#Βασιλική Μιλλούση

Η Σοφία Πετρούνια ετοιμάζεται για τους πρώτους της αγώνες και το μετάλλιο το έδωσαν οι fans ήδη

queen.gr
Η Βασιλική Μιλλούση διδάσκει ενόργανη γυμναστική σε παιδιά με απόλυτη επιτυχία. Το νέο βίντεο με την 4χρονη Σοφία Πετρούνια και οι ωραιότερες φωτογραφίες της αθλήτριας με τις κόρες της.Περισσότερα...
19:10 11/04/2024

Νίκος Χαρδαλιάς: Αυτοί είναι οι 19 αντιπεριφερειάρχες Αττικής και οι 16 εντεταλμένοι σύμβουλοι

lamianow.gr
Τους νέους χωρικούς και θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, καθώς και τους Εντεταλμένους Συμβούλους, όρισε την Παρασκευή ο ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς. Στο νέο διοικητικό σχήμα, ορίστηκε για πρώτη φορά μετά την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, θέση στην οποία τοποθετήθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Χριστίνα Κεφαλογιάννη. Οι θέσεις των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών καλύφθηκαν ως εξής: - Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών: Κωνσταντίνος Ζώμπος - Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής: Βασιλική (Βίκυ) Καβαλλάρη - Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών: Λουκία Κεφαλογιάννη - Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών: Χρήστος Θεοδ
15:37 05/01/2024

Βασιλική Μιλλούση: Γυμνάζεται με την κόρη της με το πιο ανατρεπτικό look

mothersblog.gr
Η Βασιλική Μιλλούση και η μικτρή Σοφία γυμνάζονται στο σπίτι φορώντας ασορτί πιτζάμες.Περισσότερα...
16:37 02/01/2024

Βασιλική Μιλλούση: «Όταν διαχειριζόμουν τις ήττες μου, έπρεπε να διαχειριστώ και την απόλυτη επιτυχία του Λευτέρη»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου έδωσε συνέντευξη η Βασιλική Μιλλούση. Η πρωταθλήτρια της ενόργανης μίλησε για την απόφαση […] The post Βασιλική Μιλλούση: «Όταν διαχειριζόμουν τις ήττες μου, έπρεπε να διαχειριστώ και την απόλυτη επιτυχία του Λευτέρη» appeared first on Zappit.
15:00 14/12/2023

Λευτέρης Πετρούνιας: Γενέθλια αγκαλιά με την Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ο Λευτέρης Πετρούνιας, σήμερα Πέμπτη 30 Νοεμβρίου γιόρτασε τα γενέθλιά του αγκαλιά με τις γυναίκες τις To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας: Γενέθλια αγκαλιά με την Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 30/11/2023

Βασιλική Μιλλούση: «Ήταν μία πολύ πιεστική περίοδος για εμένα, ήμουν μόνη μου με δύο παιδιά»

tlife.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» έκαναν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση. Το ζευγάρι, To άρθρο Βασιλική Μιλλούση: «Ήταν μία πολύ πιεστική περίοδος για εμένα, ήμουν μόνη μου με δύο παιδιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 13/11/2023

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τίμησε τους αθλητές-γονείς που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»

filathlos.gr
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τίμησε τους αθλητές-γονείς που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» 10/11/2023 Tους αθλητές και τις αθλήτριες που είναι γονείς και εξασφάλισαν εντός του 2023, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», τίμησε η Eπιτροπή Ισότητας Φύλων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα υπέρ της Ισότητας στον αθλητισμό. Οι αθλητές που τιμήθηκαν είναι: Ευθύμιος Μίτας, Σκοποβολή Λευτέρης Πετρούνιας, Γυμναστική Γιάννης Φουντούλης, Υδατοσφαίριση Κριστιάν Γκολομέεβ, Κολύμβηση Στην εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος, η Υφυπουργός Κοινωνικής Συν
13:46 10/11/2023

Λευτέρης Πετρούνιας: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης του – «Ήρθε στη ζωή μου την πιο δύσκολη στιγμή»

tlife.gr
Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση, καθώς η μεγαλύτερη To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης του – «Ήρθε στη ζωή μου την πιο δύσκολη στιγμή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 05/11/2023

Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη της έφτιαξε την τούρτα της για τα 4α γενέθλιά της – Βίντεο

tlife.gr
Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για τον Λευτέρη Πετρούνια και την Βασιλική Μιλλούση, καθώς η κόρη τους, To άρθρο Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη της έφτιαξε την τούρτα της για τα 4α γενέθλιά της – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 04/11/2023

