Η Μαρία Κορινθίου παραδέχεται – «Μου έχουν πει στα μούτρα πως δεν θα κάνω καριέρα»

15:12 - 15/07/2020

Καλεσμένη στον «Μίνι καύσωνα» βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου το πρωί της Τετάρτης. Η καλλονή ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν κέρδισε […] The post Η Μαρία Κορινθίου παραδέχεται – «Μου έχουν πει στα μούτρα πως δεν θα κάνω καριέρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Κορινθίου: Το ξέσπασμα στον αέρα του MEGA - «Μου έχουν πει στα μούτρα πως δεν θα κάνω καριέρα» (βίντεο)

Στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» μίλησε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου για τις μέρες της καραντίνας και για την καριέρα της.

Διαβάστε το στο

Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου: Μου έχουν πει στα μούτρα πως δεν θα κάνω καριέρα (VIDEO)

Καλεσμένη στον «Μίνι καύσωνα» βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου το πρωί της Τετάρτης.  Η γνωστή ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν κέρδισε το θεατρικό στοίχημα του μονολόγου «Τζόρνταν», μίλησε μέσα σε όλα για το μπούλινγκ που δέχθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής καθώς και Ειδικότερα, η Μαρία Κορινθίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουν δει πολλά τα ματάκια μου και έχουν ζήσει πολλά. Σίγουρα ο δρόμος και η πορεία του καθενός έχει επηρεαστεί από κάποια πράγματα. Δυστυχώς, σε πολλούς τομείς, η εμφάνιση μού έχει κλείσει τις πόρτες. Είναι πολύ πιο επιφυλακτικοί στο να σε εμπιστευθούν σε κάποιους ρόλους. Μου αρέσει να τσαλακώνομαι, όχι μόνο στην εικόνα αλλά και στην ψυχή». «Η ηλικία με αν

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μαρία Κορινθίου: Το ξέσπασμα στον αέρα του MEGA – «Μου έχουν πει στα μούτρα πως δεν θα κάνω καριέρα»

Στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» μίλησε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου για τις μέρες της καραντίνας και για την καριέρα της. The post Μαρία Κορινθίου: Το ξέσπασμα στον αέρα του MEGA – «Μου έχουν πει στα μούτρα πως δεν θα κάνω καριέρα» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο