#ΕΚΑΒ

Τραμ: Τραυματισμός ανηλίκου από συρμό στη Γλυφάδα

logiastarata.gr
Στο σημείο κλήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Τροχαία. Ανήλικος τραυματίστηκε σήμερα, Δευτέρα στις 16:26, όταν επιχείρησε να διασχίσει τον τροχιόδρομο του Τραμ, σε σημείο διέλευσης πεζών, μεταξύ των στάσεων Πλατεία Κατράκη και Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας και είχε επαφή με όχημα του Τραμ. Λόγω του συμβάντος σημειώνονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια της Γραμμής 7 Ασκληπιείο Βούλας – […] The post Τραμ: Τραυματισμός ανηλίκου από συρμό στη Γλυφάδα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
20:26 21/10/2024

Τραμ παρέσυρε παιδί στη Γλυφάδα – Προσπάθησε να διασχίσει τον τροχιόδρομο από διάβαση πεζών

Newsbeast.gr
Ένας ανήλικος τραυματίστηκε τη Δευτέρα το απόγευμα από διερχόμενο τραμ στο κέντρο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το athenstransport, λίγο μετά τις 16:20 ο ανήλικος προσπάθησε να διασχίσει τον τροχιόδρομο του Τραμ από σημείο διέλευσης πεζών μεταξύ των στάσεων Πλατεία Κατράκη και Παλαιό Δημαρχείο και είχε επαφή με διερχόμενο συρμό του Τραμ. Στο σημείο κλήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Τροχαία. Εξαιτίας του συμβάντος σημειώνονταν καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής 7 του Τραμ Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά.
20:21 21/10/2024

Αυτοκίνητο τούμπαρε έξω από τη Λαμία – Τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός

Newsbeast.gr
Εκτροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21/10 λίγο έξω από τη Λαμία και συγκεκριμένα στο χωριό Ανθήλη. Από τον ανταποκριτή μας στη Στερεά Ελλάδα Lamia Report Το όχημα που είχε πορεία προς τη Λαμία εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε εκτός δρόμου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ. Από το ντελαπάρισμα το αυτοκίνητο είχε σοβαρές ζημιές, με τον οδηγό να βγαίνει από αυτό έχοντας μόνο γρατζουνιές.
20:20 21/10/2024

Γλυφάδα: Τραμ παρέσυρε παιδί - Αστυνομία και ΕΚΑΒ στο σημείο

Παραπολιτικά
Τραμ χτύπησε παιδί, που προσπάθησε να διασχίσει τον τροχιόδρομο, σε σημείο διέλευσης πεζών, στην περιοχή της Γλυφάδας
17:37 21/10/2024

Σέρρες: Σωτήρια η επέμβαση διασώστριας του ΕΚΑΒ για 26χρονο κυνηγό που αυτοπυροβολήθηκε στο πόδι

Παραπολιτικά
Ο κυνηγός μεταφέρθηκε με ελικόπτερο super puma στο Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου νοσηλεύεται
11:45 21/10/2024

Σέρρες: Κυνηγός αυτοτραυματίστηκε από απροσεξία – Τον έσωσε διασώστρια του ΕΚΑΒ (εικόνα)

in.gr
Ο κυνηγός αυτοτραυματίστηκε από απροσεξία όταν εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα τραυματίζοντας τον στον μηρό.
09:10 21/10/2024

Χανιά: Σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο - Τραυματίστηκε ο δικυκλιστής

ProtoThema.gr
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι παρέλαβαν και μετέφεραν τον τραυματία στο Νοσοκομείο Χανίων -  Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
21:45 19/10/2024

Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση του 27χρονου στη Θεσσαλονίκη – «Η μηχανή πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και τον χτύπησε άσχημα»

Newsbeast.gr
Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, που δημοσιεύει το Mega, μηχανή παρέσυρε έναν 27χρονο, ο οποίος περπατούσε στο πεζοδρόμιο, εκσφενδονίζοντάς τον μέτρα μακριά και τον εγκατέλειψε. Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και τα πόδια. Μάλιστα, όπως λέει ο πατέρας του, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και συνεχίζει να νοσηλεύεται, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. «Το παιδί έκανε μία επέμβαση στο καλάμι, του έβαλαν βίδες εκεί πέρα, αν εξαιρέσουμε τα πρηξίματα στο κεφάλι, πολ
23:48 18/10/2024