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Οικογενειακή απόδραση στο Μέτσοβο

okmag.gr
Μετά την επιστροφή του από την Αμβέρσα και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας ταξίδεψε οικογενειακώς την περασμένη εβδομάδα μαζί με τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες τους, Λένια και Σοφία, στο Μέτσοβο. «Γιατί πάντα ο πιο δυνατός μας “κρίκος” είναι η οικογένεια» […] The post Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Οικογενειακή απόδραση στο Μέτσοβο appeared first on OK! Magazine.
19:58 04/11/2023

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Οικογενειακή απόδραση με τις κόρες τους στο Μέτσοβο

govastileto.gr
Ένα διάλειμμα από την επιβαρυμένη καθημερινότητά τους θέλησαν να κάνουν ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη Βασιλική Μιλλούση με τις δύο κόρες τους. Το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για το ζευγάρι και κυρίως για τον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε από την Αμβέρσα, όπου έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και κατέκτησε τη […]
01:00 28/10/2023

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Μίνι απόδραση με τις κόρες τους στο Μέτσοβο – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ένα διάλειμμα από την επιβαρυμένη καθημερινότητά του θέλησαν να κάνουν ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη Βασιλική To άρθρο Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Μίνι απόδραση με τις κόρες τους στο Μέτσοβο – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 26/10/2023

Πετρούνιας - Μιλλούση: Eξόρμηση σε ορεινό προορισμό με τις κόρες τους

queen.gr
Τα πρώτα στιγμιότυπα από την εκδρομή τους μοιράστηκε η Βασιλική Μιλλούση.Περισσότερα...
20:17 26/10/2023

Βασιλική Μιλλούση για Λευτέρη Πετρούνια: «Όλα αυτά που λένε για μετά το γάμο δεν ισχύουν σε εμάς» – Η ανάρτηση για την επέτειό τους

tlife.gr
Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση γιορτάζουν σήμερα την δεύτερη επέτειο του θρησκευτικού γάμου τους. To άρθρο Βασιλική Μιλλούση για Λευτέρη Πετρούνια: «Όλα αυτά που λένε για μετά το γάμο δεν ισχύουν σε εμάς» – Η ανάρτηση για την επέτειό τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:10 25/09/2023

Βασιλική Μιλλούση: Επέτειος γάμου με τον Λευτέρη Πετρούνια – Η τρυφερή ανάρτησή της

instyle.gr
Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δύο αθλητές έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με δύο πανέμορφες κορούλες, τη Σοφία και την Ελένη και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Για τη Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή, καθώς γιορτάζουν […] The post Βασιλική Μιλλούση: Επέτειος γάμου με τον Λευτέρη Πετρούνια – Η τρυφερή ανάρτησή της appeared first on InStyle.
18:46 25/09/2023

Πετρούνιας - Μιλλούση: Φώτο από το make over του παιδικού δωματίου

queen.gr
Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έκαναν make over στο παιδικό δωμάτιο.Περισσότερα...
20:17 19/09/2023

Βασιλική Μιλλούση: Οι απίθανες σχολικές τσάντες των κοριτσιών της

queen.gr
«Πώς πάνε οι δικές σας πρώτες μέρες στο σχολείο;» έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στο Instagram της.Περισσότερα...
10:17 16/09/2023

Βασιλική Μιλλούση: Έτσι πάνε οι κόρες της στο σχολείο

mothersblog.gr
«Πώς πάνε οι δικές σας πρώτες μέρες στο σχολείο;» έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στο Instagram της.Περισσότερα...
08:37 16/09/2023

Βασιλική Μιλλούση: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τον Νίκο Χαρδαλιά

okmag.gr
Υποψήφια με τον Νίκο Χαρδαλιά στον Νότιο Τομέα της Αττικής θα είναι και η Βασιλική Μιλλούση. Η διάσημη Ελληνίδα αθλήτρια αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στον πολιτικό στίβο και να ασχοληθεί με τα κοινά στην περιφέρεια Αττικής. Η Βασιλική Μιλλούση είναι διακεκριμένη αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, σύζυγος του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και μητέρα […] The post Βασιλική Μιλλούση: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τον Νίκο Χαρδαλιά appeared first on OK! Magazine.
12:58 12/09/2023

Βασιλική Μιλλούση: Αγκαλιά στο γυμναστήριο με τον Λευτέρη Πετρούνια

govastileto.gr
Στην καθημερινότητά τους και στις δουλειές τους έχουν επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες η Βασιλική Μιλλούση με τον Λευτέρη Πετρούνια. Ο γνωστός Ολυμπιονίκης και η σύζυγός του που διατηρούν τον δικό τους χώρο γυμναστικής, καθημερινά βρίσκονται εκεί τόσο για να γυμναστούν οι ίδιοι, αλλά και για τα μαθήματα όπου διδάσκουν. Το πρωί της Τρίτης 5/9 […]
23:00 06/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load