μιλλούση έγραψε: «Ίδιος μέρος,διπλή χαρά...ναι είμαι έγκυος ξανά???????????? #pregnant #pregnancyannouncement #blessed #happy» View this post on Instagram Ίδιος μέρος,διπλή χαρά...ναι είμαι έγκυος ξανά???????????? ________________ #pregnant #pregnancyannouncement #blessed #happy A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on Jul 12, 2020 at 10:00am PDT

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γονείς για δεύτερη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση – Η τρυφερή φωτογραφία!

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν η Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας. Λίγους μήνες μετά την γέννηση του πρώτου τους παιδιού, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η πρωταθλήτρια ανακοίνωσαν τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους. Την είδηση γνωστοποίησε η Βασιλική Μιλλούση με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram στην οποία πρωταγωνιστούν... The post Γονείς για δεύτερη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση – Η τρυφερή φωτογραφία! appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γονείς θα γίνουν για δεύτερη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση - Η τρυφερή ανάρτηση τους

"Ίδιο μέρος, διπλή χαρά…ναι είμαι έγκυος ξανά", έγραψε η Βασιλική Μιλλούση.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις