Αποκαλυπτικός ο Σ. Κοντιζάς: «Έσκισα ένα σουπλά για να γνωρίζω τη σύζυγο μου»

19:11 - 13/07/2020

Αποκαλυπτικός ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef. Ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε την γυναίκα του, αλλά και για το γνωστό ριάλιτι μαγειρικής.  «Έσκισα το σουπλά, η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω, εγώ ήθελα να αφήσω το τηλέφωνό μου. Ναι, γνωριστήκαμε στο Αλάτσι. Βγαίναμε 3, 4 μήνες και μετά φύγαμε για το Βιετνάμ» λέει για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του. Όπως έχει ξαναπεί, υπήρξε κάποιο διάστημα της ζωής του που δούλευε ως τραπεζικός υπάλληλος. «Θυμάμαι να προσπαθώ να πείσω τον παππού μου τον Σωτήρη, ότι "παππού δεν χρειάζεται να πας 31 στο υποκατάστημα τράπεζας να ενημερώσεις το βιβλιάριο"» περιγράφει γελώντας. Όσον αφορά στο τι είναι αυτό που ψάχνει στου

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις