#Σωτήρης Κοντιζάς

Σωτήρης Κοντιζάς: Η απουσία του κριτή από το MasterChef – «Δεν είμαστε όλοι καλά, δεν ακολούθησε τις οδηγίες»

tlife.gr
Με απουσίες επέστρεψε το Masterchef απόψε, Πέμπτη 28/3 μέσα από τη συχνότητα του Star. Ο Λεωνίδας To άρθρο Σωτήρης Κοντιζάς: Η απουσία του κριτή από το MasterChef – «Δεν είμαστε όλοι καλά, δεν ακολούθησε τις οδηγίες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 28/03/2024

Masterchef: Η ανακοίνωση σοκ του Σωτήρη Κοντιζά

youfly.com
Σε μια ανακοίνωση - σοκ προχώρησε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο Masterchef, επιβεβαιώνοντας πως οι εκπλήξεις και οι ανατροπές για τους παίκτες δεν έχουν τέλος. The post Masterchef: Η ανακοίνωση σοκ του Σωτήρη Κοντιζά appeared first on Youfly.
22:58 11/03/2024

Σωτήρης Κοντιζάς: «Είπα στον πατέρα μου “Δεν μου αρέσουν οι Γιαπωνέζες γιατί μου θυμίζουν τη μητέρα μου”»

tlife.gr
Ο Σωτήρης Κοντιζάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στην Cosmote TV. Ο καταξιωμένος σεφ To άρθρο Σωτήρης Κοντιζάς: «Είπα στον πατέρα μου “Δεν μου αρέσουν οι Γιαπωνέζες γιατί μου θυμίζουν τη μητέρα μου”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 09/03/2024

MasterChef: «Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι όντως από την Ιαπωνία ή από τα Άνω Πορόια και έχει απλά σχιστά ματάκια;»

zappit.gr
Ξανά στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν σύσσωμοι οι διαγωνιζόμενοι του φετινού κύκλου προκειμένου να συναντήσουν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο […] The post MasterChef: «Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι όντως από την Ιαπωνία ή από τα Άνω Πορόια και έχει απλά σχιστά ματάκια;» appeared first on Zappit.
23:00 28/02/2024

MasterChef 2024: Δάκρυα και συγκίνηση για την αποχώρηση

Newsit
Οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη στο MasterChef και η αποψινή (27.02.2024) αποχώρηση έφερε δάκρυα και συγκίνηση. Από χθες, οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοίνωσαν πως στο εξής τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Μια από τις μεγάλες αλλαγές στο MasterChef είναι ότι πλέον οι δύο αρχηγοί ομάδων δεν βρίσκονται ... Περισσότερα To άρθρο MasterChef 2024: Δάκρυα και συγκίνηση για την αποχώρηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 28/02/2024

MasterChef: Δεν άντεξε ο Σωτήρης Κοντιζάς και έφτυσε το φαγητό στη χαρτοπετσέτα

zappit.gr
Σε μία ξεχωριστή δοκιμασία κλήθηκαν να αγωνιστούν οι παίκτες στο αποψινό (19/2) επεισόδιο του MasterChef. Γκρι και Μπορντό μπριγάδα χωρίστηκαν […] The post MasterChef: Δεν άντεξε ο Σωτήρης Κοντιζάς και έφτυσε το φαγητό στη χαρτοπετσέτα appeared first on Zappit.
00:00 20/02/2024

MasterChef 4: Αποχώρησε ο Χρήστος από τον διαγωνισμό μαγειρικής

Παραπολιτικά
O Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε ότι ο Χρήστος είχε κάνει μία αστοχία στο πιάτο αντιγραφής του Masterchef 4
03:00 10/02/2024

MasterChef: Η άβολη στιγμή που οι κριτές φτύνουν το φαγητό

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Μία ακόμη εβδομάδα έκλεισε για το πολυσυζητημένο MasterChef, με μία αποχώρηση και ένα επεισόδιο που τα είχε όλα! Στη δοκιμασία τελευταίας ευκαιρίας ο Νικόλας Καραμπούλης, η Βιβή Ζησιμοπούλου και ο Χρήστος Λαφαντάρης, τα έδωσαν όλα για όλα με τον Νικόλα να κερδίζει την παραμονή του φτιάχνοντας το απόλυτο αβγό. Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, […] Το άρθρο MasterChef: Η άβολη στιγμή που οι κριτές φτύνουν το φαγητό εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:00 10/02/2024

MasterChef: Ο Σοφοκλής «πάγωσε» με το κοπλιμέντο του τους κριτές – «Είμαστε παντρεμένοι με παιδιά»

thecaller.gr
Στο πρώτο Mystery Box της εβδομάδας διαγωνίζονται απόψε (5/2) οι δύο ομάδες στο MasterChef. Γκρι και μπορντό μπριγάδα σχημάτισαν ζευγάρια με σκοπό τη συλλογή βαθμών στις μεταξύ τους μαγειρικές μονομαχίες, τα υλικά των οποίων τους ανακοινώθηκαν την τελευταία στιγμή. Στο πρώτο Mystery Box της εβδομάδας διαγωνίζονται απόψε (5/2) οι δύο ομάδες στο MasterChef. Γκρι και μπορντό μπριγάδα σχημάτισαν ζευγάρια με σκοπό τη συλλογή βαθμών στις μεταξύ τους μαγειρικές μονομαχίες, τα υλικά των οποίων τους ανακοινώθηκαν την τελευταία στιγμή. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν τη γνωστή τους «βόλτα» στους […]
23:00 05/02/2024

MasterChef: Απών ο Πάνος Ιωαννίδης – «Του είπαμε να μείνει σπίτι να παίξει με το παιδί»

tlife.gr
Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκαν τους παίκτες στο πρώτο συμβούλιο των ομάδων για To άρθρο MasterChef: Απών ο Πάνος Ιωαννίδης – «Του είπαμε να μείνει σπίτι να παίξει με το παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 01/02/2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Η περίεργη εμφάνιση με περούκα

instyle.gr
Ο Σωτήρης Κοντιζάς εμφανίστηκε στο Instagram με μαύρη περούκα, προκαλώντας αίσθηση στους διαδικτυακούς του φίλους. Στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή του πρόσθεσε τους στίχους του τραγουδιού «Fascination Street» του συγκροτήματος «The Cure». Η χιουμοριστική ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Kontizas (@scontizas) […] The post Σωτήρης Κοντιζάς: Η περίεργη εμφάνιση με περούκα appeared first on InStyle.
08:46 24/01/2024

MasterChef: Πώς οι τρεις κριτές γίνονται viral – Οι ατάκες φωτιά

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Το MasterChef επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας και Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κατάφεραν για μία ακόμη φορά να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Στο τελευταίο επεισόδιο των οντισιόν, η dream team έδωσε ρεσιτάλ με Σωτήρη και Λεωνίδα να γίνονται viral στο Twitter. O πρώτος πλησιάσε αθόρυβα τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο την ώρα που δοκίμαζε ένα πιάτο […] Το άρθρο MasterChef: Πώς οι τρεις κριτές γίνονται viral – Οι ατάκες φωτιά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:00 23/01/2024

MasterChef – Σωτήρης Κοντιζάς: «Με βρήκε στην Μάνη, κ…ο δεν βάζεις κάτω»

zappit.gr
O 21χρονος Πάνος βρέθηκε στην κουζίνα του MasterChef με στόχο να διεκδικήσει την πολυπόθητη ποδιά και να μπει στο σπίτι. […] The post MasterChef – Σωτήρης Κοντιζάς: «Με βρήκε στην Μάνη, κ…ο δεν βάζεις κάτω» appeared first on Zappit.
23:00 16/01/2024

Πάνος Ιωαννίδης – MasterChef: Οι αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο του reality μαγειρικής

tlife.gr
Ο νέος κύκλος του MasterChef είναι γεγονός! Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας To άρθρο Πάνος Ιωαννίδης – MasterChef: Οι αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο του reality μαγειρικής δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 08/01/2024

MasterChef: Αυτή είναι η αλλαγή που θα δούμε στις audition

govastileto.gr
Το MasterChef θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, με τους τρεις καταξιωμένους σεφ να είναι πανέτοιμοι να βαθμολογήσουν τα πιο γευστικά πιάτα, στην πιο γνωστή τηλεοπτική κουζίνα της Ελλάδας. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιστρέφουν δυναμικά στις αρχές του 2024, με τις audition να έχουν ήδη ξεκινήσει, για να […]
17:00 05/01/2024

MasterChef: Στον «αέρα» το επίσημο trailer – Πότε κάνει πρεμιέρα;

zappit.gr
Ο νέος κύκλος του MasterChef είναι γεγονός. Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι έτοιμοι να υποδεχθούν στο πλατό […] The post MasterChef: Στον «αέρα» το επίσημο trailer – Πότε κάνει πρεμιέρα; appeared first on Zappit.
22:00 22/12/2023

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η υπέροχη φωτογραφία με τον γιο του και τον Σωτήρη Κοντιζά

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Τα γυρίσματα του MasterChef έχουν ξεκινήσει και οι κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ετοιμάζονται για έναν καταιγιστικό κύκλο. Οι τρεις τους έχουν δημιουργήσει μία φιλική σχέση, οικογενειακή σχεδόν, καθώς μοιράζονται προσωπικά θέματα-ανησυχίες ως μπαμπάδες. Πριν από λίγες ώρες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε φωτογραφία με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον γιο του Κίμωνα γράφοντας: […] Το άρθρο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η υπέροχη φωτογραφία με τον γιο του και τον Σωτήρη Κοντιζά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:00 20/12/2023

MasterChef: Με σημαντικές αλλαγές η νέα σεζόν – Τι δηλώνουν Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης και Κοντιζάας

Newsit
Το MasterChef επιστρέφει με τη νέα χρονιά κι η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» με την Ελπίδα Παπαδοπούλου… τρύπωσαν στα παρασκήνια των πρώτων γυρισμάτων. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης μίλησαν για τον νέο κύκλο με το γνωστό τους χιούμορ να πρωταγωνιστεί. «Ο Λεωνίδας μας κάλεσε στα γενέθλια του Κίμωνα… έχουμε όλοι παιδιά, ιώσεις, σχολεία ... Περισσότερα To άρθρο MasterChef: Με σημαντικές αλλαγές η νέα σεζόν – Τι δηλώνουν Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης και Κοντιζάας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 07/12/2023

Σωτήρης Κοντιζάς: Η απρόσμενη φώτο με την κόρη του, Ιζούμι

queen.gr
Ο Σωτήρης Κοντιζάς δημοσίευσε μετά από καιρό φωτογραφία με τη μικρή Ιζούμι.Περισσότερα...
09:17 04/12/2023

Σωτήρης Κοντιζάς: Στην πορεία για το Πολυτεχνείο μαζί με τη σύζυγό του – Αποκλειστική φωτογραφία

tlife.gr
Μεγαλειώδης είναι και φέτος η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου με χιλιάδες κόσμου να πορεύεται To άρθρο Σωτήρης Κοντιζάς: Στην πορεία για το Πολυτεχνείο μαζί με τη σύζυγό του – Αποκλειστική φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 17/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load