Δήμητρα Αλεξανδράκη: Είχε ατύχημα την ημέρα των γενεθλίων της-Κάλεσαν το ΕΚΑΒ

10:45 - 13/07/2020

Τα γενέλθιά της γιόρτασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη το βράδυ της Κυριακής παρέα με λίγους φίλους ωστόσο το πάρτι είχε μία άσχημη έκβαση αφού η όμορφη...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της και της… έπεσε η τούρτα! [video]

Τα 30α γενέθλιά έχει σήμερα η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η μελαχρινή καλλονή, ωστόσο, το γιόρτασε με ένα μεγάλο, το βράδυ της Κυριακής, παρουσία πολλών φίλων και ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της και της… έπεσε η τούρτα! [video] δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Είχε ατύχημα την ημέρα των γενεθλίων της - Κάλεσαν το ΕΚΑΒ

Τα γενέλθιά της γιόρτασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη το βράδυ της Κυριακής παρέα με λίγους φίλους, ωστόσο το πάρτι είχε μία άσχημη...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»