Δικυκλιστής βρήκε τραγικό θάνατο στο Ρέθυμνο – Συγκρούστηκε με βαρύ όχημα

Newsbeast.gr
Τραγικό θάνατο βρήκε δικυκλιστής στο Ρέθυμνο, όταν συγκρούστηκε μα βαρύ όχημα το απόγευμα της Παρασκευής σε δρόμο πίσω από την Ιερά Μονή Αρκαδίου. Όπως μεταδίδει το τοπικό Μέσο neakriti, ο άτυχος άνδρας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τετραξονικό όχημα, γεγονός που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του. Το ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο, ωστόσο, δεν μπορούσε να κάνει κάτι, καθώς ο άτυχος άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και ήταν ήδη νεκρός, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα του τροχαίου είχε διαμελιστεί.
23:47 18/10/2024

Φαράγγι του Βίκου: Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης 60χρονης

ProtoThema.gr
Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν 8 διασώστες της 5ης ΕΜΑΚ και της 5ης ΕΜΟΔΕ, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία
18:09 18/10/2024

Κρήτη: Τροχαίο με μηχανή στην Κρήτη - Έπεσε από γκρεμό έξι μέτρων και τραυματίστηκε στο κεφάλι ο οδηγός

ProtoThema.gr
Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να παραλαμβάνουν τον νεαρό μοτοσικλτιστή και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Χανίων
09:00 18/10/2024

Κρήτη: Σύγκρουση οχημάτων στα Χανιά - Δύο τραυματίες

ProtoThema.gr
Στον τόπο του συμβάντος έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά των δύο τραυματιών στο νοσοκομείο
22:00 15/10/2024

Καλαμάτα: Διασώθηκαν 77 μετανάστες και συνελήφθησαν οι 4 διακινητές τους

ProtoThema.gr
Ένας μετανάστης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ γιατί είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι – Το πλοίο είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια με προορισμό την Ιταλία
13:09 15/10/2024

Φιλιππιάδα: Συναγερμός για ηλικιωμένη που έπεσε σε βόθρο – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της

Newsbeast.gr
Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας 14/10 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν μια 86χρονη γυναίκα έπεσε σε βόθρο σπιτιού στην Φιλιππιάδα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Για την επιχείρηση ανάσυρσης, στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, ένα από τη Φιλιππιάδα και ένα από την 5η ΕΜΑΚ. Οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν διασωστικά εργαλεία και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την ηλικιωμένη, η οποία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της. Στο περιστατικό παρόντες ήταν και η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Στο συμβάν επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
02:11 15/10/2024

Ανατροπή νταλίκας στην Εύβοια – Εγκλωβίστηκε ο τραυματισμένος οδηγός

Newsbeast.gr
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/10) στην περιοχή Πανόραμα Ψαχνών στην Εύβοια. Μια νταλίκα γύρισε στο πλάι κάτω από άγνωστες συνθήκες και σύμφωνα με το τοπικό Μέσο evima ο οδηγός δεν μπορούσε να βγει από το βαρύ όχημα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του. Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού συνέβαλαν εθελοντές πυροσβέστες από τα Ψαχνά, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταφέρει στο νοσοκομείο τον τραυματισμένο άνδρα. Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το διάστημα της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε από παρακαμπτήριες οδούς.
21:57 14/10/2024

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στη Λάρισα – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Newsbeast.gr
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας γύρω στις 3 το μεσημέρι στη Λάρισα στο δρόμο Λάρισας-Φαρσάλων, μεταξύ του Ζαππείου και της Χαράς, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και δύο άλλοι να τραυματιστούν. Όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο larissanet, αμέσως στο σημείο βρέθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες από τα οχήματα. Επίσης, στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις για να διερευνήσουν τα αίτια του δυστυχήματος, αλλά και να ρυθμίσουν την κυκλοφορία στο σημείο.
21:57 14/10/2024

37χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Ρέθυμνο

Newsit
Νεκρή εντοπίστηκε μια 37χρονη μέσα στο σπίτι της στο Ρέθυμνο την Κυριακή (13.10.24). Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν η 37χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον πατέρα της μέσα στο σπίτι της σε χωριό του Ρεθύμνου. Έντρομος ειδοποίησε τις Αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο ... Περισσότερα To άρθρο 37χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Ρέθυμνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:37 14/10/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load