#Μαρία Κορινθίου

Ξεσπάει η Κατερίνα Τσάβαλου: «Η Ελεονώρα Μελέτη έχει δεχτεί φαιδρή επίθεση για αυτό που επέλεξε, αν είναι δυνατόν»

tlife.gr
Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Μαρία Κορινθίου και την Κατερίνα Τσάβαλου στην AXDW To άρθρο Ξεσπάει η Κατερίνα Τσάβαλου: «Η Ελεονώρα Μελέτη έχει δεχτεί φαιδρή επίθεση για αυτό που επέλεξε, αν είναι δυνατόν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 22/04/2024

Η συγκίνηση της Μαρίας Κορινθίου για την Κάτια Νικολαΐδου και η αφιέρωση του αδερφικού της φίλου

queen.gr
«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Δημήτρης Στρέπκος αφιέρωσε όλο το show στην Κάτια Νικολαΐδου, ήταν επιστήθια φίλη του και να μην τους ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους, για πολλούς λόγους», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου μιλώντας για την Κάτια Νικολαΐδου.Περισσότερα...
11:17 22/04/2024

Βούρκωσε η Μαρία Κορινθίου στο AXDW 2024: «Να στεναχωριόμαστε για τέτοια πράγματα»

tlife.gr
«Λύγισε» η Μαρία Κορινθίου στο AXDW 2024 και στη σημερινή επίδειξη μόδας, καθώς ο σχεδιαστής Δημήτρης To άρθρο Βούρκωσε η Μαρία Κορινθίου στο AXDW 2024: «Να στεναχωριόμαστε για τέτοια πράγματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 21/04/2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Μαρία Κορινθίου: "Μιλούσε 10 λεπτά, χωρίς να λέει τίποτα"

Παραπολιτικά
«Ότι 9 μήνες μετά και, αφού ο Γιώργος αναφέρθηκε σ’ εκείνη, η Μαρία πήγε ως "εμβόλιμη καλεσμένη»" στο "Χαμογέλα Και Πάλι". Ότι η Μαρία Κορινθίου μιλούσε 10’ για το θέμα, χωρίς να πει τίποτα συγκεκριμένο, ή καινούριο» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
14:00 13/03/2024

Μαρία Κορινθίου: Η νέα απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα – «Δυστυχώς ανοίχτηκε ξανά, ενώ είχαμε βάλει τελεία»

tlife.gr
Η Μαρία Κορινθίου το βράδυ της Τρίτης 12/3 βρέθηκε στην εκδήλωση του “Make a Wish” και To άρθρο Μαρία Κορινθίου: Η νέα απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα – «Δυστυχώς ανοίχτηκε ξανά, ενώ είχαμε βάλει τελεία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 13/03/2024

Μαρία Κορινθίου: Η απάντηση του Βαγγέλη Περρή στις δηλώσεις της – «Δεν είναι θέμα που έχει απασχολήσει κανέναν»

tlife.gr
Μετά τα όσα δήλωσε η Μαρία Κορινθίου για τον Γιώργο Λιάγκα και την αποχώρησή της από To άρθρο Μαρία Κορινθίου: Η απάντηση του Βαγγέλη Περρή στις δηλώσεις της – «Δεν είναι θέμα που έχει απασχολήσει κανέναν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 11/03/2024

Οι υπόνοιες Κορινθίου για εργασιακό bullying στο Πρωινό – Ποιους “έδειξε” (ΒΙΝΤΕΟ)

paraskhnio.gr
Καλεσμένη  στην  εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν το πρωί της Κυριακής η Μαρία Κορινθίου η οποία αναφέρθηκε στο εργασιακό bullying που υπέστη στο Πρωινό του ANT1. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Οι υπόνοιες Κορινθίου για εργασιακό bullying στο Πρωινό – Ποιους “έδειξε” (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
23:28 10/03/2024

Γιώργος Λιάγκας: «Καρφώνει» τη Μαρία Κορινθίου – «Δεν αποχώρησε, ο ΑΝΤ1 διέκοψε τη συνεργασία»

tlife.gr
Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: «Καρφώνει» τη Μαρία Κορινθίου – «Δεν αποχώρησε, ο ΑΝΤ1 διέκοψε τη συνεργασία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 01/03/2024

Γιώργος Λιάγκας: «Ορθώς αποχώρησε η Δούκισσα Νομικού, με την Μαρία Κορινθίου δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει»

zappit.gr
Θέση για τις δυο πολυσυζητημένες αποχωρήσεις από το Πρωινό πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, τη νύχτα της Πέμπτης, όταν και βρέθηκε Ενώπιος […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Ορθώς αποχώρησε η Δούκισσα Νομικού, με την Μαρία Κορινθίου δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει» appeared first on Zappit.
02:00 01/03/2024

Beauty point επωνύμων τα κέντρα αντιγήρανσης και ιατρικής αισθητικής Di Beauty

happytv.gr
Beauty point επωνύμων τα κέντρα αντιγήρανσης και ιατρικής αισθητικής “Di Beauty” που εμπιστεύονται αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz! Στα κέντρα “Di Beauty” πετύχαμε αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz μεταξύ άλλων την Ελένη Τσολάκη, τη Μαρία Κορινθίου, τον Λάκη Γαβαλά, τη Βίκυ Χατζηβασιλείου κ.α., οι οποίοι τα εμπιστεύονται και τα επισκέπτονται συχνά για το beauty routine […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Beauty point επωνύμων τα κέντρα αντιγήρανσης και ιατρικής αισθητικής Di Beauty
12:37 15/02/2024

Μαρία Κορινθίου: Σε ρόλο ζωγράφου με σέξι εσώρουχα (φωτό)

eretikos.gr
Την τέχνη της ζωγραφικής με την σέξι φωτογράφιση έμπλεξε η Μαρία Κορινθίου στις εικόνες που ανήρτησε στο Instagram για λογαριασμό αλυσίδας εσωρούχων. Η ηθοποιός, όπως φαίνεται στην ανάρτησή της, υποδύεται την ζωγράφο για τις ανάγκες της φωτογράφισης με τη διαφορά ότι φοράει σέξι λευκά εσώρουχα.     Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.grΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
13:58 07/02/2024

Η Μαρία Κορινθίου περνάει «δύσκολα» στο Παρίσι με την κολλητή της

queen.gr
Για μια ημέρα βρέθηκε στο Παρίσι η Μαρία Κορινθίου με την καλή της φίλη Λίλιαν και γύρισαν τα περισσότερα τουριστικά spots μαζί. Περισσότερα...
13:09 04/02/2024

Γιάννης Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Με “απείλησε” τότε πως αν δεν το κάνω θα χωρίσουμε»

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα To άρθρο Γιάννης Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Με “απείλησε” τότε πως αν δεν το κάνω θα χωρίσουμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 27/01/2024

Μαρία Κορινθίου για Πρωινό: «Δεν πέρασα καλά, έλεγα “Θεέ μου τι μάθημα είναι αυτό που θες να μου δώσεις;”»

tlife.gr
Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε To άρθρο Μαρία Κορινθίου για Πρωινό: «Δεν πέρασα καλά, έλεγα “Θεέ μου τι μάθημα είναι αυτό που θες να μου δώσεις;”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 27/01/2024

Μαρία Κορινθίου: «Δεν πέρασα καλά στο Πρωινό, ήταν ένα μάθημα για μένα, ψυχικά»

zappit.gr
Η Μαρία Κορινθίου ήταν σήμερα καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην εκπομπή «Δύο στις 10». Η ηθοποιός […] The post Μαρία Κορινθίου: «Δεν πέρασα καλά στο Πρωινό, ήταν ένα μάθημα για μένα, ψυχικά» appeared first on Zappit.
15:00 27/01/2024

Μαρία Κορινθίου: «Έχω τη δική μου ενεργειακή γωνιά στο σπίτι μου, μιλάω με τον εαυτό μου»

tlife.gr
Τη Μαρία Κορινθίου συνάντησαν το βράδυ της Κυριακής 22/1 οι τηλεοπτικές κάμερες σε έξοδό της. Στις To άρθρο Μαρία Κορινθίου: «Έχω τη δική μου ενεργειακή γωνιά στο σπίτι μου, μιλάω με τον εαυτό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 23/01/2024

Κορινθίου: «Κάποια μέρα ίσως αποκαλύψω τι πραγματικά συνέβη με Λιάγκα»

queen.gr
Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Mega Καλημέρα και μίλησε για τα όσα συνέβησαν και αποφάσισε λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης σεζόν να αποχωρήσει από το Πρωινό, από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Περισσότερα...
11:17 04/01/2024

Μαρία Κορινθίου για Πρωινό και Λιάγκα: «Είναι πολύ στενάχωρο όλο αυτό, μου προκαλεί θλίψη»

tlife.gr
Η Μαρία Κορινθίου φιλοξενήθηκε στο πλατό του Mega Καλημέρα και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το To άρθρο Μαρία Κορινθίου για Πρωινό και Λιάγκα: «Είναι πολύ στενάχωρο όλο αυτό, μου προκαλεί θλίψη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 04/01/2024

Μαρία Κορινθίου: Γενέθλια για την ηθοποιό! Οι γεμάτες έρωτα ευχές του Γιάννη Αϊβάζη – Φωτογραφία

tlife.gr
Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Μαρία Κορινθίου, καθώς έχει τα γενέθλιά της! Από To άρθρο Μαρία Κορινθίου: Γενέθλια για την ηθοποιό! Οι γεμάτες έρωτα ευχές του Γιάννη Αϊβάζη – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 30/12/2023

O Αϊβάζης ευχήθηκε για τα γενέθλια της Κορινθίου με στίχο του Σαμπάνη & ο Στέλιος Κρητικός «έλιωσε»

queen.gr
«Μόνο με σένα… Να σε χαίρομαι μωρό μου», έγραψε στην Μαρία Κορινθίου ο Γιάννης Αϊβάζης.Περισσότερα...
09:09 30/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load