Αντετοκούνμπο: «Το σπίτι μου στην Ελλάδα ήταν μικρότερο από το δωμάτιό μου στο Ορλάντο»

00:15 - 13/07/2020

Έβαλε τα πράγματα στην σωστή τους βάση ενόψει της επανέναρξης της σεζόν του ΝΒΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντετοκούνμπο: «Το σπίτι μου στην Ελλάδα ήταν μικρότερο από το δωμάτιό μου στο Ορλάντο» - BINTEO

Μπορεί τα παράπονα να διαδέχονται το ένα το άλλο στη «φούσκα» του Ορλάντο, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσπευσε να δώσει το παράδειγμα! Διαβάστε περισσότερα στο sportin.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αντετοκούνμπο: Το σπίτι μου στην Ελλάδα ήταν μικρότερο από το δωμάτιό μου στο Ορλάντο

Έτοιμος για την επανέναρξη του NBA είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σουπερ σταρ βρίσκεται στο Ορλάντο μαζί με τους Μιλγουόκι Μπακς προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για την επανέναρξη της δράσης στον «μαγικό κόσμο». Μάλιστα ο Αντετοκούνμπο με δηλώσεις του στάθηκε στα παραπόνα που κάνουν πολλοί συναθλητές του, οι οποίοι καταγγέλουν ότι οι εγκαταστάσεις που φιλοξενούνται δεν είναι στην κατάσταση που πρέπει. Συγκεκριμένα γύρισε τον χρόνο πολύ πίσω […]

Διαβάστε το στο glocal.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας